..::NRG::.. Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Ej stari k naja bo beno nagonu :P
manjak Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Šit, glih dons sem se za eno podil. Pa je usoda hotela da sm glih takrat štelu zadno bremzo. PA jo pogledam, zgledala je vredu, jest hejdi za njo, sam sem preveč zategnu pa mi skuter še 80 ni šel, pizda sem klel ej :angry: Sej bi jo dohitu čez ovinke samse mi je ena penzjonista nasrale vspred pa ni nikamor šlo :angry: In spet je šla ena deklca... :(
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 jo bom en krog pelu :P sam krog se lahko zavleče do poznih ur :lol: :lol: :P Sej bo ona z svojmu ... te bo ona tut loh km pelala ... samo nvm ce bos pol ziv nazaj prsu :P :P :P :P
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Ženske za volanom (balanco)! To se bi šov pa rt pelat z dečvo :rolleyes: LP
manjak Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Že razmišljam kje bi se je držal :rolleyes: ;)
psyho Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 (popravljeno) Jst se vozm z dečvo okol. Moja fura moj skuter, jst pa uzadi sedim (in se tresen,kdaj se bova zaletela) ;) Samo ji gre kr vredu, sam saim pa ne bi dal za pelat! ok, smo pol zmenjeni za PETEK ob 17h:huh: Da to potrdimo!?? Popravljeno Avgust 4, 2003. Popravil psyho
bOnZy Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 emu...jest bi tut lahko z benotm prsu, mene mtka pusti sam fotr neki komplicira!!!ZAKWAAA FOTR?!?!?! ce me pstijo sm IN!!! :D :D :D :D
Gloga Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Ce bo od benota fotr hitr ustimov mojo skuto, grem , drugac pa ne :( :( K sm se razbu mi je ole vn teku iz masine, jermen je sfukan, da o zadnji gumi tud besede ne recem.. Plastika bo pa ze pocakala lp
bOnZy Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ja jest sm z usemi prjatu ce so oni z mano. :D :D :D :D
manjak Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Niceeee, sej se folk kr zbira ;)
beno Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Ja ce bo use po sreč jih iz našga konca pride 5 al pa se vec ...
psyho Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 QL, jst prpelem še enga, sam ma kurc blokade notr <_< :)
beno Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Lansko leto je blo neki podobnga na bledu ... je blo okol 30 skuteristov B)
beno Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Sej se letos tut neki menmo ... sej bom sporocu k bo datum dolocen ...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 če boste pa na bledu, pa tud jez pridem ;) pa tud vsaj trije moji prjatli pridejo..
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ja mi mamo tut bled u načrtu ;) lp
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Ej fantje kakšna je kej napoved vremena z petek, da nebo slučajno.... LP
beno Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 V četrtek in petek bo sončno B) , v notranjosti države bodo v četrtek popoldne posamezne nevihte. Temperature bodo še malce nižje. Pomoje da bi v petek mogu ureme kr odgovarjat B)
nejkica Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ola :D! meeting.....lublana.....petek......ob 17h..... NORO B) ! I`LL BE THERE :D
psyho Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 hello! ;) Mislm, da nas bo več k na štajerskem :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se