SpeedFox Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 P.S: Če bo že vse tako daleč, da izpeljemo 3-dnevni meeting (potrebujemo ženski strip ne, tak kot naši sosedi .at, .de, .nl) :eek: Malo resnosti nebi škodilo nobenemu ! ← gremo akcija.... :kva2: :yea1: :kva2: :yea1: :kva2:
[2fast4u] Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 (popravljeno) hehe če bo ta meeting še jaz pridem z svojim kombijem :OK: :afro1: Popravljeno Maj 2, 2005. Popravil [2fast4u]
nitro freek Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 No, no ... umirite se malo ... saj bo :) Ne mislim komentirat nevem kaj, ker me večino časa tak ni blo na meetingu. Zdaj raje razmislimo kako bi stvari izboljšali, kakšne nove ideje. Dobro bi bilo tudi razmislit, kako bi se organizirali, da bi v primeru 3 dnevnega meetinga se zbrali v takšnem številu in se udeležili tega "skuter campa" :) Lepo bi bilo da bi v čimvečjem številu povrnili prevožene kilometre Ljutomerčanom. Najlepše pa bi še bilo, če bi se nam še pridružli kolegi iz Celja in Velenja in odrinemo skupaj :) Združena štajerska :OK: ← Jst pa moji kolegi tu iz ljubecne pa celja zihr pridemo kr tisti ki niso mogli pridet zarad tehnicnih tezav ali kaj podobnega jim je zelo zal.In komaj cakajo naslednji miting tak da organizirite miting pa vam oblubim da se bomo prpelali v vecjem stevilu kot v soboto. Ko bo datum tu povejte pol kje se dobimo pa pridemo v mb pol pa naprej.
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 (popravljeno) 3 dnevni miting lahko uspe :) Ker ce so si fantje lahko klub registrirali in vse ostalo porihtali,ki si mi tega ocitno nismo zmozni potem tud 3 dnevni miting lahko naredijo.... :OK: Mogoce res nebo dosti ljudi za prvic samo bo pa vseno bomba :D Glede zabave zvecer in kakega zenskega pomanklivo oblecenega nastopa pa se ni treba bat...Vem za enega ko jih 20 pripelje ce treba :grim :grim :D Karli gremo akcija :yea2: :ninja: Popravljeno Maj 2, 2005. Popravil _Roba_
PoŽiG Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 hehe če bo ta meeting še jaz pridem z svojim kombijem :OK: :afro1: ← tolko gleajte, da nebo to na koncu kombi meeting...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 3 dnevni miting lahko uspe :) Ker ce so si fantje lahko klub registrirali in vse ostalo porihtali,ki si mi tega ocitno nismo zmozni potem tud 3 dnevni miting lahko naredijo.... :OK: Mogoce res nebo dosti ljudi za prvic samo bo pa vseno bomba :D Glede zabave zvecer in kakega zenskega pomanklivo oblecenega nastopa pa se ni treba bat...Vem za enega ko jih 20 pripelje ce treba :grim :grim :D Karli gremo akcija :yea2: :ninja: ← 3-dnevni miting bo pa če bo nevem kaj prišlo vmes BO pa pika ! B) meli bomo: glasbo, velik šotor, velik travnik za bivalne šotore, VINO!!! (litrov na tone) (nekaj posebej za Goloba :lol1: ) , če nam bo občina odobrila eno cesto za katero smo se že pogajali bomo naredili pravi drag (nagrade pa te scene bodo itak),itd.....pustite se presenetit.... striptis ? NORMALNO pubeci brez tega neagre :naughty: _Roba_ kar se tiče ljudi? veš kaj bo naroda ker tu prinas vsi pridejo (ALKO) gledat :whistle: pa motoristi bojo tuji ziher prišli ker bodo fauš, saj so namreč že zdaj ker mamo več članov kot oni hehe :P
norc 16 Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 samo tak mimo grede mi recite gdaj bi bli okvirno da vem si malo planirat ker me ta 3 dnevni miting ful interisira ayde pa hvala
}}Blade{{ Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 samo tak mimo grede mi recite gdaj bi bli okvirno da vem si malo planirat ker me ta 3 dnevni miting ful interisira ayde pa hvala ← miting bo konc junija ali pa nazačetku julija ... ja ja...tebe bol interesira striptis ne :yea1: ..upam da se vidimo na tej sliki ki jo mam zraven za mano je veliki prostor tam se bo dogajal ta miting , tovarna Krka nam bo posodila elektriko pa gase paaarty btv.. to je idustrijska zona tak da nas nebo gnjavil nikakršen promet z avtomobili pa te scene.... ajd
