Gregs Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Primorci, nedelja je gerovska! :yea2: Jaz sem se že najavil pri Burniju... O:-) (pssst.... ma ne okol govort... okoli 12:30)... :whistle:
gizmOkak Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Primorci, nedelja je gerovska! :yea2: Jaz sem se že najavil pri Burniju... O:-) (pssst.... ma ne okol govort... okoli 12:30)... :whistle: ← A, KAJ SI REKU :? KJEEEEE, GORDOLOVO :eek: kje je to :hmm: ne bomo okul govorili :xx:
Burnout Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 (popravljeno) A, KAJ SI REKU :? KJEEEEE, GORDOLOVO :eek: kje je to :hmm: ne bomo okul govorili :xx: ← Eeeee, jst nimam pojma kam mislite vi it v nedeljo O:-) . Kr nekaj me prištevate :grim zraven. Jst se nisem čist nč javil da bom šel zraven :grrr Kam pa greste to spljoh :hmm: :whistle: :P Alora, se ne vidmo tam kamor ne gremo :grim :lol1: :OK: P.S. Lej tam se reče Tačka (by Shot). Itak noben ne ve kje je to. Le jst pa moj frend, k se isto fjaka tam okoli. P.P.S. Ja sej itak me boste mogli zbudit, da bom šel zraven :grim Lp Burnout Popravljeno Maj 19, 2005. Popravil Burnout
Gregs Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Evo, zdaj bom pa jaz kriv, da bo moral vstati... :lol1: O:-) :yea2: Pa kako bo šel potem trpet... a veste, kako je hudo ovinke polagat na lep nedeljski dan?! :cry: Trpljenje!!! Veliko... :grim :P :D Sicer je pa res grdo, ko ga nisem nič vprašal, če lahko težim sredi noči in ga mečem iz tople postelje... :devil: :blush: .) :yea2:
gizmOkak Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Sicer je pa res grdo, ko ga nisem nič vprašal, če lahko težim sredi noči in ga mečem iz tople postelje... :devil: :blush: .) :yea2: ← k pridemo tje sam en rafal s CBR-k spustimo, bo na vratih še s pouštrom u roki in palcem v ustah že oblaču hlače in obuvu škorne :lol1:
Gregs Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 k pridemo tje sam en rafal s CBR-k spustimo, bo na vratih še s pouštrom u roki in palcem v ustah že oblaču hlače in obuvu škorne :lol1: ← ...samo da ne bodo smrkci z obeh strani leteli gledat, kaj se dogaja... :blush: :D :yea2: ... Zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki, in med geeeeerklanci do konca pliiiiin... :music2: (prostopodomicljupress)
Burnout Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Sam domišlijo pa mata :OK: :lol1: :lol1: :yea2: :worship: No pole se bom pa pojavil z powštrom na vratih pa z palcem v gobcu inu vaju nascal po ridah še cel zaspan :grim pa še v pižami :grrr in vidva bosta samo :eek: ......... ....... .... .. .. in pole se bom zbudu pa bom vidu da je ura komaj 9:00. Nč se vidmo pole v nedeljo. P.S. Do nadalnega sem dosegljiv samo na đe'smujo (by Gregs). Za tel. št. poglej profil. Lp Burnout
Gregs Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ...je pa vseeno, koliko bo kdo (na)scal (jaz bom recimo scal ob smreki :P), glavno, da bomo uživali na ovinkih... :yea2:
duhec Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Samo na hitrce vam sporocam, da uno novico iz naslovne strani gre jemat resno! Sm malo prej prisel iz LJ in so radarji vsepovsod. :blink: Tko da ta vikend ce ze se divja dejte na kratkih odsekih kjer veste da ni radarja, ostale ceste pa lepo po omejitvah oziroma po obcutku... :huh: ne ne, nc po obcutku :grrr , kr po omejitvah :grim
duhec Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 By the potka nam ze stimajo Stelviota! :OK: Kdaj gremo? :naughty:
gizmOkak Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Bomo šli hmali ne se bat tudi tje gor :grim Za vikend pa ku po jajcih do Gordolova pole pa pregeldat ovinke in smreke, kje bomo lulali :photo: inu pole gasa po kolenih :kva2:
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 ja želim mu hitro okrevanje!!! ker prihajajo lepša vremena, da nardimo še kašno furco skupi!!!!! :OK: :OK: ← Lepo ga pozdravi in mu zaželi hitro okrevanje M & K ← @nts: naj v miru okreva......saj baje sezona bo še douuuuuuuuugaaa. ← TC,kamerat,čimbolj okrevej in tud čimprej,da mi boš,bosta družbo delala,se ve kje. pa pust sestre pr mir,da ne boš tak k medved iz male klinike .) te čakamo,ti nataša pa mu dej še kak poljub da bo prej ozdravu :004 ← Ojoj, bogi fantina. Kje pa je, d ga gremo mal obiskat (stavba, štuk, soba)? Pa kolk cajta bo notr, d vemo d nam ne uide, čene bomo kar na ride počakali :grim bo v bol domačem okolju :OK: ← TC hitro okrevaj! :OK: ------------ ← TC, tudi jaz ti želim čim hitrejše okrevanje! ← TC čimprejšnje okrevanje :OK: in čim manj bolečin .) ← haval vsem za lepe želje...evo sem doma....14 brez motoja :cry: ..potem pa gasa.... :OK:
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 By the potka nam ze stimajo Stelviota! :OK: Kdaj gremo? :naughty: ← če mene vprašaš po 17. juliju..... :)
