Sanda7 Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 v sredo al pa četrtek me bo skor zagotovo vidla obala,verjetno pa kr obakrat enkrat s fejzerko enkrat pa z goldo. no v sredo končam ob 14h in 14:45 sem že na motorju,če se ima namen še gdo jit furat naj me pokliče bom dala za kufe
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 kaj se gre danes gdo furat jaz grem vsak čas na moped sam še ne vem kam me bo zaneslo najbrž proti krasu
duhec Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Naceloma bi jst lahko sou, ce bos hodila po tistem krasu med divaco in opatjem selom. Sam... n vem. Bi se moral strizt, kupit olje in filter za motor k bo treba hmali menjat, it na obcino... :( Kdaj se bom lahko normalno vozu? :cry: sanda: kej ti vsak dan koncas okrog 15h? hmali bom koncal prakso in bom lahko kak dan tudi jst koncal solo pred recimo 14h... bomo vidli. :krneki: lp duhec ps: aja, mi NE bo ratalo it na giro :trance_33_sleep:
Schultz Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 @duhec: posluši.....ti ku si tam blizu......a bi lohko šou pogledat ali zvohat tipo ala 007, mikrolokacijo od une moto trgovine, ki lastnik je kupil robo od ex-planetbike-a. Baje jo daje ugodneje in me zanima, če ima čelade shoei. In še eno prošnjo.....če bi lahko poizvedel...kolko stane pri Pinjolki shoei xr-1000(s poslikavo: kagayama replica ali ray). Dej pliiiiiiiiiiizzzz.
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 jas sem se pa furala trala la tral la la :OK: :OK: :OK: kje,piše pa vse v vtisih duhc:tud v divači sem bla končam pa ob 14h pridem domov inče hitr pohitim sem lahko že ob 14:30 na motorinu sam pol nč ne papam do večera BOJČA pogrešam Tundercat gdaj boš registrirov mašino
yankee Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 @duhec: posluši.....ti ku si tam blizu......a bi lohko šou pogledat ali zvohat tipo ala 007, mikrolokacijo od une moto trgovine, ki lastnik je kupil robo od ex-planetbike-a. Baje jo daje ugodneje in me zanima, če ima čelade shoei. In še eno prošnjo.....če bi lahko poizvedel...kolko stane pri Pinjolki shoei xr-1000(s poslikavo: kagayama replica ali ray). Dej pliiiiiiiiiiizzzz. ← V tisti botegi sem bil enkrat na koncu februarja in je bilo ze use pobrano kar je bilo pametnega......je imel robo na razpolago ze od novga leta dalje tako da sedaj ma edino se kaksne brgese 88 stevilka in kaksen kombinezon za nanote.....bila pa je trgovina 200m iz glavnega placa v stari gorici proti solkanu po glavni ulici na levi strani.......in Shoe ni imel notri.........pojdi raje pogledat za Shoe v Trst ker ko sem jaz kupoval je blo 50eur razlike med pignolko in trstom.....pa ceprav sem bil pri njej redna stranka in mi je nardila skonto... :glare:
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 ma kaj je zdej taki dnevi pa nobenga nikjer,jaz pridno utrjujem rit in križ danes me je kr mal bolelo,zgleda da sem že iz vaje.Danes sem se po vipavsko goriškem furala,zakon :OK: razn rebrnic
nts Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Verjetno jaz te lahko v PO poberem ! ← Ne, saj njega ni skrbel prevoz, on je namreč med tednom v Lj - vseeno hvala v njegovem imenu.....
