Skoči na vsebino

Servisna stojala, hidravlične mize...

Priporočene objave

Objavljeno

Saj je menda nekaj ala lesena kajla pod nihajko? :photo:

Objavljeno

Podloženo je z eno stvarjo, motor ni utrpel poškodb.. :) Edin mal težko sem ga gor spravu :huh:

Če ma kdo kakšen boljši predlog za stojalo domače izdelave...? Z ozirom da ne znam švasat :whistle:

Objavljeno

Podloženo je z eno stvarjo, motor ni utrpel poškodb.. :) Edin mal težko sem ga gor spravu :huh:

Če ma kdo kakšen boljši predlog za stojalo domače izdelave...? Z ozirom da ne znam švasat :whistle:

Jutr ga začnem delat ;)

Objavljeno

Še moje stojalo lastne izvedbe za cca 2k sit in eno dopoldne dela , funkcionira pa dovolj dobro za namazat verigo ali pa snet zadnje kolo.

post-9145-1142098905_thumb.jpg

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

vidim , da je tukaj kr nekaj mojstrov ki obvaldajo svoj posel , zanima pa me če bi se kdo lotil izdelave dvižne mize

Objavljeno

vidim , da je tukaj kr nekaj mojstrov ki obvaldajo svoj posel , zanima pa me če bi se kdo lotil izdelave dvižne mize

Jst imam narjen projekt z vso dokumentacijo. izdelave se pa sam ne bom prijel, kr že na papirju zgleda dost komplicirano.

Objavljeno

Jst imam narjen projekt z vso dokumentacijo. izdelave se pa sam ne bom prijel, kr že na papirju zgleda dost komplicirano.

In a bi se dalo to zadevo dokumentacijo dobit, ali kako? Ali proti plačilu? Ker če je zadeva zrisana, pol ni problema. Upal bi se tudi tega lotit. CO2 aparat je pri hiši, za kaj večjega pa tudi elektro. Tako da samo če bi se dalo načrt kopirat pa bi že bilo veliko.

Lep pozdrav

D.

Objavljeno

Mizo za motor se sploh nesplača delat v Nemčiji dobiš novo od 250 do 300 EU .Zadnjič smo šla s kolegom po 4 mize plačala sva vsako po 295 EU in prevoz nas je stal ca 23000 Sit. Po te mize smo šli v Weingarten seveda prej smo jih naročili po internetu. Na ebeyu jih imaš malo morje in zberi potlej se vas par najde dobite en kombi in to je to. Moje je škarjaste izvedbe dvigne 450 Kg, ca 90 cm visoka, široka je 70 cm,je prevozna(dva fiksna in dva vrtljiva koleščka,lahko se pričvrsti prednje kolo,miza se na tleh lahko tudi fiksira z dvemi vijaki. Kompletna težina zapakirane v lesen zaboj je 95 Kg,veličina zaboje je 2mX 90 cmX20 cm. :OK:

Objavljeno

Zakon! :OK:

Zgleda super, ne bi se branil ene take mize v garaži, za namen opravljanja domačih servisov/popravil/predelav na motociklu :)

Objavljeno

In a bi se dalo to zadevo dokumentacijo dobit, ali kako? Ali proti plačilu? Ker če je zadeva zrisana, pol ni problema. Upal bi se tudi tega lotit. CO2 aparat je pri hiši, za kaj večjega pa tudi elektro. Tako da samo če bi se dalo načrt kopirat pa bi že bilo veliko.

Lep pozdrav

D.

misliš da bi blo ceneje? mogoče kakšna poenostavljena varijata..