Godfather Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 (popravljeno) Živjo TC a so te poštimali? Kaj 14 dni brez mopeda hitro gor da ti vibracija motorja črevesje na mesto spravo zdej ko so ti dohtrji vse premešali tm notri :kva2: Pazi da ne bo Nataška preveč skakala po tebi po operaciji sam nežen sex :whistle: Popravljeno Maj 20, 2005. Popravil Godfather
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Živjo TC a so te poštimali? Kaj 14 dni brez mopeda hitro gor da ti vibracija motorja črevesje na mesto spravo zdej ko so ti dohtrji vse premešali tm notri :kva2: Pazi da ne bo Nataška preveč skakala po tebi po operaciji sam nežen sex :whistle: ← so me poštimali.... :) ja to pa kar nataški povej...jst se jo že dva dni moram otepat in mirit...sploh ne razume, da mora človek počivat...ona bi kar....jao te ženske :slap: ...sam seksale bi.....sam seks jim gre po glavi...mi fantje pa bi radi malo več romantike, razumevanja, nežnosti.....ja kaj čmo.... :whistle:
gizmOkak Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 (popravljeno) so me poštimali.... :) ja to pa kar nataški povej...jst se jo že dva dni moram otepat in mirit...sploh ne razume, da mora človek počivat...ona bi kar....jao te ženske :slap: ...sam seksale bi.....sam seks jim gre po glavi...mi fantje pa bi radi malo več romantike, razumevanja, nežnosti.....ja kaj čmo.... :whistle: ← no fajn d so te poštimali tko ku je treba. Ti bom jutre kej pozvonu, sej vrjetno boš doma enkrat okul 16h? ... pa ti prinesem šraufke in uteži pa nalepke d boš meu usaj kej delat teh 14dni, nja no, vsaj pol urce :lol: Ja babe ja, če se ne pogovarjajo o motorjih se pa o sexu :grrr Nataški pa magar predpiši en dobr recept za zadostit potrebam po adrenalinskem sexu-> posodi ji tvojo fazerko pa bojo s sando divjale okul :hmm: :slap: sam se bojim d bi bil ti bol na trnih kukr ona pole :lol1: za želodec in trebuh pa ni zdravo se živcirat :P Popravljeno Maj 20, 2005. Popravil gizmOkak
Godfather Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 so me poštimali.... :) ja to pa kar nataški povej...jst se jo že dva dni moram otepat in mirit...sploh ne razume, da mora človek počivat...ona bi kar....jao te ženske :slap: ...sam seksale bi.....sam seks jim gre po glavi...mi fantje pa bi radi malo več romantike, razumevanja, nežnosti.....ja kaj čmo.... :whistle: ← :lol1: :lol1: :lol1: :yea2: :yea2: :yea2: :eek: :eek: :eek:
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Ti bom jutre kej pozvonu, sej vrjetno boš doma enkrat okul 16h? ← ja kje čm pa bit..... <_<
nts Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Ja, sem uboga a ne? Mislim halo nič seksa - kdo bo to zdržal!!! V glavnem, jaz bom danes zaželela Sulici in njegovi izbranki, pa seveda tudi hčerkici mirno noč .) , predvsem pa lep in prijeten dan jutri - da bo dan minil tako, kot si vidva želita :004 :yea1: :grupni:
nts Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 In komaj zdaj sem tudi videla, da od naših nekdo praznuje rojstni dan. Motovilc in Bojč.... vse najboljše, kar si sama želita :yea1:
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 MOTOVILC,vse naj naj pa čim več kilometrov in čim manj frocov :004 ampak vsen dost sexa zdej bi :angry2: pa res lahko en piknik organizirali,sej bi vam tud jaz kej prispevala,če ste glih obubožali,pa torto bi vam nardila SERGIO-SULICA dijo bomo še zadni dan svobode danes kaj .) vereme sem vam naročila tko da nič bat,pa župniku bom dala za mašo da bo zakon srečen in dolg,pa da se ga bom lahko prišla nažgat na obletnico zlate poroke,sej bom mela sam 75let,nekako se bom že prvlekla. Skratka SREČNO
gizmOkak Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 a ma nš sulica se bo oženu :P ejej majstr, se mi prou smiliš :cry: :lol1: ja neč kaj, kej nej ti rečem, čim majn trplenja ne :) Zdej sm te že tko poredko vidu, zdej pa te sploh nebom več :blink: :lol1: pa d slučajno ne gre motor od hiše. :yea2: SREČNO vsem trem u familji :OK:
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 (popravljeno) a kdo izmed primorcev ve kje bi imeli čez mejo (nova gorica, trst) top rack od givija za Yamaho xjr 1300...smo klicali pignolo pa rabi 1 teden da dobi in stane 104 evre....če gre kdo čez mejo naj se spomni in pogleda....čimprej.... pa naj javi čimprej info na 041xxxxxx Popravljeno Maj 23, 2005. Popravil Zok
Gregs Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Ja, sem uboga a ne? Mislim halo nič seksa - kdo bo to zdržal!!! A me je kdo klical?! :blush: :004 :lol: :yea2: O:-) Mal šale male... Evo, TC je že skoraj perajt za motor, teh 14 dni še odpočiva (mogoče se bo pa kaj učil vmes? O:-) ), NTS bo sanjarila, mi se bomo pa furali z motorji... potem pa lahko malo menjamo (jaz bom recimo delal, TC se bo vozil, NTS bo še naprej sanjarila... ma ne, ga bo že napadla... :P .. ko bo lih štapco postavil na mopedinu...) :OK: Skratka, vsi veseli, vsi zadovolj(e)ni... :blush: O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se