Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @Viggen ... kam gremo ? :eek: ... z mopedi :? magari :kva2: :P @punK a se seliš da prodajaš vso garderobo? :lol1: :grim kako kej nova spalna srajčka??? :devil: :devil:
viggen Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Dr. Maxxi: Ja kam , hostese gledat.......ups.......motorje gledat al ne? Dol do makaronarjev! :blush: PunK: Jz kupm vrata na katerih hlače visijo! :kva2:
Schultz Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @viggen: ne.... ne grem mopede gledat v makarolandijo, ker mam delo oz. druge obveznosti, drugače bi šel @punk: korko soudu za posamezen artikel????
duhec Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 A ma imaste lih e-trgovino? :P Ben jst prodajam zimske Dainese rokavice, 1x sprobane. Meni premajhne. <_< Veilkost "Small". LP duhec
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 jaz bi škorne,sam če mi prodaš še kak star dnevnik da si ga natlačim not .) kakšen dan je bil danes :OK: sem ob 12h srkala zuni kavico v samem poloverčku,pa me je kr mela da bi šla domov iz šihta in zajahala mašino. ma sranje je k so ceste kr mokre in mokre in mokre tko da ti morala kr pade. kakšno trapato vreme so meli od vrhnike pa po moje do žabarije,da crkneš pri nas je bilo sončno brez oblačka,sem že skor tela jit v šolo z mopedom v vrhniki pa megla kot v riti,za kozlat. upam da bo v sredo fajn da po šihtu nardim vsaj ene 50km mal za dušo
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 duhec rokavice bi ble kle glih men prov fantje majo verjetno prevelke šape edin če bi za kako pupo jih kupili,škoda k nis dal prej gor oz sem si glih 14dni nazaj kupila nove,no kolk evrotov hočeš,glih tko da mal vem
punK Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @punK a se seliš da prodajaš vso garderobo? :lol1: :grim kako kej nova spalna srajčka??? :devil: :devil: ← iz tvojih ust v božja ušesa .) spalna srajčka čaka toplejše dni :D PunK: Jz kupm vrata na katerih hlače visijo! :kva2: ← OK prodano!! :lol: @punk: korko soudu za posamezen artikel???? ← če kšnega res zanima, sam mojo cifro pusti se zmenmo, če je nežnejšega spola lahko tudi v naturalijah :lol1: :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 če je nežnejšega spola lahko tudi v naturalijah :lol1: :D ... nisem vedu da ti je že zmankalo lanskega krompirja in klobas :kva2: :lol1: :grim :devil: :devil: :devil: :devil:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @ Viggen ... tko se govori .... sej ni važno al je dvo-nožno al dvo-kolesno ... važno da je dno in da ma vmes mašino suho ali vlažno :K :grim :grim :P
punK Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 ... nisem vedu da ti je že zmankalo lanskega krompirja in klobas :kva2: :lol1: :grim :devil: :devil: :devil: :devil: ← prjatu sam da je bio!! :lol1: :D
viggen Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Kapetan Schultz, ma lohko bi šou zraven, če ne drugo, bi eno pivo (ti beri jegrček) spili!! :grim PUNk, aja glede vrat, sm mislu skupaj s panti........če si za, ti jih dns snamem! Dr. Maxxi, ah ,jej, jej, se prov bojim kej bo tm, vs bom mogu držt ku lačne pse na vrvici.......
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 @punK .. amiko ... me veseli, da te še ne meče na silikon pa sintetiko :grrr :lol1: @viggen ... hehe ... mislim da res sam maš mal prednosti k trenutni nisem lih pri hitrih :devil:
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 duhc dej še prvo stran rokavice gor ej boysi kako pa greste vi v padovo. šulc kaj si na rogli mogoče sprobov uno adrenalinsko sankališče kaj se neki o naturalijah mente,jaz bi tud :grim
duhec Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 duhc dej še prvo stran rokavice gor ← Ku je hard slikat crne rokavice! :mellow: Slika pride al presvetla alpa pretemna <_< Upam da ostalih ne prevec motista te dve sliki. Bom kmalu zbrisu iz serveja. :rolleyes: Ta tema bi se lahko preimenovala v "Posezonske razprodaje.." :lol1: :blush: LP duhec
MOTOVILC Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 HELLO :yea2: PO DOLGEM CAJTU :OK: :nono: :kva2: kawasaki Z 750 green :))))) MI NE DA MIRU, SE FURA POD OKNOM PISARNE :nono:
Sanda7 Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 duhec sorry k sem ti delo nardila danes jih je spet padlo okol120,sam ne bom pisala da je pasalo,če koga zanima naj prebere v on the road.
