Skoči na vsebino

Yamaha FZ 6

Priporočene objave

Objavljeno

Fantje kateri letnik pa vozite? Mogoče je odvisno od letnika?

Objavljeno

Pozdravljeni, mene pa zanima, če ima kdo že montiran višji ali bolj pokončen vetrobran na fazerju letnik 03.

Oz.kje bi se dalo nabaviti drugačne vetrobrane???

Objavljeno

Jst mam fazerja 2006 in presen teden sem ga prvic polozu da je tacke drsalo in z tem mi je tud lepo gumo cez cel profil lepo pobiralo.

Sam meni se fazerka zdi visoka, koleno mi niti priblizno ne pride do tal ko po tackah asfalt drsa.

Ksn polaga fazerko na koleno ?

Objavljeno

Jst sem jo prvič položo dva mesca nazaj do kolena, prej sem se vozu, velikokrat tako da je bruslo po tleh. Sam da neboš mislu da bo asfalt pršo na kolen, tega ne boš doživel, preber si v temi po kolenu kakšne so tehnike in kako boš pršo do takšnega nagiba da boš drsal z kolenom po tleh. Drugače se pa zdaj privajam na to da drsam s kolenom po tleh in pri tem ne brusim bunkic na stopalkah ker se to res grozno sliši kako drsa železo po tleh. Uglavnem z fazerjom se kamot kolenčka sam pravilno tehniko in varno mesto za učenje.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ali je slučajno kdo od vas lastnik sedeža znamke Bagster za Yamaho FZ6? Poznate koga?

Objavljeno
Pozdravljeni, mene pa zanima, če ima kdo že montiran višji ali bolj pokončen vetrobran na fazerju letnik 03.

Oz.kje bi se dalo nabaviti drugačne vetrobrane???

se dobi višjega je kr fajn zadeva

imajo jih od givija in orginal yamaha najbol da pokličeš u TC

Objavljeno
Ali je slučajno kdo od vas lastnik sedeža znamke Bagster za Yamaho FZ6? Poznate koga?

bikez ga ima

Objavljeno

Pozna slučajno še kdo koga bližje Ljubljani?

Objavljeno

zdravo

danes sem kupila fz6n, letnik 2006, 3100 prevoženih km.

zanima me, če ima mogoče kdo od vas "dol spuščenega" in kako se obnese.

hvala

w1UwN_FcTEr37X94aO8Wb.jpg

Objavljeno
Jst mam fazerja 2006 in presen teden sem ga prvic polozu da je tacke drsalo in z tem mi je tud lepo gumo cez cel profil lepo pobiralo.

Sam meni se fazerka zdi visoka, koleno mi niti priblizno ne pride do tal ko po tackah asfalt drsa.

Ksn polaga fazerko na koleno ?

Lani konec septembra raceland

post-3126-1222875725_thumb.jpg

brez distančnikov na tačkah, tačka občasna drsa po tleh, moti stransko stojalo ko začne drsat po asfaltu v levih zavojih

Objavljeno
zdravo

danes sem kupila fz6n, letnik 2006, 3100 prevoženih km.

zanima me, če ima mogoče kdo od vas "dol spuščenega" in kako se obnese.

hvala

Misliš na zadnji vzmeti? Jaz bi na tvojem mestu raje pogledal za kakšno alternativo v obliki nižjega sedeža, ker se znajo vozne lastnosti poslabšati, če s tem namenom šariš po amortizerju. Sicer se pa na višino ni težko navaditi, ker motocikel ni tako težak.

Objavljeno

pri top motu mi je rekel, da ga znižajo na sprednji vilici.

Objavljeno

Jest mam dol spuščen sedež... Če te zanima greva lahko v menjavo... Seveda lahko prej probaš...

Objavljeno
Jest mam dol spuščen sedež... Če te zanima greva lahko v menjavo... Seveda lahko prej probaš...

bova poskusila. me zanima, koliko se to sploh v praksi pozna.

Objavljeno
pri top motu mi je rekel, da ga znižajo na sprednji vilici.