norc 16 Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 miting bo konc junija ali pa nazačetku julija ... ja ja...tebe bol interesira striptis ne :yea1: ..upam da se vidimo ← ¸ kak ves !!!!!!!!!!!!!! zanimalo me je zato ker mam 125ko pa sem brez izpita pa sem ogotovo da se ga takrat tudi nebom imel bo treba reskirat
KEBO Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 kje pa naj bi mel ta tri dnevni miting kr jst bi bil takoj za :OK: pa še kej vina lahk zrihtam :OK: :OK:
#46# Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Zakaj enkrat mariborčani tega ne moremo organizirat to jaz nevem! :BUA: :BUA: Če vam uspe vsaka vam last :OK:
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Zakaj enkrat mariborčani tega ne moremo organizirat to jaz nevem! :BUA: :BUA: Če vam uspe vsaka vam last :OK: ← Nevem zacarani krogi :glare:
Robtech Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 ne ni začarani krog samo skupaj vsest pa zmenit se ne znamo :BUA: :BUA: upam da se nam bo kdaj nasmehnila sreča!
TiCkO Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 http://www.scooter-on.net/slike/meeting_mb_1/ nekaj slik iz moje strani :) Mi bi tud naredli meeting, sam brez veze ker itak nebi blo folka.. Bolš bo da kej pomagamo tukaj pri vam za ta nov meeting ko bo, da bo še tolk bolši..
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 ne ni začarani krog samo skupaj vsest pa zmenit se ne znamo :BUA: :BUA: upam da se nam bo kdaj nasmehnila sreča! ← Sej tak sem mislil.....Upajmo,da se nam bo.
dj_runner Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Se pa lahko v Ljutomeru 1x miting ker v MB ze beda pa ne zaradi organizacije itd... ampak 2 leti nonstop ista pot isti folk isti skuti boring tak da sprememba lokacije bi bla popestritev :D
_Roba_ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Se pa lahko v Ljutomeru 1x miting ker v MB ze beda pa ne zaradi organizacije itd... ampak 2 leti nonstop ista pot isti folk isti skuti boring tak da sprememba lokacije bi bla popestritev :D ← .)
jrk0 Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 ko bo 3-dnevni miting me poklicte=) pridem mit wein.
SpeedFox Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Se pa lahko v Ljutomeru 1x miting ker v MB ze beda pa ne zaradi organizacije itd... ampak 2 leti nonstop ista pot isti folk isti skuti boring tak da sprememba lokacije bi bla popestritev :D ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: naredimo en posten meeting pa bo akcija :eek:
blindek Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 očitno bomo rabili res na hektolitre vina :) minimalno 500 za goloba in 300 za mehanike(roba,fire) :) najbojše da celo delavnico tja privlečemo če se kaj zgodi ;) vnaprej vam povem da bom jaz za šankom točil(eno vam eno meni) :)
jrk0 Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 mene si pozabo=) jaz vam dam 30L vina, vi pa meni 2 kisti piva, k?:)
}}Blade{{ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 očitno bomo rabili res na hektolitre vina :) vnaprej vam povem da bom jaz za šankom točil(eno vam eno meni) :) ← alora ! jaz sem se že malo pozanimal.....in sem ugotovil da pijačo pa hrano prodajajo prav registrirani gostinci.....mi baje nemoremo... :BUA: samo mi bomo itak meli sabo tam pri šotorih litre in litre...to bo za večer...akcije in seveda... :SS danes sem namreč govoril z moto klubom enim in mi je malo povedal kako to je ....pa rekel ze da 100% pridejo oni in še ostali moto klubi pogledat ...in seveda gasit grlo :grrr tak da dečki ....party bo ziher...... :kva2: :yea2: :kva2:
blindek Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 zakaj nemoremo prodajat lastno pivo npr?saj pa primer samorogi tui sami prodajajo(in pijejo) za šankom :) blade tebe damo za grill in peči :)
denZ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 jas ceneje lahko zrihtam brezalkohol, za špricere :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se