nejkica Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 bomo ze najdl :) ce pa namo bomo pa poklical an.... sam koga??? ;) :unsure:
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Eto jaz sem se zmeno lahko grem in z KKS-om pridema na miting v LJ :) :) :) Ce doben drugi nena upa pa pridema midva :) :)
jrk0 Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 ja. midva pridema:) dopoldan boma ze tam menda, ce se nema prevec vstavljala po poti:) toti mariborcani, pa te noben ne uple poleg prit, barabe. midva grema, pa ce vmes zariba, boma ze neko spago dobla pa se vlekla :blink: samo ce do zaj ni, se zaj ne bo B)
bOnZy Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 pr ns je sam problem k lahko pridemo do šiške..alpa tivolija pol pa nwem vec an....bi nas en mogu jt iskat, spred une dvorane? a je kdo s šiške pa gre na lj.-meeting? ej neja jest tocn vem kje je ta zbor, sam neznam po lublan sart, po obvoznc bi pa blo cist izi :D
beno Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Ni problema do koloseja pridt ... mi je kolegica narisala zemlevid lublane kuko se pride do koloseja ... tko da bi mogl znat pridt ... :unsure:
mc m Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 zdej bi pa še jst pršu na meeting- sm bednu mi je edin to d bi mogu pol ponoc u nm furat :( drgac pa grem itak jutr u lj (brez skutera) , taku d bom useen vaše makine vidu :D
nejkica Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 eh beno bomo ze nekak an...:) sj mateja zemlevid narisala:) taglavn da gremo mem jaguarja an :P ! B)
Tomozuki Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Roba pa Lino, če se zgubita me rufnita. Ljubljano še kar dobro poznam, samo, da nebota v kake kurčeve ulice zavila. Kaj Perica nea pride poleg? :) Drugače pa glede obvoznice. Peljita se skoz, škifov tam nikol ni, dolga je približno 3km in skrajša mnogo poti skozi Črnuče. Ko prideta na rondo pa se zapeljita okoli, pol pa na autobahn proti vzhodu. Od tam še traja ene 2km ko bosta vidla tablo za BTC al pa moste. Skratka, tam gresta vun, pol pa po eni ravni cesti skozi drevored (na levi je skladišče pa na vlko piše Interspar), pa samo ravno, dokler na desni ne ugledata Emporiuma. Pol sta samo še kaki 1km od točke meetinga. Lahko pa še en odcep prej zavijeta gor za Nove Jarše, pol pa po štiri pasovnici ravno dokler na drugi strani ne zagledata onega pegastega prasca, ki sedi na klopci, poleg pa piše Mc Donalds :) Kak sn zakompliciro :)
zivijo Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 ja mem jaguarha morte se tri semaforje naprej pri 4 zavijete desno pol boste pa itak najdl?sj pa bo kr neki folka ce pa se stajerci pridejo bo pa se tok bol vec jih je bols je! :huh:
zivijo Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 no lepo kolk pa vs pride iz gorenjskega konca lahko bi se pa pol zapeljal na zbilje je taka lusna tura-kratka ampak ovinkasta!
jrk0 Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 btw. midva z robijom grema v lj ze zjutraj iz ptuja, ker se ne mislim po vrocini vozit, pa robi z jakno pa vsem. tak da odrinema ob kakih 6,7 vjutro. pol do celja cez majsper in poljcane. iz celja bi pa mi nekdo mogo povedat najlepso pot do domzal. iz domzal pa cez trzin al pa pac po obvoznici, bomo vidli. prit pa morem do centra mesta, pol bom pa ze sam naprej vedo do stanovanja:) v bistvu mi povejte kako prit do Filofaxa najlazje:) al pa kar na Dolenjsko cesto.
