mc m Objavljeno Avgust 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 mamo kr dost razli?no-vsega dost :D
Manijak Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 aha fino. bo kj za videt!! Kakšno pa bo kj vreme jutr?? Če bo fejst oblačno jst ne pridem, ker sm maw predelč de bi se po dežu furu!!
mc m Objavljeno Avgust 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 men se zdi d bo soncno. ja upam d bo kej za videt-zaenkat n? na to ne kaže :D
_jezus_ Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Jst sm dvema reku... Jst pa ne vem ce bom prsu. Razen pol z unim. Bomo jutr vidl...
Manijak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 ok sej kar bo bo. Upam de jih bo čim več!!
mc m Objavljeno Avgust 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 ja zdej je šla pa še moja moba u k**** :angry: upam d bom zdle eno dubu d bom lahku še koga poklicou-do zdej sm jih ene par že, ampk kaj k se jim ne da. upam d jih neki bo! :blink: se vidmo :D
runner man Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Jest sm iz Ivančne pa mam full frendov z skuterji 3 peugeoti ene 6 runnerc 2 tayphona 1 stalkler 1 italjet 2aprilije 2nrgja siamoto berdi..no .lahk bi vi ki se boste tm zbral pršli u ivančno pa bi biu žur :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: ;)
Kremšnitar Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Zakva pa vi ne pridete u nm? No, se vidmo pol ;)
mc m Objavljeno Avgust 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 kolk pa je km od ivancne do trebnga? k lahku bi drug teden se recimo kje na vašm koncu dubl :D ja se vidmo :)
runner man Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 okrog 20km Čist komot samo da zrihtam motor oz plastike dobim nove dans pa nalepke .k bom jest to urihtov se lahko vidmo :D
Manijak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Ja to je biw pa miting in pow!!! Brez pripomb!!!
_Roba_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Ful dober miting morm rečt Kaj vi se hecate al resno mislite?? :blink:
_jezus_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 hm, pa tak so se ponujali... Kje je pa jebediah in to? Jst sm reku frendoma, sam delata na jernejevem, pa nista mogla prit... Jst pa pol tudi ne... Ni prevoza blo. No jo, sm pa mislu, da bo kej vec ko v lj :ph34r:
Manijak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Porkaduš sam govorite ko gre pa zares pa nobenga ni!!!!!
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 ns je blo zlo mau, ampak več k sv pa še zmerej :blink: zgleda so samo mariborčani taki carji, da si znajo vse organizirat in pridet ;)
_Roba_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 zgleda so samo mariborčani taki carji, da si znajo vse organizirat in pridet ;) Ja ja bote mogli malo k nam na instrukcije prit :) :) :) :) Kak se kaj organizira :) :) :) :) :)
Manijak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Ja sm oni so skor vsi tle naforumu!!! Mi dolenci mislm de smo sam štirje(al je pa še kašn več) tle na forumu in je zato mal težji organizirat!!!!
_Roba_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Ja sm oni so skor vsi tle naforumu!!! Na mitingu ko smo ga meli nas je blo 6 z foruma od ostalih 45-ih! Se bo.....bomo vidli zaj cez 14dni drugi miting :) :) Bomo vidli je CREW dobro delo opravo :)
Manijak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 No wredu!! Sam pr nas tut ne morš rečt de ni blo organizirano!! Sej je biw toč dan pa datum in kraj določen!! Pa vsi so rekl de bojo pršli pa ni blo nobenga!!
manjak Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 (popravljeno) Fantje, brez zamere ampak morm se smejat :D Pa kolk ste govoril da bote une neumne ljubljančane dol udarl zdej pa tole vidm... Pa kakšen fotoaparat ste to meli da je zajel vse skuterje notr :D (joke) Popravljeno Avgust 22, 2003. Popravil manjak
_Roba_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Fantje, brez zamere ampak morm se smejat :D Pa kolk ste govoril da bote une neumne ljubljančane dol udarl zdej pa tole vidm... Pa kakšen fotoaparat ste to meli da je zajel vse skuterje notr :D (joke) Mi smo si v pondelek rekli heca je konec v soboto bo miting!In sam jaz in grehga sla v akcijo....In pol pridem jaz z KKS-om,Shockerom,Tomozukijom pa se enim pa me je skoraj dol z skutera vrglo ko sem vido kolko jih je blo pa se danes mi ne gre v glav kak nam je to uspelo :) :) Komaj cakam drugega zdaj cez 14dni :) :) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se