Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ojla da še jst malo pribezam izza knjig k primorcem. Je lepo slišat da uživate! Vsaj na ridah ;)

Jah men žal zmankuje cajta da bi se kaj oglasil kjerkoli z motorjem, sem ga pa ves vesel šel malo probat v ponedeljek, motor gre k nov! :yea2: Še malo sem poštimal šipco, je zdej boljša veterna zaščita, tako da je :yea2: , zdej ga sam še pošteno spucat, se je prow prah nabral na njemu, tako dolgo že stoji na mestu. Upam da se vidmo kaj po 16-em.

P.S. Mam vprašanje če ma kdo za posodit pokrivalo (platno, karkoli...) za motor. Bi mi pa zlo prav prišlo od 23.6. do 27.6. Anyone :hmm: Dobi nazaj takšno kakor mi da 100%, mogoče še kaj zraven :beer2:

Objavljeno

Eko, jaz bi se pa zahvalu Sandi za ANANAS, drekcu za ČAREŠNJE in Gregsu za BIŠKOTE ( zgleda, da res niso bli pasji)!

Smo prov lepo prebavli :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

OK, nedelja je rezervirana za maxi varno vožnjo. Punk in js sva 100% tm gor :OK:

Kaj pa sobota? Kam gremo :hmm: dejmo ideje. Če bo toplo bi lahko pičli u hribe mal pokukat a :blink: :naughty:

P.S. Učeri je blo pa ZAKON :OK:

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno
...Gregsu za BIŠKOTE ( zgleda, da res niso bli pasji)!

Drugič dobiš cianid! :devil: Bo pisalo gori... :lol1: :naughty: :D O:-)

Objavljeno

Mmmmmmmmmmmmmmm.......ananas.

Sanda, prodajaš bajk???

Objavljeno

kaj danes gdo pride,morem rečt da je precej bolj toplo kot včeraj,mogoč bom prpeljala še kej za pomarendat,mogoč

viggen ne prodajam moje fzs prodajam pa ostale,ki so namenjeni za to

Objavljeno

Če koga zanima mobikrog 19.6 naj mi javi na PM :yea2:

Objavljeno

a ni jutr v logatcu ena dirka super moto in mini moto,bi blo zanimivo en uč vrš,al je u nedelo

Objavljeno
a ni jutr v logatcu ena dirka super moto in mini moto,bi blo zanimivo en uč vrš,al je u nedelo

nedeljo :)

Objavljeno

to bo pa še bolj zanimivo v takem deževnem vremenu,kaj za jutr je kakšn kandidat za kakšno furo tale nassfeld me full mika

Objavljeno
to bo pa še bolj zanimivo v takem deževnem vremenu,kaj za jutr je kakšn kandidat za kakšno furo tale nassfeld me full mika

Nassfeld u planu za soboto daj :OK: naslednjo :grim

Objavljeno
Če koga zanima mobikrog 19.6 naj mi javi na PM :yea2:

A nisi 19.6. na Maksijevi varni vožnji?! :hmm:

Drugače pa me dopoldne recimo zanima ogled Mobikroga.. in vožnja po njem, seveda... :grim

Objavljeno
A nisi 19.6. na Maksijevi varni vožnji?!  :hmm:

Drugače pa me dopoldne recimo zanima ogled Mobikroga.. in vožnja po njem, seveda...  :grim

mamo isti načrt :D

Prvo se grem (ne)varno vozit, pole se grem pa učit :yea2: ja js grem tudi že zjutri na MK pole popoldan pa pičim na varno vožnjo... Sej ob 16h/17h bo še poligon a šefe :?

Objavljeno

Ma uffa, vi primorci vi <_< Danes, k sm jst šla na ride, pa ni blo nikjer nobenga :fight2:

Objavljeno

Ja midva z Gregsom sva bla tam malo po sedmi uri, pa še Sanda7 se nama je pridružila. Blo zanimivo, predvsem vožnja :yea2: :yea2: :yea2: . Gregs še enkrat hvala za popestritev popoldneva, je prow pasalo malo se it prepeljat :)

LP Burnout

Objavljeno
Ja midva z Gregsom sva bla tam malo po sedmi uri, pa še Sanda7 se nama je pridružila. Blo zanimivo, predvsem vožnja  :yea2:  :yea2:  :yea2: . Gregs še enkrat hvala za popestritev popoldneva, je prow pasalo malo se it prepeljat 

...oh, hvala... :blush: Pa še drugič... :D :OK:

Jep, smo popapcali nekaj bombonatov (banininih, ananasovih je zmanjkalo... :grrr ).... potem pa... hajdi nazaj v žabarijo... :grim

Objavljeno
mamo isti načrt :D

Prvo se grem (ne)varno vozit, pole se grem pa učit :yea2: ja js grem tudi že zjutri na MK pole popoldan pa pičim na varno vožnjo... Sej ob 16h/17h bo še poligon a šefe :?

Bo, bo... samo jaz moram biti prej nazaj, zato ne vem, kako mi bo zneslo.... :glare:

Ti pa kar pripiči na trening... sicer bi bilo fino, ko bi poslušal navodila, zato bodi ob 16:00 tam... če se le da... :grim

Objavljeno
Bo, bo... samo jaz moram biti prej nazaj, zato ne vem, kako mi bo zneslo....  :glare:

Ti pa kar pripiči na trening... sicer bi bilo fino, ko bi poslušal navodila, zato bodi ob 16:00 tam... če se le da...  :grim

Kje pa je delavnica (kje je poligon)? Upam da se bom tut jst udeležil.

Lp Burnout

Objavljeno
Bo, bo... samo jaz moram biti prej nazaj, zato ne vem, kako mi bo zneslo....  :glare:

Ti pa kar pripiči na trening... sicer bi bilo fino, ko bi poslušal navodila, zato bodi ob 16:00 tam... če se le da...  :grim

Aha, 16-a. Ni problema pole. Sm mislu d bo prej (okrog 13h). Špica, se vidimo ob 16h torej

Objavljeno

Danes smo imeli eno žurko na Mašunu in poglejte koga sem srečal tam v gozdu.

Tašnega bližnjega srečanja z medvedom človek ne doživi vsak dan :OK: :OK: :OK:

post-5996-1118437542_thumb.jpg

Objavljeno

še dobro, da si bil zmožen slikat...hlače so čiste?

:P

Objavljeno (popravljeno)
Danes smo imeli eno žurko na Mašunu in poglejte koga sem srečal tam v gozdu.

Tašnega bližnjega srečanja z medvedom človek ne doživi vsak dan :OK:  :OK:  :OK:

Zakon! :OK: Si imel pa res srečo. Ti je pa Thundercat postavil pravilno vprašanje :D Jaz bi jih verjetno še zdaj pucal, če ne druzga bi bil vsaj pulz 300 .)

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno

ma to je pa tud sranej :SS :SS :SS

celo soboto sem frej pa ni enga človeka ki bi se šel kam z mano zapeljat, :SS

tko da mi druzga ne preostane kot da se sama kam odpravim :nono:

pa da me ne boste slučajno kej klicali k bom na mopedu in se ne bom javljala

Objavljeno

no pa tko sem se odločila ob 15h pridejo bratje gorenci na obisk,in potem skupi pičimo do logatca mal pogledat priprave oz trening za jutrišno super moto in minimoto dirko,nato pa gremo pogledat v žiri in se probat pomerit v pluvanju kravjih oči :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!