nitro freek Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 15.00-16.00 se dobimo pod pohorjem 16.10-17.30 marles (DRAG RACING) 17.35-19.00 rondo OMW postanek za tankanje ter hrano 19.20 KOĐAK 20.00 ZASEDBA KOLOSEJA Pravila: -Med voznjo se vozimo dva po dva -50 nepredelani skuterji so spredaj -BREZ PREHITEVANJA MED VOŽNJO Tak bi naj letos to zgledalo ? :hmm: ← To se pa cist strinjam z tem. :OK: Kdaj se pa zakluci miting. :? Se vidimo. :D
_Roba_ Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Ammm _Roba_ kaj pa mi2 posebneza? kak pa bo zgledalo pri nama?mi2 na koncu al kak? :D ← Kaj pa vem kam naju bojo dali :D
SpeedFox Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) Ohoho... Ja upam da bo to vsaj priblizno tak zgledalo... :OK: To bi blo super... Najboše je da se spredaj postavi kak 125ccm ki bo pač vodil kolono(MavRo ali..)... Za njim pa pač vsi skuteristi postavljeni v koloni 2 po 2... Ja glede poteka pa kr ql no...bo kr vredu :D Da NEBO prehitevanj med voznjo...!!!! drugac se bomo :fight2: Za drag pa predlagam da tisti ki mislijo dragat se naj kar postavijo na eno stran, da nebo potem 50 skuterjev okoli... Če bo tak,potem smo zmagali.... :OK: :OK: :OK: Lp,Slavko _Roba_ bomo mi kar vzadaj vozli ;) Popravljeno April 25, 2005. Popravil SpeedFox
_Roba_ Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 _Roba_ bomo mi kar vzadaj vozli ;) ← Oky doki :D
norc 16 Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 jaz pridem samo še nevem z čim al bom katerega kolega napizdo da me sabo vzame v najslabšem primeru pa priletim z 125ko. kaj se pa tiče programa pa je ql
[2fast4u] Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 od 20h dalje pa bomo vidli kolko nas bo ostalo in nato se zmenli kam še it :)
_Roba_ Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Edino oni postanek na Dobrenju je predolgi.....Pol 30-45min pa je to to..
>>micho<< Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 _Roba_ da se prikežeš s tvojo modro puščico :OK: :OK: :devil:
blindek Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 upajmo da bo se folk držal na pravila in upam da je kje mesto kje se lahko razlečem/o :)
ScootFreaK Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Oky odzadaj so 80hp in dalje :)
}}Blade{{ Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 alo narod ! Glejte situacija je naslednja...! Jaz sem govoril z stricem (višji inšpektor vseh uniformiranih) pa je tako na sceni.... problem je da v MB-ju nimate registriranega kluba da bi šli na police postajo pa bi podali vase zahteve pol pa še oni dajo njihove...... edino kaj vam lahko zagotovim dečki , da nebo niksnih valjev pod vzpenjačo ker jaz nočem peš domov it :nono: .....kar se pa tiče vožnje pa mi stric rekel naslednje: če bo vožnja potekala organizirano pol nebo nikakršnih problemov če pa bojo pizdarije pol pa :BUA: dečki tam ko me v MB-ju vidite me tisti ki ste resni poiščite pa vam dam vse informacije glede ustanove kluba ker je res beee da se nemoremo zbirati v miru. <_< ko boste imeli registriran klub boste lahko naredili 3-dnevni miting če treba, pol pa party do daske :naughty: V bistvu pa bomo mi itak organizirali letos junija ali julija (odvisno od časa) en qlturen 2-3 dnevni miting z velikim šotorom , muzika pa vse to tak kot treba. Normalno vsi vabljeni že vnaprej. ...tak da dečki zaenkrat je to vse :closedeyes:
[2fast4u] Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 dečki tam ko me v MB-ju vidite me tisti ki ste resni poiščite pa vam dam vse informacije glede ustanove kluba ker je res beee da se nemoremo zbirati v miru. dry.gif daj pridi ti do mene :) pa se zmenima mija to ti boš mene lažje prepoznal kot pa jaz tebe hehe :)
Ciko Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Pridem jaz tud najverjetneje okoli malo posvetit na mitingu :D :yea1:
Taylor-xXx Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Jaz Tak Priem ... Normalno prvic v zivljenju grem na miting samo se nimam skute ... zaj jo dobim na koncu sole :D :OK: :D z mofo pa ne mislim it kr tak niam registrirane pa prej bi se mi masina stalila preden pi prsu tja :blush: sam pa prasica leti :D No Tak Se vidimo
}}Blade{{ Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) ,25 Apr 2005 @ 19:57]daj pridi ti do mene :) pa se zmenima mija to ti boš mene lažje prepoznal kot pa jaz tebe hehe :) ← mene neboš moral zgrešiti .. ko se pripelamo sem jaz itak prvi v vrsti pa edini mam čnega enduroja RK :)) čene pa tud ni panike ziher te bom najdo :) ej če kdo rabi posnetek od lanskega mitinga naj pove da spečem par komadov za sabo, ker sem jaz namreč snemal .... ali pa mi zatezi na ircu (nick _Blade_) pa ti poslem .... :naughty: Popravljeno April 25, 2005. Popravil }}Blade{{
SpeedFox Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 _Roba_ da se prikežeš s tvojo modro puščico :OK: :OK: :devil: ← Od kdaj pa ma _Roba_ modro puscico ????? hahahahahahahaha :kva2: :lol: :kva2: :lol: :kva2: :lol: :kva2: :lol: :kva2:
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Nena morem z modro <_< So se ene bol hude zadeve samo ni to za tu sem :) Karli ti meni en video? :D 2fast:Klub bos odprl? :lol: Se bo :D
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Aja se vedno cakam,da keri podere moj rekord :D B)
Ciko Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Divjak si pravi ti ja :krneki: ko ga bo kdo podr boš ziher svoje secretpress projekte vun prvleko :D :eek:
BosTa_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 _Roba_ da se prikežeš s tvojo modro puščico :OK: :OK: :devil: ← Ono tisto modro belo misliš :lol1:
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Divjak si pravi ti ja :krneki: ko ga bo kdo podr boš ziher svoje secretpress projekte vun prvleko :D :eek: ← Aha :krneki: :naughty: Ce ne pa bakico z kosilnico pa ferklajdungami za grobnik :lol1: :lol1: :lol1:
Ciko Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Aha :krneki: :naughty: Ce ne pa bakico z kosilnico pa ferklajdungami za grobnik :lol1: :lol1: :lol1: ← u jebemomast točno ja, mormo spet kako debato dol vdarit o tem, nova sezona bo zaj ne :afro1:
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 _Roba_ ker rekord to? ← Moj hitrostni :ninja:
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 u jebemomast točno ja, mormo spet kako debato dol vdarit o tem, nova sezona bo zaj ne :afro1: ← Ja itaq....zvecer bi lahko ze kaj napisali al pa ju3 :D Samo ce Tomaz zaspal :angry2: :D Se vidimo v soboto? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se