[2fast4u] Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Ce bi prebral par strani nazaj bi videl,da so se zaletavali v rit....Doben dobenga ne sili ,da morem kam prit...Vsak je sam za sebe odgovoren. se strinjam B)
dj_runner Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 ce pa bo vec skode pa cenilca pa das kupon od zavarovalnice :OK: :OK:
SpeedFox Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 Noben se ni krega jaz sem reko da bom zadaj pa se zacel dret oni pa sem reko dobro pa bom predzadaj tak ko vedno z digitalcem pa se enim zadaj na sedezu :OK: :OK: ja drag race bi mogo bit drugace nima pomena da sem vrgo v skuta not nevem kolko :SS Slafko mi2 se mama neporavnana racune :angry: :angry: :angry: :P ← bomo se vidli :) :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1:
SpeedFox Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 (popravljeno) a ne...tak se pa neomo sli.... ce mene kiri pokne ko bo foxa prefarbana(upam vsaj),mu prvo mamo jebem, odvalim mu par šamarčin pa še kupon mi bo dau..ce ne pa mu plastike raztrgam... tak se nomo sli,ce nebo discipline,se bomo res grdo gleali,kr tak se ne gre vozit... bomo naredli vec dobrih postojank,pa se bo tam kazalo svoje strojcke :yea2: kaj vi pravite ? :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Lp,Slavko Popravljeno Februar 26, 2005. Popravil SpeedFox
dj_runner Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 ja ni dosti placov ko se nas bo lahko 130+ parkiralo pa da nam nebojo gusli vsi povprek :fight2: :fight2: :fight2:
SpeedFox Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 sej zakaj pa mislis da se bomo zmenli za en sestanek...da prestudiramo wse mozne variante...da probamo zamenjat te klasicne variante... al kak ? :OK: LP
ScootFreaK Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 a ne...tak se pa neomo sli.... ce mene kiri pokne ko bo foxa prefarbana(upam vsaj),mu prvo mamo jebem, odvalim mu par šamarčin pa še kupon mi bo dau..ce ne pa mu plastike raztrgam... tak se nomo sli,ce nebo discipline,se bomo res grdo gleali,kr tak se ne gre vozit... bomo naredli vec dobrih postojank,pa se bo tam kazalo svoje strojcke :yea2: kaj vi pravite ? :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Lp,Slavko ← Se strinjam glede sveže pobarvanega skutera...
SpeedFox Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 ja ni dosti placov ko se nas bo lahko 130+ parkiralo pa da nam nebojo gusli vsi povprek :fight2: :fight2: :fight2: ← bomo ze nekaj...
nitro freek Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Sej se bote zmenl pa bote pol povedal kok pa kej pa kje. Pol bomo pa mi pršl k vam pa je to to.
[2fast4u] Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Sej se bote zmenl pa bote pol povedal kok pa kej pa kje. Pol bomo pa mi pršl k vam pa je to to. hehe vi kr pridite ste dobrodošli :> :OK: da nas bo več...
_Roba_ Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Torej ze veste,kaj boste delali al se kr ne? :hmm: Ce se nebote zmenli pocasi bo vas spet cas prehitel :)
nitro freek Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Fantje počas začnite mi se bomo pa tu pr nas zmenl za miting pol bote pa vi dol k nam pršl. Če bote hotl seveda. Bi blo pa zaželjeno če bi se kdo od vas ugalsu tu pr nas.
_Roba_ Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Bi se mogli pogovorit samo ni ne duha ne sluha od njih :doze: Meni tak vseno :)
SpeedFox Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 jas sem dal predlog da se vidimo pa dogovorimo kaj o meetingu pa se noben ni oglaso...jas pa ne mislim vsakega klicat :BUA:
_Roba_ Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Jaz bi se ze oglaso,samo kot sem ze lani rekel jaz nimam vec nic z tem....Tak,da bo bo ce ne ne....Meni vseno ker #13 tak letos nebo :zzz:
SpeedFox Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Jaz bi se ze oglaso,samo kot sem ze lani rekel jaz nimam vec nic z tem....Tak,da bo bo ce ne ne....Meni vseno ker #13 tak letos nebo :zzz: ← Kaj nebo #13 :? ja jas sn takoj za sestanek...mormo se zmenit pa rect kake pametne pa malo pa karti pogledat... :eek: _Roba_ ti os tut sodeloval...ce drugac paa os spremstvo pico :OK: ayd
nitro freek Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Pebi zmente se.Če bi biu jst z MB ja bi se že zmenl kr bi do vsga pršu pa bi pol nekam šli pa se zmenl. Roba kam gre dna. Ka je narobe.
ScootFreaK Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 #13 more bit pa kak je ne,če je volje al ne:) vsaj to sezomo še roba!! :D :yea2: :yea1: :D
_Roba_ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Mogoce :D Samo fajn bi blo ce bi zvedo oz. vedo kaj bo miting :hmm: Da vem ce bi skup nardil do kdaj treba :)
dj_runner Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 ce si zadnjic dobo cylinder ob 10:00 miting pa bil ob 17:00 pa si priso bos zdaj se mel vec ko dovolj casa :yea1:
M|t3k Objavljeno Marec 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Baje da ma letos policija enga insiderja, ki bo poročal kdaj in kje bodo meetingi. Tak mi je vsaj stric povedal. Upam, da jih lahko speljem na napačno lokacijo :) LP PS: Vsak, ki ne upošteva 2. zaporednega opozorila o varni vožnji na meetingu kr ključ ven, pa naj se j*** dobi ga naslednji dan komaj... :)
_Roba_ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Baje da ma letos policija enga insiderja, ki bo poročal kdaj in kje bodo meetingi. ← Res al kaj?Buhaha kaj pa ce ta nenzano kam zgine v casu mitinga? :D
ScootFreaK Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Ja da bojo mislili da se dobimo v kopru :OK:
ScootFreaK Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Res al kaj?Buhaha kaj pa ce ta nenzano kam zgine v casu mitinga? :D ← He he roba dobro mišljenje,samo prvo boš mogo vedet keri je,jas rečem da en malo starejši na netunanem ditechu :doze: :lol:
M|t3k Objavljeno Marec 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Jah se se bi razumelo :) Samo se tak ne boš vedo kdo.. baje, da jim pač en poroča in ni nov. No ne vem kaj dost več. Bom v glanem probal malo jih na drug konec mesta poslat :) Bom stricu reko kao, da ni prav oni povedal al pa kaj... Ne kaj bo že. Ker to pa je že res pizdarija... :angry: :angry: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se