Manu Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 O Manu srce :love1: Jest hodim po svet kot fijakarski konj .) Prigalopiraj kaj v naše kraje :naughty: :naughty: :naughty: V naši štalci je en par prow fejst kobilic.... Vihra, pa Lastovka.... :) . . . .da o Saški ne govorim.... :wub: Ti bojo plašnice kar same odpadle z očk. :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Prigalopiraj kaj v naše kraje :naughty: :naughty: :naughty: V naši štalci je en par prow fejst kobilic.... Vihra, pa Lastovka.... :) . . . .da o Saški ne govorim.... :wub: Ti bojo plašnice kar same odpadle z očk. :) B) Sem ze na poti.... :010 :010 :010 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 mal ste zašli s telimi kalamari.... kaj je ljubezen??? na začetku itak nepopisno veselje, na koncu pa bolečina.... :hmm: pa ni dolgo nazaj, ko sem nek napisal, da sem optimist :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 :hmm: pa ni dolgo nazaj, ko sem nek napisal, da sem optimist :? ...a ti tudi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Še nekaj sem ugotovila ... ljubezen je ZELOOOOOOOOOOO zajebana stvar ... :rolleyes: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Še nekaj sem ugotovila ... ljubezen je ZELOOOOOOOOOOO zajebana stvar ... :rolleyes: <_< vidiš že odraščaš .) :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 (popravljeno) Še nekaj sem ugotovila ... ljubezen je ZELOOOOOOOOOOO zajebana stvar ... :rolleyes: <_< Welcome to the real world (like I said many times... ) Popravljeno Marec 26, 2004. Popravil Mustang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Še nekaj sem ugotovila ... ljubezen je ZELOOOOOOOOOOO zajebana stvar ... :rolleyes: <_< ...in zal se vedno nima podpore za multitasking... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Bauca, saj ni tako hudo, kot si misliš.......verjami........ LP Dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 ljubezen je ZELOOOOOOOOOOO zajebana stvar ... :rolleyes: <_< še vedno premalo o-jev si napisala da bi se vsaj približala pravi ugotovitvi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Bauca tvoja izjava me spominja na mojo iz srednješolskih klopi, ko sem si na platnice matematičnega zvezka napisala: LJUBEZEN JE ENA VELIKA JEBARIJA, BOLJ JO JEBEŠ, RAJŠ JO MAŠ... No to je nekega dne zagledal naš prfoks matematike in mi zaukazal naj nemudoma ovijem zvezek v rožice, drugače ne smem prit na ure matematike ... Glih zajebana pa ni ... res ne ... ;) ... mislim ljubezen, ne matematika :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 No fajn....spet otrokom rožice sadite.... :doze: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 No fajn....spet otrokom rožice sadite.... :doze: Alla B) ...hmmm... ...bauca... ...otrok po letih... ...velik clovek po umu... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 ...hmmm... ...bauca... ...otrok po letih... ...velik clovek po umu... :hmm: Škoda a ne, k o teb človk ne more kej tacga napisat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 FUJ! vseh se loteva :fight2: :BUA: :zzz: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Nope...mene ne......sem se cepila zoper to neumnost :devil: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 nagravžno in spoh ogabno..... :angry: <_< :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Nope...mene ne......sem se cepila zoper to neumnost :devil: Alla B) Alla Alla Alla, to cepivo ne obstaja. Se bo že našel pravi, ki te bo znal "cepit", pol pa...... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 nagravžno in spoh ogabno..... :angry: <_< :SS :SS :SS tejka, ti nisi resna... :D spominjas me na unga smrkca... :D ...kaj je ze bil?? Zmrda?? :D un, k je nonstop govoru "sovrazim <tu vstavi poljuben samostalnik>!!" :P :004 @Man', hvala, ampak nekok se mi zdi, da si mislila motosvetov status (2500+ postov)... :hmm: :P :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 o čem se tu debatira...o ljubezni....aja..... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 o čem se tu debatira...o ljubezni....aja..... :unsure: "sovrazim <tu vstavi poljuben samostalnik>!!" ...processing... "sovrazim ljubezen!!" :P ahhh, mucek, ljubezen je takoooo sirok pojem... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 dragi moji make love here not war..... :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 dragi moji make love here not war..... :K make love to Zok :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 make love to Zok :) ....and to TC :wub: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 ....and to TC :wub: Alla B) prav imaš.... ampak samo jaz.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se