manjak Objavljeno Avgust 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 (popravljeno) Če gresta po tastari cesti greta pol naprej iz clja proti laškem in naprej do hrastnika, pol je trbovlje, zagorje, litija, ZGORNJI LOG (če bi mal sokeca popila po dolgi vožnji :rolleyes: ), pol so vmes manjši kraji, jevnice ne morta falit ker je tm rondo, greta naprej mim dolskega, pol je pa ena črpalka in pol je tm naselje pa en križišče z avtobusno postajo, tm greta desno za domžale pol pa pač kamrkol že. Ne poznam jest domžal dobr. Če se zgubita sm pa prec na voljo. Sej cifro mam itak napisano ;) Popravljeno Avgust 7, 2003. Popravil manjak
manjak Objavljeno Avgust 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 zdej bi pa še jst pršu na meeting- sm bednu mi je edin to d bi mogu pol ponoc u nm furat :( drgac pa grem itak jutr u lj (brez skutera) , taku d bom useen vaše makine vidu :D Ke bi pa šel če bi? Dej povej k če greš čez bogenšperk in tm greva lahko skupi :)
mc m Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 ?e bi, bi šel mimo trebnga,pa ivan?ne pa ?ez grosuple.k je bliži tm mimo tebe? ma sej bi jutr prec s skuterom pršu, sm noben no?e it u lj s skuterom :angry: sej grem pa jutr s frendi z vlakom u lj pa bom se tm pr vs mau ustavu :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 (popravljeno) Pizdovce foter mi gnjavi....da nena smem prit ker cesta.....ijooo Tak da nevem ce bom lahko priso :angry: :( :angry: :angry: :( :( :( Popravljeno Avgust 7, 2003. Popravil _Roba_
jrk0 Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 aaa :angry: :angry: :angry: ne zajebat zaj peecko materno. ko sma vse poservisirala pa zamenjala olje, ploscic, valjcke pa vse:\
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Pizdovce foter mi gnjavi....da nena smem prit ker cesta.....ijooo Tak da nevem ce bom lahko priso :angry: :( :angry: :angry: :( :( :( Ej dej probi uletet, rabmo še kakšnga mariborskega asa B) Vi sam do domžal pridta pol pa me lohk pokličeta, al pa vaju jst pridm iskt, to je ta mal problem! Evo še moj telefon 040- 384-931!!! psyho midva se itak še slišva, darugač mam pa jst cajt skos <_< LP
beno Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 A je kksna informacija kolk jih pride za ziher?
zivijo Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 ja to bi blo fajn vedt kolk jih pride sigurn pa s kasnimi motorji kej pridejo! :)
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 aaa :angry: :angry: :angry: ne zajebat zaj peecko materno. ko sma vse poservisirala pa zamenjala olje, ploscic, valjcke pa vse:\ Ja fotri ti to mojem povej ne meni :angry: :angry:
firefox f-15 Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Roba, KKS, kakšne črnuče?? če prideta do domžal, gresta skoz pa dol prot lj. sam tm k je križiše desno za črnuče levo za litijo gresta naravnost čez savo, pol pa desno in mata 5min do BTC-ja. Js sm rabu (k mi je šu 65) od domžal do btc-ja 15min. Ni treba čez centr cjazt. Po tej poti bosta šla mem šmartna ob savi (mem mene) pred njim pa je TC motoshop (na desni, levo pizzerija slamca - ni za kiksnt). Tam lahko pokličeta mene 041-866-517 in gremo skp na miting 2 min stran. Vi k pridete do tivolija, vas loh tut js poberem. Če ni gužve mam do ke 5min, pa z vami nazaj 5 min. Loh vas mal poberam naokol, od 16ste ure naprej! Cifro mate, tko da... bom na voljo!! Fantje js komi čakam. Upam da nas bo vsaj 10, kva bodo pred kolosejem gledal našo grupo!! Upam da bom loh vzun!! Pa upam da bo jutr do mitinga že športn filtr!! Pisda zdj sm pa res nervozn, upam da me boste rabil. Ajde se vidmo. Ajde :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Pizdo ma***** mene juter nebote vidli doli :( :( :( :angry: Ker sn se totalka z fotrom skrego pa mu jebo vse po spisku tak da sploh ni sanse da pridem z motorom juter dol :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se