Pervy Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Je kar prav, da imaš izdelane ene predstave o tem, kako naj bi izgledal tvoj partner na zunaj in znotraj, zgoraj in spodaj. Ma se ti kaj lahko pripeti, da se te dotakne prelestna dama /ljubezen, tko da je dama zgolj figurativno/ in te mehko ovije v svoj pajčolan v trenutku, ko bo nasproti oseba, ki ni ravno reprezentančni primerek tvojih predstav in ko ti natakne še očala... pa ne rožnata, ampak tista za švasat, ti bo v hipu ali dveh kaj malo pomembno.... hmmm deluje znano - preveč alkohola mogoče? :hmm: ma vidim vsak dan da se te zadeve dogajajo :grim
Alla Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Zok, to ni ljubezen...to je sam zaljubljenost al pa ena črtica več. :grrr Alla B)
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 črtica na črtico - črtna koda ← :blink:
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 hmmm deluje znano - preveč alkohola mogoče? :hmm: ma vidim vsak dan da se te zadeve dogajajo :grim ← Tudi alko lahko temu rečeš ... itaq si lahko hiter od obojega "odvisen" .)
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 ...kaj se pol zgodi z unim psom? :unsure: ← Pojma nimam, bom naslednjič preverila :grim
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Zok, to ni ljubezen...to je sam zaljubljenost al pa ena črtica več. :grrr Alla B) ← mawzn. ampak jis sn tku srejcn!! :D
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Jst se pa počasi zaljubljam v mojo, po enem letu in pol. Ko sva se na začetku sprla, mi je dol visel, zdej me pa že čist iz tira sprav.
pirrulz Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 ... Ko sva se na začetku sprla, mi je dol visel, zdej me pa že čist iz tira sprav. ← ne ne ne :grrr .... prej si bil zalubljen v njo in si jo oboževal, pa si to vse spregledal, zdaj pa nisi več in ti gre vse na qrac :evilgrin:
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 U bistvu nism bil nikol zalublen. Nikol me ni medl. Je pa res, da sm se včasih grš obnašal, pa je ona ravnala z lepo z mano. Zdej ko pa jaz toleriram, se lepo obnašam v njeni družbi, ne hodim pogosto ven s prijatelji, v petek zvečer spijem namesto dveh litov, le enega......me pa ona jebe u mozak. :nono:
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 U bistvu nism bil nikol zalublen. Nikol me ni medl. Je pa res, da sm se včasih grš obnašal, pa je ona ravnala z lepo z mano. Zdej ko pa jaz toleriram, se lepo obnašam v njeni družbi, ne hodim pogosto ven s prijatelji, v petek zvečer spijem namesto dveh litov, le enega......me pa ona jebe u mozak. :nono: ← se ji je ze nabral do vrha... :doze: :grim jeba
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) se ji je ze nabral do vrha... :doze: :grim jeba ← Po moje ni to, k me prime vsake tolk časa, pa trmarm tja v tri dni, pol je pa en tedn vsa slatka. Ne smeš bit preveč pridn. Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil Brihta
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Po moje ni to, k me prime vsake tolk časa, pa trmarm tja v tri dni, pol je pa en tedn vsa slatka. Ne smeš bit preveč pridn. ← se mi zdi da ti najboljs ves...sej je tvoja deklica... pa ja :rolleyes:
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 se ena zalostna stara resnica... ...bolj jo jebes (lahko tud v glavo), raj te ma... :blush:
SiR Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 se ena zalostna stara resnica... ...bolj jo jebes (lahko tud v glavo), raj te ma... :blush: ← me veseli, da te poznam, da me zalagaš z "žalostnimi starimi resnicami"...
Anubis Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 se ena zalostna stara resnica... ...bolj jo jebes (lahko tud v glavo), raj te ma... :blush: ← aham...med seksom moraš pa najmanj z omare nanjo skočit, če si strasten, drugač je lame? dej no Zok...tolk butast pa spet nisi? <_<
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 se ena zalostna stara resnica... ...bolj jo jebes (lahko tud v glavo), raj te ma... :blush: ← :grim perla dneva ...U win :004
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 aham...med seksom moraš pa najmanj z omare nanjo skočit, če si strasten, drugač je lame? ← kdo je pa seks omenju? :)
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Zok je sem s mojo izjavo, mislu da ne smeš bit copata, ne pa da moraš jebat folk u glavo, da se mu prkupš.
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 jah, vsak na svoj nacin... :blush: ...pa ni tak hudo ko se slisi, navadno sm do zensk prjazn ko potrebn zupnik... :)
Nagaya Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 :doze: vsaj odkrit je...tale Zok :mellow:
Alla Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Zakaj nekateri ljudje ostanejo v nas, čeprav že zdavnaj niso blizu, drugi pa izginejo, kot da jih nikoli ni bilo, pa jih vsak dan videvamo? Zakaj se nas nekateri dotaknejo za vedno? Bemti, z leti mi nič bolj jasno...... Alla :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se