Skoči na vsebino

Izpit A kategorija (neomejeno, omejeno...)

classic

Priporočene objave

1.10 gre v veljavo nov zakon, tko da če kdo misl it še delat za neomejeno pred 24 letom je to zadn čs :whistle:

NAM JE 25KW ZADOSTI :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm pred dvema tednoma naredu izpit za A1 (125). Ur sem imel 12 (minimalno)+glavna, vse naredil v prvo, stroški: cca. 500€. Sem še v tastarmu zakonu tko da pr 18. letih 25kw, pri 21. letih pa neomejeno. Kar se tiče pa voženj in minimalnih ur je pa to SRAMOTA! Če prideš v avtošolo kot začetnik, ki še nikoli ni sedel na motorju (jst nism biu :rolleyes: ) je pa 12 ur veliko veliko premalo! Tako da bi jaz dvignil minimalne ure vožnje in poudaril ustavljanje ne samo pri 50km/h ampak vsaj 90, da dobiš občutek! LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm pred dvema tednoma naredu izpit za A1 (125). Ur sem imel 12 (minimalno)+glavna, vse naredil v prvo, stroški: cca. 500€. Sem še v tastarmu zakonu tko da pr 18. letih 25kw, pri 21. letih pa neomejeno. Kar se tiče pa voženj in minimalnih ur je pa to SRAMOTA! Če prideš v avtošolo kot začetnik, ki še nikoli ni sedel na motorju (jst nism biu :rolleyes: ) je pa 12 ur veliko veliko premalo! Tako da bi jaz dvignil minimalne ure vožnje in poudaril ustavljanje ne samo pri 50km/h ampak vsaj 90, da dobiš občutek! LP

To kr neki nabijajo da je treba met 12ur in kje to v zakonu piše. Jest vidim samo obvezno število vaj. Jest sm mev 11ur pa je una iz komisije takoj nekaj jamrala da to ni dosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem imel za B kategorijo 4 ure, peta glavna. Seveda 7 napisanih + 8. glavna vožnja.

Za A kategorij(ponovno za 25kw) 1 ura, 2. glavna. Seveda napisanih 7 + 8. glavna vožnja.

S tem da sem prej za 125 in H kategorijo delal pri istemu inštuktorju.

Za C bomo videli čez teden dni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sm mel že 8 predizpitno, 9 pa izpitno.. pri Relaxu, daljnega 2007 :D

To kr neki nabijajo da je treba met 12ur in kje to v zakonu piše. Jest vidim samo obvezno število vaj. Jest sm mev 11ur pa je una iz komisije takoj nekaj jamrala da to ni dosti.

Jaz sm tud mel žensko v komisiji pa ni nič jamrala :) Je samo rekla pelji do poligona, sm se ji zgleda dopadel, tam odvozim, je rekla kr direktno nazaj, vse skup ni blo 15 minut, uspešno ste opravili :)

Jaz sem imel za B kategorijo 4 ure, peta glavna. Seveda 7 napisanih + 8. glavna vožnja.

Za A kategorij(ponovno za 25kw) 1 ura, 2. glavna. Seveda napisanih 7 + 8. glavna vožnja.

Dej ne prbijaj no. Kje si to delal? Za B..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha jst sm ga pa na tržinci kupu :D :D :D tastar ne vrjamm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej mene načeloma boli kurac če ti verjameš ali ne, ker jaz izpit imam in to je edino kar potrebujem.

Sedaj sem se spomnil, lahko greš preverit na autošolo Zulič Koper in vprašaš zame. Ravno sedaj sem se spomnil, pa reku da bom dodal. Da ko sem šel plačat ure, je gospa pred mano v autošoli vprašala ravno koliko ur ima povprečno nadarjen kandidat in je tamkajšna tajnica povedala da sem rekorder tako za auto kot motor. Za motor je dodala v primeru da bo naredil iz prve naslednji teden.

Izpit za B sem pa naredil malenkost pred izpitom za motor, kakšen teden ali malenkost več, bi moral pogledat.

CIAO

Popravljeno . Popravil SEOI-NAGE
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Minimalnih ur je 7 + glavna vožnja! (Za moje pojme definitivno premalo tudi za povprečnega voznika)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej mene načeloma boli kurac če ti verjameš ali ne, ker jaz izpit imam in to je edino kar potrebujem.

