Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
yeenki ti pa hodiš sam šnofat pa nč ne napišeš,sem te spet zalotila .)

Pa se res je :blush: .......bolj poredko kaj napisem, drugace pa redno cekiram kaksne so novosti....

ps- ne si zelt, da zacnem po dolgem in pocez pisarit, ker potem boste v par dneh imeli do vrh glave mojga tezenja :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

ROKOVNJAČ:za kamp u bovcu...prav na sotočju koritnice in soče, ne vem ku se kliče več, pot pa je taka...iz smeri GO po obvoznici okol bovca prva cesta desno malo naprej od letališča in takoj nato prva cesta levo, se držiš asvalta do konca. mislim da sta dva kampiča en zraven drugega.

Popravljeno . Popravil GorazdH
Objavljeno

GizmOkak in GorazdH hvala za info! :OK:

Objavljeno

Kako se lahko hitro kaj nepredvidenega zgodi. :cry:

Naj vem sporočim, da je moj dragi Blaž v kliničnem centru. Hvala bogu, da se ne boste ustrašili, ni imel nobene prometne nesreče, amapk ''samo'' vnetje slepiča :cry: .

Danes ponoči so ga operirali, tako da zdaj upam, da bo čimprej doma.

Objavljeno

ja želim mu hitro okrevanje!!! ker prihajajo lepša vremena, da nardimo še kašno furco skupi!!!!! :OK: :OK:

Objavljeno

Ti bo ta pravi (ljubljanski) b'čan povedu, kje so dobri kampingi... .)

Prav v Bovcu imaš pri cerkvi device Marije kamp, ki je streljaj od centra Bovca. Je čisto prijeten, vendar nimaš vode (reke) zraven. Zato ti predlagam, da greš v Vodenca (to je tam pri sotočju Koritnice in Soče, cca. 2 km iz Bovca, kar je GorazdH povedal), kjer imaš dva kampa (vsak brat Kovač ima svoj kamp). Izberi sam... .)

Evo, to je to, kar je najprimernejše.

Objavljeno (popravljeno)

Naj vem sporočim, da je moj dragi Blaž v kliničnem centru. Hvala bogu, da se ne boste ustrašili, ni imel nobene prometne nesreče, amapk ''samo'' vnetje slepiča :cry: .

Lepo ga pozdravi in mu zaželi hitro okrevanje

M & K

Popravljeno . Popravil Godfather
Objavljeno

@nts: naj v miru okreva......saj baje sezona bo še douuuuuuuuugaaa.

Objavljeno
Bomo, sam d prije zlati sveti junij k ni izpitov...

WHAT!?!? :eek: Kej obstajajo faxi k junija ni izpitov??? jst junija ne bom vedla niti ku se klicem dio bono... :angry: :cry:

Objavljeno

TC,kamerat,čimbolj okrevej in tud čimprej,da mi boš,bosta družbo delala,se ve kje.

pa pust sestre pr mir,da ne boš tak k medved iz male klinike .)

te čakamo,ti nataša pa mu dej še kak poljub da bo prej ozdravu :004

Objavljeno

Ojoj, bogi fantina. Kje pa je, d ga gremo mal obiskat (stavba, štuk, soba)? Pa kolk cajta bo notr, d vemo d nam ne uide, čene bomo kar na ride počakali :grim bo v bol domačem okolju :OK:

Objavljeno
Ojoj, bogi fantina. Kje pa je, d ga gremo mal obiskat (stavba, štuk, soba)? Pa kolk cajta bo notr, d vemo d nam ne uide, čene bomo kar na ride počakali :grim bo v bol domačem okolju :OK:

Dokler je samo slepič je OK, pa še za vedno se ga je rešu...... :hmm: Naj lepo okreva! :yea1:

Objavljeno

TC hitro okrevaj! :OK:

------------

@evribadi: ta vikend bo baje ful toplo in lepo!! :D se gremo kej... :slap: aja jst delam.. :( in ucit se morm... :doze: hm.. ja pa nc :mellow:

Objavljeno (popravljeno)

TC, tudi jaz ti želim čim hitrejše okrevanje!

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

ja sonce je napovedano in 25 stopin :OK: ,študiram da bi v petek kr dopust uzela in se šla nekam furat magar za cel dan,a je gdo frej da bi mi družbo delal,sama je bl dolgčas.drgač pa se vidmo na cesti

Objavljeno

TC čimprejšnje okrevanje :OK: in čim manj bolečin .)

Objavljeno
ja sonce je napovedano in 25 stopin :OK: ,študiram da bi v petek kr dopust uzela in se šla nekam furat magar za cel dan,a je gdo frej da bi mi družbo delal,sama je bl dolgčas.drgač pa se vidmo na cesti

Ne petek ne soboto nism frai :cry: sm pa zato celo nedeljo :kva2: in tudi ponedeljek popoldne in torek in sredo in waaaaaaaaa in skorej vse dni do oktobra :OK: (tisti "skoraj" pa poberejo te blesavi izpiti :( mah morjo bit kaj, sj čene je dougcajt)

Se vidimo na cestiiiiiiiiiiii :yea2: :yea1:

Objavljeno

Blaž vas lepo pozdravlja in sporoča, da bo jutri prišel domov :D :D :OK: :OK:

Objavljeno
Blaž vas lepo pozdravlja in sporoča, da bo jutri prišel domov  :D  :D  :OK:  :OK:

toooooo :OK: se vidimo kej na ridah TC :grim

Objavljeno

Tudi jazst na ride! :afro1:

Kej pole se gremo kej pelat u nedeljo, al kej Gizmo? :?

Objavljeno

milu mater jutr ne dobim dopusta tako da bom popoldne preživela v bližini rid in na ograjci,vabljeni okrog 17h v mojo družbo.

TC super :OK:

Objavljeno
@evribadi: ta vikend bo baje ful toplo in lepo!! :D se gremo kej... :slap: aja jst delam.. :( in ucit se morm... :doze: hm.. ja pa nc :mellow:

Ma kej sm vidla da je napisu Duhec :eek: Da bo lepo vreme in on se bo ucil :hmm: Qui c'e qualcosa che non mi quadra :glare: ne Duhec, k se uci, ma pole bo snezilo ta vikend :grim

Jutri grem na en giro (upam) ben, ce ce jt kdo zdravn, naj se kar javi :OK:

lp, Fabi

Objavljeno

prid na ride ne al pa kam tuki okol pa me zvrc po 15h sem na bajku

Objavljeno

...jut grem na obalo...samo že okol 13h....tko da se oglasim nazaj grede na ridah...v poznih popoldanskih urah...proti večeru če bo še kdo vztrajal tam :P

lp cagiva B)

Objavljeno
Ma kej sm vidla da je napisu Duhec  :eek:  Da bo lepo vreme in on se bo ucil  :hmm: Qui c'e qualcosa che non mi quadra  :glare: ne Duhec, k se uci, ma pole bo snezilo ta vikend  :grim

Jutri grem na en giro (upam) ben, ce ce jt kdo zdravn, naj se kar javi  :OK:

lp, Fabi

me ne jutre njoka :slap: u soboto in nedeljo se gre :whistle:

@squalo: Ja u soboto se gre na ride, u nedeljo na Gerovo :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!