Objavljeno

To ti je najbolje kupit novo stanne od 200 do 300 EU.Jaz sem našel na EBAYU naslov in nas je pet kupilo plačali;kom po 295 EU prevoz nas je stal ca 28000,oo Sit eden je dal kombi ostali štirje smo plačali za stroške (nafta -cestnina-tunel) vsak po 7000,oo Sit.Namreč so lepo spakirane vsak paket je dolg ca 180 X70X20 cm težina 98 KG.Miza je zelo vredu dvigne 90cm(hidravlika -nožna).Ponje smo šli v Weingarten,pred Munchnom levo proti Bodenzeju ca 70Km.Naslov prodajalca (prej naroči)www.baubedarfking.de. Ponje sva šla v soboto delajo od 8,oo - 12,oo. :OK:

post-9445-1156633176.jpg

post-9445-1156633198_thumb.jpg

post-9445-1156633211_thumb.jpg

Objavljeno

misliš da bi blo ceneje? mogoče kakšna poenostavljena varijata..

Hm ne vem... verjetno bi blo ceneje kot 75 000 Ali pa se motim? No oky tu zase ne upoštevam par ur dela. Ampak recimo železje se da poceni dobit v šentjurju ne vem kar nekaj ceneje je kot recimo drugod na zadrugah pa to. Za hidravliko se da eno ono dvigalko 2t razstavit. Vodoravna lega bata je. Tako da ne vem no. Dvigalka je sedaj po 4000 sit. Vsaj mislim da je tako. tak da za železje pa tudi ne moreš 70.000 dat. Samo načrt bi še rabil. Ali pa it do enega ki jo ima, pa jo preristat.

Če se motim, me lepo popravite

lep pozdrav

D.

Objavljeno

Lep pozdrav

D.

Te mize so zelo poceni in se neizplača sam delat.Nas je pet skupaj kupilo 5 miz vsaka stane 295 EV in prevoz nas je prišel na vsakega po 7500,oo Sit.Šli smo pojne v Weingarten prej smo jih naročili po internetu. Naslov smo našli na E-beju firma (info@moesle-wgt.de).Delajo tudi v soboto dopoldne. Mize so zelo v redu dvigne 85 cm visoko zapakirana je težka ca 100Kg velikosti 200X100X25 cm. :OK:

Objavljeno

Mene pa zanima, če je možno da sam dvignem motor na zadnje stojalo? Sam se zaenkrat ne znam spravit k stvari na tak način... :unsure:

Objavljeno

Te mize so zelo poceni in se neizplača sam delat.Nas je pet skupaj kupilo 5 miz vsaka stane 295 EV in prevoz nas je prišel na vsakega po 7500,oo Sit.Šli smo pojne v Weingarten prej smo jih naročili po internetu. Naslov smo našli na E-beju firma (info@moesle-wgt.de).Delajo tudi v soboto dopoldne. Mize so zelo v redu dvigne 85 cm visoko zapakirana je težka ca 100Kg velikosti 200X100X25 cm. :OK:

Pa človek to isto, ampak z mal drugačnimi podatki, si napisu že pred 4 dnevi.

Skleroza?

Objavljeno

Mene pa zanima, če je možno da sam dvignem motor na zadnje stojalo? Sam se zaenkrat ne znam spravit k stvari na tak način... :unsure:

odvisno od stojala .

jaz imam takšno da stojalo dvignem z nogo ( iz luisa TA SREBRNO ZA 13 UER) z rakami pa držim motor

Objavljeno

ne priporočan :nono:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mimogrede opazil 2 štenderja, enega v Luisu, drugega v Bauhausu. Mogoče bo komu koristilo.

Objavljeno (popravljeno)

Mimogrede opazil 2 štenderja, enega v Luisu, drugega v Bauhausu. Mogoče bo komu koristilo.

Tale stojala sem opazil tudi jaz. Cena se mi zdi zelo sprejemljiva. Ni mi pa jasno, kje so našli nosilnost 681 kg ?? A je to nosilnost preračunana iz kakšnih eksotičnih merskih enot ali so tko natančni :slap:

Ta drugi je glede na dostopnost in ceno kar favorit po moje. V LOUIS-u je avstrijska cena zaradi davka 103 € in ne 99.95 kot je v katalogu.

