mc m Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ja zgleda d bomo mogl še mi dolenci met kašn skuter meeting k ga majo že usi.:D dejte se mau oglast pa da vidmo kolk ns sploh je pa ce ste za to. :rolleyes: lp :D
Jebediah Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 sem z novga mesta...;) sem IN ;)
mc m Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ja ql :D sva že dva :D ampk po moje sva midva mau premau. :blink: upam d vas je se kej iz nm al pa okolice pa se oglaste, d bomo se mi mel meeting ;) :D
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 pa vsak od vaja ima vsaj 2 prjatla skuterista - vas je že 6 :) pa onedva prjatla mata vsak po 3 prjatle s skuterji - vas je že 18!! več ko pa v ljublanji in mariboru skupej :) ;)
mc m Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ja dobra ideja :) upam d je še kdo kle izmed vs na motosvetu iz nm d ns bo še ve? :rolleyes: vableni ste pa seveda vsi! :D :D :) :D :)
Ciko Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 več ko v mariboru ne. v Mb nas je od tu recimo 6, pa vsak 2 prijatla, pa vsak od tistih prijatlov 3 prijatle, joj, nena več znam seštet kolk nas (no jih, kr grem jaz dans na morje ;) )bo, to bo rekord :) B) B)
Manijak Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Jst sm blis trebenga doma pa lahk tut pridem ni problema, pa kremšnitar pa njamsar tut k smo frendi!!! Pa še par drugih znancev skuteristov, iz tle!!! Pa nas je že nekj!!!
mc m Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ja ql, neki ns je že :D zdej se treba se zment kje bi meeting mel pa kdaj ;) men je useen kdaj. mau predlagejte!! lp :rolleyes:
mc m Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ja ql, neki ns je že :D zdej se treba se zment kje bi meeting mel pa kdaj ;) men je useen kdaj. mau predlagejte!! lp :rolleyes:
mc m Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 zgleda d je kr 2krat napisalu :blink:
Manijak Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Ja men je tut useen. No in če se bomo zmenli vse to, kaj pa bomo delal??
mc m Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 kaj bomo delal? na tu sm pa pozabu :blink: :D mau bomo skuter?ke pofotkal, pol bi lahku še kej zanimiuga posnel, pa mau bi se šli po nm zapelat :) kej še predlagejte!:D aja pa še to-k ma kdo neonke al pa ledice na skuterju? :rolleyes:
Jebediah Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 (popravljeno) če bo sreča, bom mel jzst kmal neonko vse je od zavarovalnice odvisno, koliko bo komplicirala Popravljeno Avgust 5, 2003. Popravil Jebediah
manjak Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Jst ti lahk prdam zeleno. Dons sem jo nabavu, pa bi skor raj mel modro... <_<
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 modra je res bolša ja.. dons sm gledov v conrad shopu, majo samo zelene <_<
Jebediah Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 imam modro ;D kot sem rekel, čakam da zavarovalnica nakaže $$$, potem najprej v krško da skuter urihtajo, potem pa plastio rezat, pa neonko uštimat!
mc m Objavljeno Avgust 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 ja upam d ti bojo kmal $$$ dal ;) po moje bi lahku mi mel meeting enkrat nasledn teden- recimo nasledno soboto(16.8.)? najbolš bi blu zdej enkat u augustu. zdej pa se vi povejte kdaj bi mel :D
mc m Objavljeno Avgust 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 kaj je zdej?bomo mel mi kašn meeting al ne ? :blink: dejte mau povedat ce bo kej s tem :unsure: lp :D
Kremšnitar Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Evo zdle sem prišo iz morja. Ja js bi pršu!!! Pa manijak ti bi tud a ne! Sam js mam trenutno sk00ter na servisu pa ne vem kdaj ga dobim -> možno da jutr če ne pa nasledn teden. Dejte povedat kdo bi vse prišo :ph34r:
Kremšnitar Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Manijak!! Kdo od znancu bi še pršu? -bojči :D :D
mc m Objavljeno Avgust 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 jst sigurnu :D pol je še jebediah reku d je za, pa neki bi jih še iz nm pršlu, pa še vidva z manijakom bi jih probala ?imve? prpelat :D kuk jih lahku pride od vs?
Kremšnitar Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 KJE STE DOLENCI??? Bo kej al ne?? Js predlagam, da bi se drug teden nekje dobil. Kva pa vi pravte? Pa mal napište kdo bi zdej pršu. Od nas bi pršu jst, Manijak, še en sošolc, pol od manijaka sosed (sam zanj ne vem), pa še 2 poznam pa jima lohk rečem. AJde :ph34r: :blink:
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 itak vas bo vec kot v lj:) KKS ti se kr zajebavi :P :blink: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se