Robtech Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ja res eni bi pač umrli če bi se morali peljat v koloni. sploh model z runnerco (z ognji na boku) mislim da je bil z MS tablo. nevem kaj te tak hudega če se moraš peljat v koloni 50 km/h???? z plavci ne bi bilo poroblemov če bi se znali lepo obnašat (ne velja za vse)!! če ima kdo kakšne slike in filme naj mi prosim piše na PM. p.s. slučajno ve kdo kakšen motor je imel tisti ki se je včeraj zaletel na titovi?
KEBO Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 dobis enkrat danes :D ti bom pisal na personal mesiđ ← a še lahk men :P
_OKI_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Naj bi bla ena aprilija, po zadku sodeč, spredaj ga tako ali tako ni bilo. Bil je črne barve in mel pa je Akrapovič izpuh. Fajn ste nas prestrašli na prvi pogled, sploh #46# :glare:
norc4life Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 a še lahk men :P ← btw... te še lahko meni :rolleyes: najboljse bi pa se blo da bi nekdo uploadal sem... :)
ScootFreaK Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 haha zacetek mitinga jas roba bos bosta,in en udelezen motorist-policaj:) :slap:
denZ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ... Rajsi bi sli eno smreko podret pa postavit bi blo bolse pomoje :D ← :lol1: :lol1: :lol1: dajte slike no...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 3 dnevni miting z vsem imamo v mislih :D ← tako kot si rekel 3 dnevni miting bo in to v Ljutomeru konc junija ali pa na začetku julija ,za organizacijo bo poskrbljeno saj si bomo vsedli tapravi ljudje skupaj in porihtali vse zadeve....tak da vsi vabljeni ze vnaprej...za datum še bomo seveda javili ..! Moj komentar kar se tiče mitinga včeraj _________(brez besed) ! _Roba_ še enkrat hvala za tvojo pomoč včeraj ! ! !
firefox f15 Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 nej da nekdo slike gor al pa film :yea2:
nitro freek Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Kdo je reku da si nismo upal it dragat. Jst Zazy pa 2fast4u(vsaj zdi se mi da je biu on)smo sli skup drag pa je baje zazy zmagu 2fast4u je biu drugi jst pa sm biu zadnji sam men je trokiru pa mi ni slo vreji sam sm sou useen probat jebat ga. Tak da novte rekl da nism meu jajc pa da nism sou dragat. Pa se z parimi sm sou drag.Mal folk praste ko so gledal tam na hribu. Glede miting je blo vredu sam res organizacija je bla do kurca. Pa na letaliscu smose bli sam smo mogl it kr se je kolegu Aprilia RS 50 pokvarla. Na avtocesti so mu sli zobniki v kur**.pa se je lahka sam v 4prestavi furu. Drgac pa na nasledn miting tut pridemo pa upam da bote vi tut prsl k nam ce bomo mel miting na ljubecni. Me pa veseli da sm spoynal ljudi ki sm jih hotu spoznat.
zazy Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ja no men je blo ful fain na mitingu sam skoda da ni blo use skupaj mal bol organizirano,da bi bli skos na enem placu bi blo ql pa da bi bli dragi pa to! Drugac pa voznja po mestu je bla pa res :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
[2fast4u] Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 pa PM kaka organizacija ? več ko sem naredo nisem mogo kaj sem te jaz kriv če se nena folk vozi po 2 po 2 pm pa vsi hočejo bit neke grr... aja pa zakaj smo sploh šli na letališče ? če smo dragali itaq pri marlesu.
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 _Roba_ še enkrat hvala za tvojo pomoč včeraj ! ! ! ← Pomagal sem vam kolk sem vam lahko :blush: Upam,da sem vam kaj :)
}}Blade{{ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Pomagal sem vam kolk sem vam lahko :blush: Upam,da sem vam kaj :) ← heh kaj dela ne ... itak da si pomagal...naši mladi člani pol doma "čuj predsednik tisti robi pa ful ql tam bil ne redno skočil pa vse pomagal " midva z Fire-jom pa sma se smejala ne ... ne res ql od tebe....naslednjič še ti kombi pa bomo švasali pa vse ostalo not :lol1:
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 pa PM kaka organizacija ? več ko sem naredo nisem mogo kaj sem te jaz kriv če se nena folk vozi po 2 po 2 pm pa vsi hočejo bit neke grr... aja pa zakaj smo sploh šli na letališče ? če smo dragali itaq pri marlesu. ← Eh...daj nehaj :angry2: Ce si ti pred dnevi pisal nek razpored in kaj vem kaj se to smatra kot,da si ti organizator ali pac? :hmm: Pa ce si ze bil bi tud lahko ob 3h bil pod vzpenjaco ne pa da smo bli sami z avti :glare: Pa razpizdi me se to....Fantje so prisli z Ljutomera in so imeli tehnizne tezave zato smo jih cakali!!!Vem,da vam je slo na zivce,da ste jih tako dolgo cakali samo ce so imeli tehnicne tezave bi lahko malo bol prijazni bli do njih,ker se niti casa nismo meli,da bi se prav pozdravli :angry2: :angry2: Kak so prisli ste zaceli gremo,gremo,gremo v Limbus :wacko: Kaj pa ste delali tam?Nic na uro gledali.... :blink: Druga kot dirkanja sem ter tja ni blo....Ker ste bli res ko kure brez glave.Zdaj pa ce mi zameri keri mi je cist vseno.... Misli,da bi tisti Policist mogo z vami it na voznjo bi vsaj mir dali pa se normalno vozli. Lp Robi .)