A mogoče kdo že uporablja takšno dvigalo ?? In kake so izkušnje :yea1:

Popravljeno . Popravil bmwslo
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za kakšno stojalo za sprednji del? Kje jih sploh prodajajo?

Objavljeno

Jaz sem svojga nabavil pri Šilerju v Pesnici(nad rondojem) Drgač pa mkakšna mototrgovina v MB: MotorJet,mogoče ma Šerbinek tudi kaj,Stupit,AutoCommerce...itd

Objavljeno

Lipnik dela dobra za sprejemljivo ceno, v Louisu maš tega malo morje, drgač jih pa en dela pa na Avtonetu prodaja pod moto opremo za 5 jurjov (sam mi mau štorasta zgledajo :fredy: ). Maš pa tut po štacunah kot HMC pa podobno, sam so neprimerno dražja.

Objavljeno

Ta drugi je glede na dostopnost in ceno kar favorit po moje. V LOUIS-u je avstrijska cena zaradi davka 103 € in ne 99.95 kot je v katalogu.

A mogoče kdo že uporablja takšno dvigalo ?? In kake so izkušnje :yea1:

Včeraj kupil (skoraj) takega v Interdiskontu.

Razlike:

- Modra barva, hidravlični del rumen

- za spuščanje ima ventil in ne tačke

Ostalo meni zgleda enako, sem si originalnega enkrat v Louisu temeljito ogledal

Nanj sem postavil XVS1100 A Dragstarja (skor 300 kilc).

Izkušnje:

- težko ga spravim pod motor, ker je Yamaha zelo nizka. :blush:

- komaj zadostna širina, okvir motorja je namreč spodaj zelo širok :naughty:

- spredaj sem moral okvir podložiti z bukovimi deščicami, ker je karter motorja niže od šasije. :blink:

- motor sem dvignil, spustil varnostni ročki in zjutraj še stoji :) :) :)

Ali bi ga kupil še enkrat?

Gotovo, samo mogoče bi prej malo skakal okrog z metrom ter premeril širino in višino stojala v spuščenem stanju. Če bi imel na izbiro 3 ali 4 različne, bi vzel največjega po površini, ki bi bil zložen še dovolj nizek. Ampak niti v Louisu nisem videl, da bi imeli več kot en model.

Aja, še cena: 19.900 SIT se mi zdi več kot ugodno.

LP,martin

Objavljeno

lp

Mogoče ti bo tako stojalo odgovarjalo.

Nekaj trgovin v Lj.

Tc Motoshop,Motolegenda,HMCHabat,Cosmos,Kmc,As,Avto triglav....

Kranj

Štern

Litija

Tsc Laba

Cene

post-5502-1165395522_thumb.jpg

post-5502-1165395540_thumb.jpg

post-5502-1165395561_thumb.jpg

Objavljeno

To ti je najbolje kupit novo stanne od 200 do 300 EU.Jaz sem našel na EBAYU naslov in nas je pet kupilo plačali;kom po 295 EU prevoz nas je stal ca 28000,oo Sit eden je dal kombi ostali štirje smo plačali za stroške (nafta -cestnina-tunel) vsak po 7000,oo Sit.Namreč so lepo spakirane vsak paket je dolg ca 180 X70X20 cm težina 98 KG.Miza je zelo vredu dvigne 90cm(hidravlika -nožna).Ponje smo šli v Weingarten,pred Munchnom levo proti Bodenzeju ca 70Km.Naslov prodajalca (prej naroči)www.baubedarfking.de. Ponje sva šla v soboto delajo od 8,oo - 12,oo. :OK:

Tale miza se mi zdi kar solidna za ta denar. Če bo še kdo kaj nabavljal bi bil tudi jaz zainteresiran za 1 komad. Bi transport prišel ceneje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!