Sedaj sem se spomnil, lahko greš preverit na autošolo Zulič Koper in vprašaš zame. Ravno sedaj sem se spomnil, pa reku da bom dodal. Da ko sem šel plačat ure, je gospa pred mano v autošoli vprašala ravno koliko ur ima povprečno nadarjen kandidat in je tamkajšna tajnica povedala da sem rekorder tako za auto kot motor. Za motor je dodala v primeru da bo naredil iz prve naslednji teden.

Izpit za B sem pa naredil malenkost pred izpitom za motor, kakšen teden ali malenkost več, bi moral pogledat.

CIAO

ja kako da ne... pomojem te je res tolko prehvalla... dosti jih je takih, ki pridejo na AŠ in mislijo da znajo vozit... pa se motijo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi vemo koliko avtošola nauči vozit motor. Je fajn, če imaš dobrega inštruktorja in ti poleg obveznega navrže še kakšen nasvet za naprej, ampak ko si nenkrat na cesti s frišnim izpitom v žepu je vseeno drugače. Če opraviš z manj ur, toliko bolje, vsaj malo prišparaš za bencin. Je pa že stara lajna, da je treba čimveč voziti in si pridobivati izkušnje. Pa tudi starim mačkom se kdaj zalomi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene samo nekaj zanima; dons mi je en pravil, da je kao zdej nov zakon in je treba bit za 50ccm star 15 ter za 125ccm 18, je to res?

Upam da ne, ker še skor 4 leta čakat... ufff :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi vemo koliko avtošola nauči vozit motor. Je fajn, če imaš dobrega inštruktorja in ti poleg obveznega navrže še kakšen nasvet za naprej, ampak ko si nenkrat na cesti s frišnim izpitom v žepu je vseeno drugače. Če opraviš z manj ur, toliko bolje, vsaj malo prišparaš za bencin. Je pa že stara lajna, da je treba čimveč voziti in si pridobivati izkušnje. Pa tudi starim mačkom se kdaj zalomi.

bol je kšna ura več kot pa manj .) .) .) za izpit ti ne sme bi škoda dnara :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pojdi vprašat preden se oglašaš saj si zraven, potem pa lahko to debato zaključimo.

Jaja, saj si totalni presežek civilizacije ... brihtn pa lep pa še Primorc ... ubitačno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaja, saj si totalni presežek civilizacije ... brihtn pa lep pa še Primorc ... ubitačno.

hahhahah hudaaa :D :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem leta 2005 delal s 5 uro (kupiti sem jih moral 10 zaradi izpitne komisije), res pa je, da sem motor obvaladal (seveda za šolsko vožnjo, o pravem obvladovanju se pogovarjamo pri xxxxx km) kajti prevoženih sem imel že nekaj več kot 2000 km. Pa tudi zato, ker sem že za moped delal izpit pri istem inštruktorju, ki je zaupal moji vožnji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lp vsem.Torej prejsni ponedeljek sem opravil izpit za motor (neomejeno),imel sem 7ur + glavna,se pravi se da z takimi urami cez pridit,vendar bi mi prav prisla tudi kaksna ura vec,za boljsi obcutek in samozavest.Drugo leto naj bi za neomejeno delali lahko le starejsi od 24.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pojdi vprašat preden se oglašaš saj si zraven, potem pa lahko to debato zaključimo.

Ne da bi se hvalu, sam v svoj poklic se spoznam... vem, da tisti ki pride in se najbolj dela pametnega na koncu izpade smešen... Me pa zanima kolko ti res obvladaš... če hočeš ti dam možnost, da se dokažeš... Pa brez zamere!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene samo nekaj zanima; dons mi je en pravil, da je kao zdej nov zakon in je treba bit za 50ccm star 15 ter za 125ccm 18, je to res?

Upam da ne, ker še skor 4 leta čakat... ufff :)

Za 50ccm mislim, da pride enkrat v kratkem, da boš delal pri 15. Nevem pa točno kdaj. To za 125ccm pri 18 pa dvomim. Prvič slišim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne da bi se hvalu, sam v svoj poklic se spoznam... vem, da tisti ki pride in se najbolj dela pametnega na koncu izpade smešen... Me pa zanima kolko ti res obvladaš... če hočeš ti dam možnost, da se dokažeš... Pa brez zamere!

Obvladam ne, vozim tako kot večina, po svoje. Sploh pa ne po pravilih. Poskušam se jih pa držati kolikor se le da. Bova brdarja zame vprašala, saj je bil moj inštruktor. Ali pa srečkota ki je bil na društvenem potem pa smo šli pit na bencinsko :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!