ton Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Prosim za nasvet - bo tole stojalo ok za monstra - je treba kaj zmeriti na motorju, al je vecina teh stojal nastavljivih ? Uporabljeno bo samo za Mazanje verige in zimski pocitek... Tks! Flight Tako stojalo imam namen kupiti tudi jaz. Zanima me ali bo nosilnost 150 kg (zadnje stojalo) dovolj za dvig Honde Varadero.
Lowrenc Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Saj Varadero ni tank no... Itak, da je dost. Na tako stojalo lahko obesiš celega Varaderota in bo zdržal, ker je v podatkih o nosilnosti že upoštevana varnost (verjetno 2kratna).
bobiboss Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 taka stojala imam za štroma-brez problema.stojalo za sprednje kolo uporabljam samo za zimovanje,zadnjega za vse ostalo.
Jure Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Jaz imam set stojal z nastavki od Bike-Lifta Prednje: Zandje: Za cel komplet s štifti za nihajko vred sem dal z nekaj popusta 88€. :OK: Možni pa so tudi drugačni nastavki.
ton Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) Saj Varadero ni tank no... Itak, da je dost. Na tako stojalo lahko obesiš celega Varaderota in bo zdržal, ker je v podatkih o nosilnosti že upoštevana varnost (verjetno 2kratna). Drži, da ni tank ampak vseeno ne bi rad pobiral motorja s tal. Sem se pozanimal pri prodajalcu ali je oznaka nosilnosti prava, da ne bi kupil slučajno mačka v žaklju. Stojalo je že naročeno..., cena 30,20 EUR. :naughty: Hvala za odgovor Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil ton
Andrej.d Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Mene pa zanima takšno stojalo
Pervy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Mene pa zanima takšno stojalo americana 1 in 2 sta bolj za harleye oziroma čoperje oz motorje brez plastike z cevnim okvirjem in staneta cca 150 € + poštnina iz anglije (nimam pojma od 30-50 do max 100 €) za cevne okvirje je tudi ročna dvigalka, cca 80-100 € + pošt. miza pa je cca 300-400 € + pošiljanje (max 100€) iz anglije. če te zanima več na PM.
sasosa Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) Kje bi najceneje dobil tako stojalo? Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil sasosa
gizmOkak Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 ima kdo načrt za tole ali pa mu ostaja v garaži pa bi se rad znebil za kak € :whistle: :rolleyes:
ravni Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 No evo moje skoraj dvo mesečno popoldansko delo. To je spodnji del mize Noge, doseči natančnost doma v delavnici ki ni bog ve kva je prava muka. Tam kjer je barva stekja :rolleyes: Pogoj je bil da gre lahko miza pod avto (v garaži ni pač prostora) ST-ejko gor Vala konc klečanja in ležanja :yea1: Sej bi šla še gor, zdej je na vrsti višanje garaže :grrr
simonsi Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Jaz bi dal spredaj še dvignjen kanal za predneje kolo, da kolo objame nekje do sredine in je bolj fiksirano. Pa mogoče še širše noge za podnožje za večjo stabilnost.
ravni Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) Lepo narejeno. :worship: po pravici povedano če bi vedel koliko dela je blo za to narest se ne bi v to spuščal ( nimam tapravega orodja), če bi bil vedež... uglavnem to je ratal Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil dravni
ravni Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) Jaz bi dal spredaj še dvignjen kanal za predneje kolo, da kolo objame nekje do sredine in je bolj fiksirano. Pa mogoče še širše noge za podnožje za večjo stabilnost. Ja to vodilo-kanal bom še naredil ampak takega, da se ga bo dalo dol snet, zaradi višine, drugače pa je dvigalo stabilno se mal maje pa ne na nogah ampak v križih samo ni panike je stabilno. Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil dravni
pohajač Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :worship: :worship: :worship: vsaka čast ...a bi bil pripravljen naredit še eno :whistle:
ravni Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :worship: :worship: :worship: vsaka čast ...a bi bil pripravljen naredit še eno :whistle: Ti raje dam vse načrte .)
ravni Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 To je pa moje delo. No to bi si jaz tudi moral naresti, a so kakšni trablni da ga nardiš?
kochse Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Pri nas imamo stojala. Ponudba je sledeča: univerzalno stojalo pod vilicam spredaj, univerzalno stojalo pod spodnjim križem vilic spredaj, univezalna zadnja stojala specilan zadnja stojala za motorna kolesa z enoročno zadnjo vilico specilna zadnja stojala za motorna kolesa z asimetrično zadnjo vilico. www.koch.si Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil kochse
Brdaus Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Pri nas imamo stojala. Cenik se pa dobi :hmm: kje?
_THUNDER_ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 To je pa moje delo. mogoče malo neumno vprašanje, samo kako pa motor parkiraš v tole? pa potem ven? :unsure:
triler Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 No to bi si jaz tudi moral naresti, a so kakšni trablni da ga nardiš? Jst in prjatu sva delala zadnjega sama. No ne bi ga su se 1x. :) Razen ce mas res zeljo pac delat sam stvari.. tko za hobi, ni pa neke racunice.
pohajač Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Cenik se pa dobi :hmm: kje? to tud mene zanima :whistle:
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Še enkrat če koga zanima, je pa oglas oddan tudi v rubriko mali oglasi. Opis: Prodam eno sezono rabljeno profesionalno servisno mizo Motomoclos. Velikost mize 230x80 cm. Miza se dvigne 120 cm od tal, največjo težo 600kg. V ceno je vštet kompresor za dvig mize. Vse informacije na telefon po 18 uri!!! Cena 2000 eur. 031771589 Metka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se