Schultz Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 šulc kaj si na rogli mogoče sprobov uno adrenalinsko sankališče Ne, sm bol recimo bol smučal in me je zamorilo, tako da nisem niti pomislil, da ima Rogla še kaj bolj adrenalinskega. Danes sm smučal v Cerknem. Občutki: gužve nobene, smučišča v redu, sončno, kaj češ bolšega.....aha in da mi boste še fouš.......smučarsko karto so mi jo plačali davkoplačevalci. :OK: :yea1: :yea2:
duhec Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Smučarsko karto so mi jo plačali davkoplačevalci. :OK: :yea1: :yea2: ← Ej! Po tanovem sm tudi jst davkoplacevalc! :angry: (drzava nesramna <_< ) Tko da upam da si uzival maksimalno ce ne ti je ne bom vec placal!!! :nono: :whistle: :lol: @sanda: nobene panike, samo delim fotografske izkusnje z vsemi :rolleyes: ;) aja pa glede tvojega izleta danes si bla prou :friend1: meni je ze 500m tezilo naredit po mokri cesti <_< V petek kaze da bo lepo vreme. Prmejdus da gremo kam. Fraj sm do 21h, zimske rokavice mam, opravkov nimam... :OK: Kolko maste cez dan na soncku kej stopinje? :fredy: LP duhec
Sanda7 Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 jutr mam cajt do 15h pol grem na izpit v petek pa po 14h tko da če se je kom za vozit al pa za drinko me lahko zvrcne. duhec te rokavice so sranje za v takem ko sem imela jaz danes,mam jaz isti material pa me je pošteno zeblo,tako da mi je kar malo žal ker nisem vzela gora-tex
yankee Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 te rokavice so sranje za v takem ko sem imela jaz danes,mam jaz isti material pa me je pošteno zeblo,tako da mi je kar malo žal ker nisem vzela gora-tex ←
viggen Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) Živjo duhec! Še tako je kriza, oni kapetan pa ti gre še smučat na račun naših pridnih rok! :BUA: Jst tud če bi mel to možnost, ne bi šou.... :whistle: Stopinje te zanimajo.......tu pri nas, kras primorska okoli 19 stopinj plusa! Kaj vi nimate toliko? Ja, pol pa niste primorska.......mi se non-stop vozimo..... :naughty: Lep pozdrav. Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil viggen
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 duhec te rokavice so sranje za v takem ko sem imela jaz danes,mam jaz isti material pa me je pošteno zeblo,tako da mi je kar malo žal ker nisem vzela gora-tex ← ne če maš goldwinga.... :rolleyes:
duhec Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 duhec te rokavice so sranje za v takem ko sem imela jaz danes,mam jaz isti material pa me je pošteno zeblo,tako da mi je kar malo žal ker nisem vzela gora-tex Ma v bistvu je bolj tko kukr je reku yankee, in sicer da ko je okoli nule so use rokavice sranje......razen ce mas tak motor, ki ti nudi tolko zascite, da ti direkt v prste ne piha. Te nove zimske rokavice (ze ta 543-ti par <_< ) in se so tanjse ma imajo gore-tex in ne vem zakaj ne verjamem da bodo na daljsi relaciji bolj tople ku te ki jih prodajam <_< Te ki so naprodaj so bolj debele in pomoje dlje traja preden prodre mraz notr, pol se itak ustavis, das rokavice med hladilnike in oklepe da se segrejejo. :lol: VTRka ma to lepo postimano. :rolleyes:
duhec Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ...namontiral sem si gor scitnike kot na endurotih in je sedaj ze skoraj pretoplo :whistle: ← To tudi mene zanima dosti dosti! :blush: yankee! Kje, kolko in... a gre tudi na VTR? :rolleyes: Me ne briga ce bo grdo zgledalo, glavno da bo pomagalo! :fredy: :grim Stopinje te zanimajo.......tu pri nas, kras primorska okoli 19 stopinj plusa! Kaj vi nimate toliko? Ja, pol pa niste primorska.......mi se non-stop vozimo.... :naughty: Diobono nekam mraz imaste v hisi. :slap: Jst sm mislu kolko maste stopinj zunej! :lol1: :lol: Pr nas je zdej ob 13h celih 6°C <_< Ok malo resnosti zdej :fredy: Kdaj si se nazadnje kej peljal sploh? Ze dolgo, ne? Non va mica bene! :nono: Treba tudi dvovaljnike kej zagnat vsake tolko. :yes: @pek: vidim da lih brskas po sekciji. Se vozis kej? Popravu konjicka? Zdej sm tudi jst zimski rider. :whistle: No, bodte pridni LP duhec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se