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 heh kaj dela ne ... itak da si pomagal...naši mladi člani pol doma "čuj predsednik tisti robi pa ful ql tam bil ne redno skočil pa vse pomagal " midva z Fire-jom pa sma se smejala ne ... ne res ql od tebe....naslednjič še ti kombi pa bomo švasali pa vse ostalo not :lol1: ← No me veseli :D Sej sma se menla z Slavkotom da drugi miting se pride en kombi pa not agregat,pank,kompresor pa svasaparat...Pa en kup rezervnih delov :D Tak,da nas nebo nic vstavlo :D
[2fast4u] Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 mene tak hudo BK za toti meeting! samo ti si predlago da gremo na LETALIŠČE in kaj je blo pol noben ni več drago ker so vsi že pri marlesu.
[2fast4u] Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ma sej drugače pa je blo vredu samo jaz nisem kriv če nas je blo enih 5 ko smo vam skozi kazali 2 po 2 vi pa niste sodelovali.
_OKI_ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 No, no ... umirite se malo ... saj bo :) Ne mislim komentirat nevem kaj, ker me večino časa tak ni blo na meetingu. Zdaj raje razmislimo kako bi stvari izboljšali, kakšne nove ideje. Dobro bi bilo tudi razmislit, kako bi se organizirali, da bi v primeru 3 dnevnega meetinga se zbrali v takšnem številu in se udeležili tega "skuter campa" :) Lepo bi bilo da bi v čimvečjem številu povrnili prevožene kilometre Ljutomerčanom. Najlepše pa bi še bilo, če bi se nam še pridružli kolegi iz Celja in Velenja in odrinemo skupaj :) Združena štajerska :OK:
TiCkO Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 jaz sem za akcijo :) sam, treba bols organizirat vse! :OK:
SpeedFox Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 No me veseli :D Sej sma se menla z Slavkotom da drugi miting se pride en kombi pa not agregat,pank,kompresor pa svasaparat...Pa en kup rezervnih delov :D Tak,da nas nebo nic vstavlo :D ← Jas sn zraun :D Lp,Slavko
[2fast4u] Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ja kje pa bi bil ta 3 dnevni meeting ? sliši se zanimivo
norc4life Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 tako kot si rekel 3 dnevni miting bo in to v Ljutomeru konc junija ali pa na začetku julija ,za organizacijo bo poskrbljeno saj si bomo vsedli tapravi ljudje skupaj in porihtali vse zadeve....tak da vsi vabljeni ze vnaprej...za datum še bomo seveda javili ..! ← malo bi lahko nazai poledal... :P ful bi blo fajn kai takega narest.. pa cim vec folka na kup zbrat... :yes: jap jap.... :)
#46# Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Meni se je meeting zdel vredu čeprav nisem bil dosti časa z vami. Pod vzpenjačo pa je blo kr dosti dobrih punc ne. Me je kr presenetlo. Pubeci na naslednjem vi še več tega pripelite. Tako maso ljudi pa bo vrjetno težko obvladat da bi se 2 po 2 vozli vedno se bo najdla ena izjema! Pa kdo ve točno število udeležencev? Oki ti pa mi plis slike pošli ko si sliko (na pm se boma zmenla). LP DrRoSsI :OK:
J`MavrO Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 lp Samo malo, da si prste ogrejem... :glare: ... mogoče je bil datum neugoden ali pač? Za 3 dnevni meeting, mislim da bi bilo malo preveč, :unsure: ker če že nemoremo izpeljat 1 dnevnega meetinga menim, da se mormo člani klubov skupaj zbrat pa, da se ŽE ENKRAT VREDU zmenimo ( jaz pridem coj :blush: )... Sam če bo volja, se da vse izpeljat _Roba_ z sodelavci pridejo z kombijem za piko na i. B) Na 2gem bo itak več ljudi, tako da se moremo pripravit na PROCESIJE O:-) <Garantiram, da bo več 125-sk> vi pa zrihtajte <49+> tako da bo za vse lepo. P.S: Če bo že vse tako daleč, da izpeljemo 3-dnevni meeting (potrebujemo ženski strip ne, tak kot naši sosedi .at, .de, .nl) :eek: Malo resnosti nebi škodilo nobenemu !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se