Najbrž je imel v mislih da se motor spusti dol v "križih"

Objavljeno

Znižaš ga lahko z t.i. dog bon-i. Poglej v Louisovem katalogu TUKAJ

Objavljeno

V avtošoli sem vozil fz6N letnik 07. Mela je znižan sedež,tako,da sem s svojimi 165 cm višine in 68 kilami bil s tacami (obema) dokaj trdno na tleh.

S sedeža je bilo odstranjene nekaj pene,samo ne vem pa,kolko mm je bil zaradi tega nižji.

Objavljeno
Znižaš ga lahko z t.i. dog bon-i. Poglej v Louisovem katalogu TUKAJ

hvala za povezavo

V avtošoli sem vozil fz6N letnik 07. Mela je znižan sedež,tako,da sem s svojimi 165 cm višine in 68 kilami bil s tacami (obema) dokaj trdno na tleh.

S sedeža je bilo odstranjene nekaj pene,samo ne vem pa,kolko mm je bil zaradi tega nižji.

tudi jaz sem podobne višine in podobnimi kilogrami.

bom pri SF-ju pogledala, koliko ima znižan sedež.

Objavljeno (popravljeno)

Hja... Če je pena preveč pobrana, ti noge namesto navzdol potegne navzven in s tem potem nič ne profitriraš. moraš pravilno pobirat robove. No pa sej boš vidla pri meni. Sedež na videz ni skoraj nič nižji, opaziš le, če zraven postaviš še enega, pa še to je treba dobro pogledat. Ampak občutek kako stojiš na tleh je pa čisto drugačen! Jaz sem mislil, da imam noge nižje vsaj 5 cm...

Zdej pa priznaj... Danes ponoči sigurno nisi nič spala? Hehehehe

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno
Hja... Če je pena preveč pobrana, ti noge namesto navzdol potegne navzven in s tem potem nič ne profitriraš. moraš pravilno pobirat robove. No pa sej boš vidla pri meni. Sedež na videz ni skoraj nič nižji, opaziš le, če zraven postaviš še enega, pa še to je treba dobro pogledat. Ampak občutek kako stojiš na tleh je pa čisto drugačen! Jaz sem mislil, da imam noge nižje vsaj 5 cm...

Zdej pa priznaj... Danes ponoči sigurno nisi nič spala? Hehehehe

hehe. že 2 noči nisem! prvo, ker sem razmišljala, če bi ga vzela, drugo pa, ker je v garaži.

sedaj pa me muči še ena stvar in spet ne bom spala :slap:

namreč... motor ni registriran... pa ne vem, če bi ga dala zdaj registrirat, da bi se lahko ob lepem dnevu (med vikendom, ker med tednom me ni) peljala ali bi počakala na spomlad. spet ne bo nič s spanjem :zzz:

Objavljeno

ja itak da ga registriraj haloooo

sej je vsena figa al zdej al pa aprila

itak boš mogla dat teh cca 100 evrov

Objavljeno
hehe. že 2 noči nisem! prvo, ker sem razmišljala, če bi ga vzela, drugo pa, ker je v garaži.

sedaj pa me muči še ena stvar in spet ne bom spala :slap:

namreč... motor ni registriran... pa ne vem, če bi ga dala zdaj registrirat, da bi se lahko ob lepem dnevu (med vikendom, ker med tednom me ni) peljala ali bi počakala na spomlad. spet ne bo nič s spanjem :zzz:

Če te ne baše denar drugače pa spomladi... sezone je konec. Vozijo se samo še ekstremisti :)

LP Rok

Objavljeno

ja jst se ne mislim vozit, če res ne bo lepo vreme. tudi mrzlo vreme je brezveze. takrat rajši 4-kolesnik uporabljamo.

poleg tega pa me od ponedeljka do petka itak ni doma in bi se lahko peljala samo ob lepih vikendih. zato se še nisem odločila. poleg tega pa tudi vse lepe vikende verjetno ne bom imela časa. tako da je praktično vseeno, če ga registriram potem, ko bo nazaj lepo in toplo.

saj pa če se pokaže da bo jutri recimo lepo, ga lahko registriram jutri zjutraj ali pa danes popoldan. zavarovalni agent je itak moja mami, ki ima tudi službeni prenosnik vedno doma, oni ki pa ga registrirajo (žonta, amzs, avto celje) pa imajo tudi odprto ob sobotah. tako da tu ni panike.

bom še videla.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!