EoS Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ooo la...temerature rasejo...ceste se sušijo...in registrske se spet na mopede montirajo... :afro1: ..vsaj meni se tako dogaja...včerej prva letošnja fura...kozina-portorož in nazaj..in da ne bom po drugih temah bluzu....zdi se mi da sm srečou nekej znanih mopedow s primorske sekcije ...sicer se ne spomnem točno kje ker so se zadeve odvijale mal bl hitro kukr se, ko se u avtu pelem tako da.... :whistle: ...le kdo bi to bil...sanda...tc... :whistle: ..aja...pa še pozdravli so lepo .) ...em...viggen..punk...gizmo...šulc...a bomo kej gum rabli letos al kaj :yea2: ..aja...pa čim več se nafurejte ta tedn ker baje da bo drugi teden spet prijetno hladno in aaaah... :xx:
Schultz Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 @EoS: uuuuu....končno si prlezu wn z brloga. Kako je potekalo tvoje zimsko spanje? Ja kilometrčke nekateri štepajo že celo zimo :D . Če pa bo drugi teden mraz....to spljoh ni panike.....važno da so ceste suhe. Glede gum kolko mislim jih porabit.....hhmmmm.....ma tam cca. dva kompleta :grim . A bo jutri kdo na voji za it en giro. Štart tam cca.13.00 prijave do:12.59
viggen Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 (popravljeno) O Eos prilezu iz brloga in svojega žrebca na cesto postavu! :D Drugi teden registriram, mogoče celo menjam motor, mogoče........... Aja Eos, tisti z rdečo Vešpo, ki te je po zadnjem kolesu prehitel sem bil jaz! :OK: Popravljeno Marec 17, 2005. Popravil viggen
EoS Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 eeem...šulc...u prejšnjem življenju sm mogu bit neki zajebanga ker mi u tem ni bla naklonjena državna služba... :eek: ..tako da ob 13 žou ne bo nč.... kdaj drugič... :whistle: viđen...sej si neki govoru da boš menjow sam da boš pa na takšno mašino presedlal pa nisi nč omenjow :ninja: ...aja...prehitu si me pa lih takrt ko sm se ustavu ker sm scat mogu...sej si vidu da je bil motor na tački...al si šou prehitro mimo :slap: tolko za 11:00
duhec Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ma kaj je zdej taki dnevi pa nobenga nikjer,jaz pridno utrjujem rit in križ danes me je kr mal bolelo,zgleda da sem že iz vaje.Danes sem se po vipavsko goriškem furala,zakon :OK: razn rebrnic ← zdej razumem recimo viggena k se je kdaj hotu it peljat kadar sm jst vabu pa ni upal. tudi jst pred 16h prou NE upam. in se tko rabim 20 min da pridem domov, se preoblecem in rata hmali prepozno tko da :cry: zdej itak morm zamenjat moji zvawci, olje in filter mam ze kupljeno tko da enkrat do vikenda morm nrdit en "oil drain" :huh: krneki :D @sanda: ce prides se kej v nase kraje postopek poznas: obvezno poklicat! :) LP duhec
viggen Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 (popravljeno) zdej razumem recimo viggena k se je kdaj hotu it peljat kadar sm jst vabu pa ni upal. tudi jst pred 16h prou NE upam. in se tko rabim 20 min da pridem domov, se preoblecem in rata hmali prepozno tko da :cry: E-ja duhec, končaš službo ob cca. 17 - 18h, pa je dan za bike že skoraj mimo, ma, tako pač je. Zato pa toliko bolj uživaš ko si na njemu..... :devil: Če če če bo vse ok, bova imela motor iste barve če če če.......... :kva2: Popravljeno Marec 17, 2005. Popravil viggen
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Verjetno jaz te lahko v PO poberem ! ← Ne, saj njega ni skrbel prevoz, on je namreč med tednom v Lj - vseeno hvala v njegovem imenu..... ← :004 se vidimo.... :yea2:
duhec Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Če če če bo vse ok, bova imela motor iste barve če če če.......... :kva2: ← Eeeeee. Lepo ;) Itak pa barva ni tolko vazna. :grrr Vazno je, da bo imel samo dva cilindra in vsak po pol litra delovne prostornine. :grim :lol: gremonamotorgremonamotorgremonamotorgremonamotor... aaaa ne morem vec!! :huh: :krneki: :D
