firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Ajajaj, a tko to gre?? No PSI Hunter, kako pa bi mogl to po tvoje urtedit? Za vodilne v klubu pa predlagam (resno): -PSI Hunter: svetovalec o ureditvi in legalizaciji, kako in kaj itd. -.:NRG:. + pomočnik Psyho: slikovna gradiva, računalniki, spletna stran, itd. -romans1 in jes + pomočniki za urejanje srečanj, urejanja stvari, postavljanja pravil, itd. -tist modelček k je popisovou za drag race bi biu pa loh blagajnik -in zivjo, kot poznavalec lokalnih band in mesta ljubljana, svetovalec za mesta srečanj
manjak Objavljeno September 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2003 Dobra ideja, pa še nalepke si lahko ubodemo za na skuterje al pa za na čelade :)
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 loh pa sva predsednika tut zivjo in jes + pomočnik romans1???
PSI_Hunter Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Ajajaj, a tko to gre?? No PSI Hunter, kako pa bi mogl to po tvoje urtedit? sj sm reku sej drgac je blo vse kr dobr zorganiziran, sam za promenado rabimo policijsko spremstvo, da mamo pol mer s policijo, pa pol odpade problem drzat se v skupini,........
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 ej pol pa tko nardimo itak ns bojo vedno vidl pa si mislmo da so z nami :D
romans1 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 nalepke lohk jst zrihtam ful pocen sam treba bi blo kaksen vzorc narest.
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 :D :D Kaka ideja kako se ustanovi klub :D :P ?? Oz. kam naj pokličem?
OrkAA Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 psi: kolk pa stane vsa ta policija pa to? Pa še enkrat prosm razločno povej od kje veš vse te podatke kako so nas zasledovali! A že na prvem meetingu, ko nas je blo samo 9 so nas policaji zasledovali??? glede kluba pa...Jest lahku urejam kar se tiče slik :P
romans1 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 (popravljeno) to ti pa nebi znov povedat bo treba uprasat .pa poklicat :OK: Popravljeno September 21, 2003. Popravil romans1
manjak Objavljeno September 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2003 Nas spremlja oko modrih angelov :) Zdej pa ideje za nalepke pol pa damo keš na kup. Kako pa se bo sploh imenoval klub???
romans1 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 zaenkrat je lohk neuraden . sam ime si bo treba izmislt
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 tko ksnga zmaja ene 10cm velkega npr. tak k od malossija not pa ime kluba
romans1 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 sej je dost ce damo tvojo sliko gor k si dost podoben zmaju pa smo zmagal. :D :) :P
PSI_Hunter Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 (popravljeno) psi: kolk pa stane vsa ta policija pa to? Pa še enkrat prosm razločno povej od kje veš vse te podatke kako so nas zasledovali! A že na prvem meetingu, ko nas je blo samo 9 so nas policaji zasledovali??? glede kluba pa...Jest lahku urejam kar se tiče slik :P to bi se bilo potrebno pozanimat, vem pa da so v kopru mel en podobn srecanje, in so sli sami na policiji, in povedal kako in kaj in ce bi se dalo dobiti spremstvo, in so ga tudi dobili........brezplacno.....in brez kluba....... kje sm to izvedel......neimenovani vir iz policije....... aja firefox glede kluba, najbolj bi blo pomoje zacet, na obcini, ter upravi mesta ljubljane,......pa ne bi bla svoh ideja koga od bikerjev na motosvetu vprasat kaj in kako........jst tle nimam bogve kasnih izkusenj.... Popravljeno September 21, 2003. Popravil PSI_Hunter
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Jah očitno bo klub neki časa nelegaln. Bom prašu na avtomobilizem, Gastuning klub in enga od DRTK. Slednji so meli tut neki časa nelegalno. Za nalepko bom prosu sošolca naj mi jo oblikuje (oba hodva na oblikovno, on dela hude grafite). Za ime pa kar z idejam na plano!!
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Dej se slišmo kej zvečer. Letim mal jes :D !
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 In ce bote meli klub kak se bo imenoval???Mi mamo Skuter CREW Maribor :) :)
gapi Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Jaka jest ti lahk pomagam glede organizacij. :D Drgač pa bi klub prjavl na občini(se mi zdi). :rolleyes: Glede polcijskega spremstva je pa tko da če ti meeting prjavš bodo oni plesal tko kt bomo mi tleskal. :kva1: zivijo:Pizdarije na meetingu je pa brezveze delat ker mečejo slabo luč na skuteriste. :angry:
gapi Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Glede polcijskega spremstva je pa tko da če ti meeting prjavš bodo oni plesal tko kt bomo mi tleskal Razn na cesti bomo vozil 50km/h.To pa itak vozmo tud brez spremstva.
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 no kje so ksna imena al pa ideje za logota nism mislu barbij ampak tko ksne atrakcije-po tazadni pa tko po ulcah pa mal siren policiskih aja kdo je mel uno policisko sireno me zanima kje se jo kup
_OKI_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 aja kdo je mel uno policisko sireno me zanima kje se jo kup Mene tud, če je kdo to mel. Ker mam spredaj v luči moder stroboskop, ki bliska ko svinja :D pa bi sirena zraven še pasala.
gapi Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 nism mislu barbij ampak tko ksne atrakcije-po tazadni pa tko po ulcah pa mal siren policiskih Sory zivijo.sem te mal narobe razumel. To da greš po tazadnji po ulcah je sicer mal nevarn sam folk bi pa sam gledu :naughty:
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Eno ime: GREEN RACERS. Več pomenov: -zelenci (začetniki v motosvetu) -ala green dragonsi, sepravi zeleni - ljubljana -zelena je močna barva ala HULK - the movie -pa še naravna ala greenpeace :grim :grim :grim Prvi predlog... kak se vam zdi, dost prepoznavno??
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 lahko bi mel tut tak ime ni slb glede na ljubljano drgac bi pa tut ksn hud mogu obstajat ampak mal razmislite za logote fantje
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 al bi bli pa smrkci lahko al pa palcki pa usi smrkce al pa palcke nalimal na motor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se