Skoči na vsebino

Ljubezen

enduraš

Priporočene objave

Jaz sem pa še vedno ful zaljubljena :wub: ... pa mi nč ne gre na bruhanje, pa slabo mi tut ni, pa rožc tut ne sadim :? ... ah ja ... ljubezen ... :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nesrečne ljubezni NI, ker prava ljubezen se NE konča---vse ostale so pa luškane in tako grenke in blazno pomembne v drobnem trenutku življenja. Dogoročno gledano so pa nekaj kar vas nauči ceniti tisto kar šele prihaja...

Seveda če niste bunkeljni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem pa še vedno ful zaljubljena :wub: ... pa mi nč ne gre na bruhanje, pa slabo mi tut ni, pa rožc tut ne sadim :? ... ah ja ... ljubezen ... :wub:

same here. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nesrečne ljubezni NI, ker prava ljubezen se NE konča...

To se ti samo zdi... tako kot za mnogo drugih stvari sta tudi za ljubezen potrebna dva... Lahko je za enega prava ljubezen, za drugega pa samo bezna avantura...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jan Plestenjak bi zapel: kako je dobra bolezen....če je bolezen ljubezen!

:blink: :blink: :blink:

Draga moja, a si čist prepričana? :?

Na tvojem mestu bi še enkrat premislila, sploh, ker je to izjavil Jan Plestenjak... :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Lahko je za enega prava ljubezen, za drugega pa samo bezna avantura...

Nope----prava ljubezen se razvije,ko ti nekdo ljubezen tudi vrača vse ostalo ni pravo ampak ,,fake,, oz. tvoja fiksan ideja, al mazohizem, norost, naivnost, nerazčiščeni pojmi, pretiran altruizem al karkoli pač...

Če seveda govorimo o ljubezni do sočloveka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

same here. :OK:

zokec...vale verjetno misli da je zaljubljena še vedno kljub že dolgo trajajoči zvezi....kot midva z nts sva skupaj že pet let pa mi ljubica še vedno reče da je zaljubljena vame kot prvi dan.... :wub:

čeprav sociologija deli ljubezen na več delov in o tem zdej ne bom sral tukaj... :)

ti verjetno nimaš ljubice pet let oziroma nimaš dlje trajajočo ljubezenske zvezo.....torej se ne moreš iztovetit z njeno izjavo(seveda se lahko motim in si skupaj s svojo že daljše časovno obdobje).....

tko da.... O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nja, ne morm rect da sm zalublen kot prvi dan, ker prvi dan nisem bil zalublen, ampak pod gasom, in sm pac sou mal plesat z njo. in glej hudica - sploh si nisem zapomnil njenega imena (ker pac ne poznam nobene druge Jasne, nobene asociacije torej, pa se pod gasom sm bil, in se mi je je*al za vse), zapomnil sem si pa, da je v sobi 210. kako sem si to zapomnil? ker pac Aprilia RS 250, tahuda verzija (70 konjev) gre tovarnisko 210 km/h. :) naslednji dan sem vedel, da se je nekaj dogajalo, nisem pa vedel cisto 100% kaj tocno. aja, BTW, mislu sm, da ji je ime Jasmina. :P in ko se je moj cimer ucil, in sem ga motil kolk ga pac motit znam, me je vrgu vn iz sobe (midva mama pac ene cudne odnose - kao bratska ljubezen, pa to... :P :D :D ), in nism mel kaj delat, pa je reku "pejd k uni k si jo vciri pecu, pa pejta na pjaco, jutr mam test, tak da mi spizdi vun!" B) in sm sou v sobo 210 (se dobr da ne obstaja soba 198 - tolk je namrec sla tasvohna RS 250 :P). js pridem dol, pa odpre njena cimra. nism bil ziher kok je Jasni ime, pa sm reku, upajoc, da jo bo poklicala po imenu, ce "lahk pride njena cimra vn". :) una me je pa zajebala: "Cimra, un k sta vciri plesala z njim te isce!!" :blink: :blink: :blink: :hmm: :? enivejz, pol sma sla na pjaco, preskocla je iskrica, in to je blo to. in mi dons ne pomeni nic manj kot tisti dan, ko sma sla vn (10. do 11. december). :) in mi je vse prej kot zal, da me je cimer vrgu iz sobe! :P :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

he he ...symru a bomo dons kej klopi premikal :naughty:

Kaj ste patuljki al kaj...A ne vidite da so to stoli???

<_< <_< <_< <_< <_<

"stara, nasloni se, če ne moreš bit na miru.."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj ste patuljki al kaj...A ne vidite da so to stoli???

uf, pa res in to sedaj spremeni celo podobo. :blink:

ok na sliki sta dva predstavnika sesalcev iz reda glodalcev in pripadata družini hrčkov. Ta dva primerka Sciurus vulgaris sta predstavljena med parjenjem obstaja pa mali procent verjetnosti, da želita samo premakniti STOL.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok na sliki sta dva predstavnika sesalcev iz reda glodalcev in pripadata družini hrčkov. Ta dva primerka Sciurus vulgaris sta predstavljena med parjenjem obstaja pa mali procent verjetnosti, da želita samo premakniti STOL.

Lina, vidim, da si podučena :) . A mi lahko odgovoriš na vprašanje kako veverce fafajo? A glodajo, če so glodalci?

Se opravičujem, ker sem :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni blema: glej zdej to: VEVERICE NE FAFAJO :kva2:

Kot verjetno veš danes obstaja razlaga, da živali seksajo samo zaradi reprodukcije in ne zaradi užitka. Dvorjenje je samo razkazovanje ,,dobrih genov,, in ima funkcijo aktivacije določenih spolnih organov itd...

Ok: baje so nekatere vrste izjeme (delfini in ene opice) in sekasjo kar tako----samo iz uživancije vendar dokaza da gre za ,,zavedno,, vedenje-ravnanje (predigra, rajcanje, božanje, referati o erogenih conah), ki pripelje do vrhunca, še niso dokazali. Torej blow job je zgolj domena ljudi (največkrat moških :D ).

Glodalci....dej zdele nimam cajta grem na kavo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prave ljubezni je zmožen samo tisti, ki sprejme človeka za celo življenje takšnege, kot ga je imel rad takrat, ko je prvi dan začutil, da je zaljubljen vanj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Človek ne more ničesar ljubiti ali sovražiti, če tega prej dobro ne spozna. Velika ljubezen se poraja iz dobrega poznanja ljubljene stvari; če je ne poznaš, jo boš ljubil malo ali pa sploh ne.

" Leonardo da Vinci "

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SPOŠTOVANJE

S POŠTO VANJE

1. Vanje---v njih

2.Vanja--moško ali žensko ime

Torej ko dobi Vanja pošto je to to.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!