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ma nej gre vse k vragu,neki sem zbolela celo noč nič spala,komaj preživela šiht se nažrla tabletov zdej mam pa počas dost in bom šla verjetn na motor,če bo le šel seba z goldo vn sem bom vrgla zadi u fotel in uživala,k za svojga vozit se mi zdi da glih nism najbl sigurna. jutr pa upam da bom zdrava ker sem cel dan frej in bi šla rada mal kilometrov nabrat,pa kej dobrga pojest
gizmOkak Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ej pozna kdu tega :? :slap: P.S. hmali bo jovo na novo in nove dogodivščine primorske sekcije :OK: P.P.S. A letos nardimo tudi tako srečanje? Nrdimo enga na začetk in enga na konc sezone (maj-septembr) :hmm: :)
pek Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ej pozna kdu tega :? :slap: P.S. hmali bo jovo na novo in nove dogodivščine primorske sekcije :OK: P.P.S. A letos nardimo tudi tako srečanje? Nrdimo enga na začetk in enga na konc sezone (maj-septembr) :hmm: :) ← Ma sigurno :kva2: inu kdaj bi vam to pasalo :whistle: zbiramo projave za datum :OK:
pek Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Sej res klapa a pozna kdo koga ki bi kupu Yamaho XT? ja sej vem da to ni prava stran za to ma kaj jest vem so mi Primorci nekako pri srcu in jim dam pač prednost :oops:
punK Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 ej pozna kdu tega :? :slap: P.S. hmali bo jovo na novo in nove dogodivščine primorske sekcije :OK: P.P.S. A letos nardimo tudi tako srečanje? Nrdimo enga na začetk in enga na konc sezone (maj-septembr) :hmm: :) ← neki mi je znan...sam ne vem od kje :hmm: ... možno da je ta tisti lokalc, ki raztura z mopedom po planinskih ridah!!!! baje da pusti vse zadi :lol1: prijavljam se za maj!!! lahko pa se že prej kej skupi zapeljemo..tako formalno :D
gizmOkak Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Nekej bo treba nardit maja ja. Tko d "formalno" otvorimo sezono. Eno smo jo že mgari, drugi je niso niti končali... itd. Čene pa se bo začelo počasi zbiranje objav za fure :OK: Se lotimo: Ta vikend ne bo neč k sm puhno zaseden, ma drug vikend, to je ta k bo velikonočni ponedeljek frai, :kva2: se prijavljam na furo kamorkoli bo pa kdorkoli gre. Če ne bo nobenga zravn, grem sam :grim kam? Nevem :yea1:
gizmOkak Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 (popravljeno) No kukr veste sm mahnjen tudi na golfe in VW nasploh, zato vas vabim k soudeležbi >TEGA< kar zna bit zelo zanimivo, vsaj lani je blo. Nism biu, sm pa slišu in vidu obsežno poročilo :grim Tko d letos, grem skorej 100%. Grem pa z mopedom, tako da, bo ena turca. Vse podatke, kdaj kje in kako najdete na strani... Po imenu je to GTI srečanje, na tem se zbere večina lastnikou golfou iz cele EU in ostalih dežel, poleg pa tudi ostali VW in Audiji. Seveda noben serijski :kva2: Je pa v deželi Karnten, to je dolina smučišča Nassfeld ali Mokrine. Tko d to ni nevem kje pr Minhnu :grrr ena slikca od lani Popravljeno Marec 17, 2005. Popravil gizmOkak
EoS Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 eeem....mislim da bi blo res prow da bi eno "uradno" srečanje probali spelat nekje maja...tako da...fantje in dekleta...pridno vozit do maja...pol pa ha...srečanje... poanta zgodbe...jz sm za :slap:
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 jst tud za stvar,vedno in zmeri.tud učeri sem bla k sem z vročino šla na zadn zic golde in se popeljala po istri skurla cca 22litru bencina in prpelala okul 350kilometru,ma sem skor zdrava ratala,no vsaj vročina je zginla,ma kaj pomaga moped pr dihalnih poteh če maš zamašen nos sem dihala k zdrava,čim sem pa z mopeda stopila pa je šlo spet bl težko čez nus. danes je tud dan za na motor sam bom probala se prej res fajn pocajtat k mi gre že na jetra k tok grlo boli da kumi govorim. ej viggen kaj boš nabavu japaneza :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se