JaRaNe Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 V avstriji, v celovcu, v eni trgovini (ne spovnem se imena) sem gledal opremo za motocross in sem doživel pravo presenečenje kompletna oprema: - čelada 70€ - škornji 40€ - rokavice 20€ - ščitniki 20€ - kombinezon za na cross 50€ skupaj 200€ :OK: menjal bi edin čelado (kupil bi eno za vsaj 150€), ostalo je čist :OK:
D.J. Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 mogoče pa je to rabljena oprema, ker recimi jaz čevljev za 40€ ne bi dal na nogo, tudi če so rabljeni, čeprav so trenutno moji sigirno vredni še manj
JaRaNe Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 mogoče pa je to rabljena oprema, ker recimi jaz čevljev za 40€ ne bi dal na nogo, tudi če so rabljeni, čeprav so trenutno moji sigirno vredni še manj ← ne, oprema je nova, dobi se v večih velikostih in ima mislim, da celo 6 mesecev garancije :OK: sevede, če padeš in strgag, zlomiš , garancija ne velja
Gionni Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 A cene so bile tako nizke zaradi kakšne akcije, al gre samo za neko levo firmo?
splash Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 mene pa zanima kje so pri nas kakšne trgovine s to motocross opremo, pa če imate kakšno internetno stran od njih. ali pa v italiji če kdo ve za kakšno tako trgovino.
gizmOkak Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 mene pa zanima kje so pri nas kakšne trgovine s to motocross opremo, pa če imate kakšno internetno stran od njih. ali pa v italiji če kdo ve za kakšno tako trgovino. Na primorskem: Simčič u NG, pa še nekej malo robe dobiš pri bazenu u NG V IT (Gorica) Mauri (izbire na pretek), pa ena majhna trgovinca nasproti pignolovke ob pumpi... Za druge pa ne bi vedu :hmm:
bu5a Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 mene pa zanima kje so pri nas kakšne trgovine s to motocross opremo, pa če imate kakšno internetno stran od njih. ali pa v italiji če kdo ve za kakšno tako trgovino. www.tsc-laba.si
Orlica Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Živjo! Imam eno prošnjo, oz. vprašanje - zanima me, če kdo slučajno ve, kje v Sloveniji (ali Italiji) bi se dalo dobiti motocross opremo od Progrip-a. Nujno bi rabila... Hvala!
gizmOkak Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Kaj od progrip pa rabiš? Namreč očala, dobiš kjer ti paše, majce in hlače pa bol problem. Se mi zdi, da je v Udinah ena trgovina. Ma nism sugrn :unsure:
Orlica Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ja, rabim tisto bolj problematicno - majico in hlace... Sem preklicala ze skoraj celo Slovenijo, pa nima nihce :(
solo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ja, rabim tisto bolj problematicno - majico in hlace... Sem preklicala ze skoraj celo Slovenijo, pa nima nihce :( In cela Slovenija so....?
Stric Burek Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 A mi zna kdo povedat za kaj se uporablja ta rezervoarček? KLIK Še slikca:
Butnglavc Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A mi zna kdo povedat za kaj se uporablja ta rezervoarček?KLIK Še slikca: Za zbiranje tekočin, ki iztečejo iz motorja/ vplinjača. Uporablja se za cestne dirke- SM.
marijano Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Lep pozdrav.Kako opremo mi svetujete za rekreacijsko vožnjo z crossom?Makadam,travnik,gozd.Najbolj me zanimajo čelada in čevlji.
sesir Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 (popravljeno) Razmišljam o nakupu opreme FOX,zdaj jo namreč imamo končno tudi pri nas.Gledal sem jo na www foxracing si Zanima me kako ste kaj zadovoljni z njo,ker ni glih poceni ampak mislim pa,da je kvaliteta na visokem nivoju Popravljeno November 1, 2008. Popravil sesir
impulz Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 za moto opremo nisem seznanjen, kaj se pa tiče MTB pa je ena top firm za to s čim se ukvarjajo :) z čeladami (še vedno o mtb) nimam izkušenj, opremo pa sem imel- še imam in sem zelo zadovoljen. MX favoriti? pomoje že... :worship:
ninocar Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 jaz mislim da je kar kvalitetna. tudi jaz sem jo gledal na foxracing,si
ninocar Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 oprema je svetovna, uporabljam jo že par let in je res vrhunska
sesir Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Naročil vse drugo za oblečt kot pa opremo!Majo dobre stvari!Javim ko dobim!
hilton Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 podobna varjanta ko alpinestars. glede oblačitv za free tajm je veliko vecja izbira. jaz ze nakaj let naročam iz tujine in sem zelo zadovoljen. glede moto opreme so pa tudi gut :closedeyes:
eXTReme13 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Jst tudi uporabljam oblačila Fox. Od superg, kaubojk, majic, bund!! Stvari so res odlične. Drugo sezono si mislim nabavit MX čelado ter jakno za enduro. Oprema je draga ampak kvalitetna!!! Če rabi kdo hlače za DH mam ene xxl zelo poceni.
carmichael4 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 nima veze al je Thor al Fox al karkol druzga vse je made in china. Oprema za mx je kar kvalitetna, npr. hlače majice rokavice... Za razliko pa škornjev ali pa čelade nebi nikoli kupu od Fox ampak od bolj priznanih znamk, ki se ukvarjajo z izdelavo le teh npr. Airoh, Shark, Arai za čelade in Alpinestars, Oxtar, Gaerne za škornje.
sesir Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 Poštar pustil obvestilo!Nisem videl!! :headbang: :headbang: :headbang:
sesir Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Hudi odličen,podložen :worship: ,majce kvalitetne!
sesir Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 (popravljeno) Bil v Celju v trgovini majo kr fajne robe not!Pa trial motor,ka je fora mopi Popravljeno November 30, 2008. Popravil sesir
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se