Kosho Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 mah ljubezen je en kurac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Ljubezen..vsak zase ve kaj mu je...prava nikoli ni minljiva :yes: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 mah ljubezen je en kurac Ženske bi pa še raje vidle, da je ljubezen en VELIK kurac! :lol: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Punco sm oustu k je bla že tečna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Punco sm oustu k je bla že tečna. Slej kot prej se boš sprijaznil z dejstvom, da so bolj ali manj itak vse tečne. Večina jih je "bolj". Burda, soncnca in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 (popravljeno) Ljubezen je tista stvar,ki jo moški hlinimo,da pridemo do fuka!!! :evilgrin: Popravljeno Marec 17, 2009. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Ljubezen je tista stvar,ki jo moški hlinimo,da pridemo do fuka!!! :evilgrin: Kr pozabi na pir... :beer1: si že zasračkal vse... :ninja: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Kr pozabi na pir... :beer1: si že zasračkal vse... :ninja: :D Riderrgirl@ ne pijem pira,alkohola!!! :D No,zdej te pa jaz povabim na pijačo. :yes: Če bom govoril o ljubezni ,pol tak veš,da bi te rad na hrbet fukno. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 mah ljubezen je en kurac Točno to... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Riderrgirl@ ne pijem pira,alkohola!!! :D No,zdej te pa jaz povabim na pijačo. :yes: Če bom govoril o ljubezni ,pol tak veš,da bi te rad na hrbet fukno. :D no ja..vsaj pošteno poveš... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Ljubezen je tista stvar,ki jo moški hlinimo,da pridemo do fuka!!! :evilgrin: :OK: lepo da končno en prizna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 no ja..vsaj pošteno poveš... :lol1: :OK: lepo da končno en prizna :grim Poštenost je moje drugo ime! :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Veliko resnic o ljubezni je že povedanih, ker jih veliko tudi je; vsak ma svojo! Evo Plestenjakovo izpoved : http://www.youtube.com/watch?v=aVQ2QgELoa8 Jan Plestenjak - Lepa Indija v zraku Tople sveče so v mraku Čutim veter tvoje sape Boža me po vratu Noro ko te gledam Kurba in devica Včasih si kot laž Včasih kot resnica Na postelji je svila Od užitka se potiva Daleč spodaj so oblaki Čutim da letiva Globoko grem v tebe Od ognja me zazebe Malo me je strah Ker bojim se sebe Lepa -zame ti boš lepa Ko sveče dogorijo Zame ti boš lepa Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo Indija v zraku Tople sveče so v mraku Čutim veter tvoje sape Boža me po vratu Rad bi da verjameš Da bom hranil tvoje sanje Da bom tvoj vojak Da bom padel zanje Bral te bom počasi Čuval vsako bom besedo Ni me strah če bom spoznal Svojo lastno bedo Bodi zame tu Bodi zame čista In ko bova stara Ti boš zame ista Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Midva sma šla z mojo narazen.Hvala bogu,pa ona mi je dala konc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Nisem še folgal bit zaljubljen,mi je vsaka prej dala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ljubezen je cena ki jo plačije mož za sex Sex je pa cena ki jo plačuje žena za ljubezen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ah, to je zdaj odvisno kakšen MOŠKI si v pojstli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Hecna reč, ta ljubezen ... :-) Burda, Furioso in PoreRoman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Hecna reč, ta ljubezen ... :-) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ljubezen je cena ki jo plačije mož za sex Koje li gluposti... :slap: Furioso, Burda, soncnca in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Koje li gluposti... :slap: Vapotek spet plačuje pa neve zaka :worship: Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Vapotek spet plačuje pa neve zaka :worship: Bolj al manj meni plačujejo, ampak če ti tak praviš ;) soncnca, Burda in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Bolj al manj meni plačujejo, ampak če ti tak praviš ;) Točno ja... Evo to sem pa res jaz zajebal :photo: Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 tok enga filozofiranja o nečem kar nima nbene zveze s filozofijo :slap: soncnca, thumper, PoreRoman in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 tok enga filozofiranja o nečem kar nima nbene zveze s filozofijo :slap: hm... zato smo tu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se