SpeedFox Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 kazni so ble 300k pa 120k lepa cifra drugače je pa bil miting ql se vidimo na 2gem ← :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 300k ???????????????????????? 120k ???????????????????? zakaj pa ? :hmm: lp
_Roba_ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Se bomo zmenli za 3 dnevni miting tako je v planu...Samo ce bo to to....Bodo koncen korele :devil: :devil: :kva2:
_Roba_ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Pa se to....Vsi samo pisete kako Tunate gor in dol...Kako boste Drag race vozli...Ko pa bi mogli pa ste kje bli?Nikjer dobenega samo elektroluxi pa nas floki ostalo pa 0.Ce ze pistete nekaj ne ostanite samo pri besedah ampak preidte k dejanjem :)
SpeedFox Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Pa se to....Vsi samo pisete kako Tunate gor in dol...Kako boste Drag race vozli...Ko pa bi mogli pa ste kje bli?Nikjer dobenega samo elektroluxi pa nas floki ostalo pa 0.Ce ze pistete nekaj ne ostanite samo pri besedah ampak preidte k dejanjem :) ← noben ne upa ja...floky je biu najbolsi... :lol1: ostali pa vsi :friend1: z mamicami doma ko jim skutere pucejo... :lol1:
zigacar Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 a slik mate kej al pa kšn posnetek :)
BosTa_ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 sranje bi blo če nebi kombija blo ja :cry:
norc4life Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 peesda kk mi je žal blo.. celi dan sem mislo na meeting :) ... na drugega pa 100% morm prit ne.. em.. se že mogoče kaj vsaj okvirno planira za naprej?... sam približno? .. pa kak je blo lani? ... :blink: a se bo slik? ... jaaa :)
_Roba_ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 peesda kk mi je žal blo.. celi dan sem mislo na meeting :) ... na drugega pa 100% morm prit ne.. em.. se že mogoče kaj vsaj okvirno planira za naprej?... sam približno? .. pa kak je blo lani? ... :blink: a se bo slik? ... jaaa :) ← 3 dnevni miting z vsem imamo v mislih :D Lani?Super :D Drugace pa ce se ma kdo kaksne slike mi naj prosim pove da mi jih poslje! :)
vuca77 Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 ki so slike jebote. :D:D:D:D Kak je blo v avstriji vrei :D:D. Ajde
denZ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 jah bilo je fajn....ljutomerčani smo zamudli zaradi tehničnih težav tak da nam je oproščeno :) , nazaj je šlo brez problemov (dobre pice majo pri agati :D ) samo organizacija pa v kur** ...pa kam ste vsi tak hitro šli, ob osmih nas je še samo enih par tam blo slike pa bom verjetno ju3 gor pokno, zaj se mi res ne da več
>>micho<< Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Pa se to....Vsi samo pisete kako Tunate gor in dol...Kako boste Drag race vozli...Ko pa bi mogli pa ste kje bli?Nikjer dobenega samo elektroluxi pa nas floki ostalo pa 0.Ce ze pistete nekaj ne ostanite samo pri besedah ampak preidte k dejanjem :) ← _Roba_ to pa si prav povedo ker tak nihče ni drago kot mi z inšprici pa on z dna-jom ša pa tisti akros ko je vse dol ftrgo:D pa tauba pa jasmin z 125-tkami
B-O-S Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 300k ???????????????????????? 120k ???????????????????? zakaj pa ? :hmm: lp ← emm če maš tablico Fuc* the police pa še par stvari se nabere
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 jah bilo je fajn....ljutomerčani smo zamudli zaradi tehničnih težav tak da nam je oproščeno :) , nazaj je šlo brez problemov (dobre pice majo pri agati :D ) samo organizacija pa v kur** ...pa kam ste vsi tak hitro šli, ob osmih nas je še samo enih par tam blo slike pa bom verjetno ju3 gor pokno, zaj se mi res ne da več ← Agata lenart? :D Ce pa glej...Komaj pridete vi...niti se ne vstavite so ze leteli....Pridemo na Dobrenje damo endurota ven ga segreje ze spet letijo....Pridejo na letalisce skoraj nikoga vec ni blo :closedeyes: :BUA: :BUA: Rajsi bi sli eno smreko podret pa postavit bi blo bolse pomoje :D
dj_runner Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ahoj Jaz sem skoraj priso do mitinga (2km vstran od vzpenječe je vtrgalo nekaj :angry: ) tak da nisem mogo dragat :closedeyes: :closedeyes: pol pa sem bil z ljutomercani v kombju tak da nevem kak je miting potekal, em samo da ko smo mi prisli na letališče so bli skuti samo z ptuj pa MS tablicami tam še. kdo pa je dobi kazni ?
KEBO Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ka pa je blo da so dobil kazni pa je res da naj bi dobila 300 pa 150k kazni?
Taylor-xXx Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 300 jurjov je nekam vlko ... razne co jo sim skutere odpelali pa to :angry2: ... :eek:
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 300 jurjov je nekam vlko ... razne co jo sim skutere odpelali pa to :angry2: ... :eek: ← Tablica,registracije ni,izpita ni pa kaj ves kaj se je najdo....Jebat ga tak je to...
norc4life Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ja kai pa vzrok?... kai to bi naj blo sam zarad tega ker bi naj mela na scooteru nalepke fuck the police.. pa neem kaj se vse?... menda te ja ni sam zarad tega?... sam to pa bet da te to doleti :( nobenmu nebi tega privoščil.. :(
B-O-S Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ja saj nista bla edina, ki sta mela take tablice, sam drugi so pobegnili policiji onadva pa pač ne.Vstavli pa so ju samo zaradi teh tablic(nalepk) samo potli še so vse preverili kaj imata ( izpit, registracija..) Sam na mitingu pa sta vseeno ostala do konca s svojima motoroma.Je pa res bad če se ti to zgodi. :cry:
Ciko Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 (popravljeno) niso ble nalepke fu** the police ampak tablica :) izvirno, samo končalo pa se ni vredi, glede organizacije pa je blo res...khm...ja :D nevem kaj bi reko ne Popravljeno Maj 1, 2005. Popravil Ciko
Taylor-xXx Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 (popravljeno) kolega pravi da sta se samo 2 apriliji pol tam ganjali :) pol ... na letaliscu al kam ste pol sli Popravljeno Maj 1, 2005. Popravil Taylor-xXx
c00L3r Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Kdo pa je bil tisti z modrim Tomos Avtomatikom? Ker mu je presentljivo dobro letelo to :OK: P.S. Kdo pa ma kake slike, filmčke? Pa se da na kaki server al pa na mobisux? Da še lahko ostali dol potegnemo. Jaz takoj reskiram 10kb/s mojega uploada :D
Taylor-xXx Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 dobis enkrat danes :D ti bom pisal na personal mesiđ
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se