NeJc89 Objavljeno Julij 3, 2013 Objavljeno Julij 3, 2013 Pašejo v nulo Jaz sem jih naročil pri temule-http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 Dobil v 12h dneh zdravo! Mogoče kdo ve če te ročke pašejo tudi na z750 2005 letnik, v tabeli je omenjen samo z1000 ta letnik.. hvala
shibby Objavljeno Julij 3, 2013 Objavljeno Julij 3, 2013 Bi šu kdo v soboto zutrej z mano do golice pa nazaj? štart ob 6h! Grem na menjavo gum, k širniku.
shibby Objavljeno Julij 4, 2013 Objavljeno Julij 4, 2013 Prepozen štart zame sej vem Cofko, ampak prej ne morem hahaha .... fora je k morm bit ob 11h že doma.
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 4, 2013 Popularna objava Objavljeno Julij 4, 2013 I am back in bussines , vesel k magarac :grim, feltno mi je Jerman tko lepo poravnal, da se vidi za mišjo dlako da je bilo sploh kaj delano, bolje se skoraj ne bi izteči...ker 430€ za novo ne dam :grrr . Ker podpiram slovensko gospodarstvo, sem obul SAVA gume in dodal en Akrapovičev bonbon...ni treba izkat pod dodatno opremo tega kosa, ker ga ne boste našli za Z.ja...lahko bi sam naredil, sam trenutno je drugih projektov dovolj :grim 17
Kmet2 Objavljeno Julij 4, 2013 Objavljeno Julij 4, 2013 To je pa po moje najbolj spedenan Z tuki na MS 2
siks Objavljeno Julij 4, 2013 Objavljeno Julij 4, 2013 I am back in bussines , vesel k magarac :grim, feltno mi je Jerman tko lepo poravnal, da se vidi za mišjo dlako da je bilo sploh kaj delano, bolje se skoraj ne bi izteči...ker 430€ za novo ne dam :grrr . Ker podpiram slovensko gospodarstvo, sem obul SAVA gume in dodal en Akrapovičev bonbon...ni treba izkat pod dodatno opremo tega kosa, ker ga ne boste našli za Z.ja...lahko bi sam naredil, sam trenutno je drugih projektov dovolj :grim ka pa je blo s felgno?
HyperJack Objavljeno Julij 4, 2013 Objavljeno Julij 4, 2013 ka pa je blo s felgno? Ka te ja vem, v obdobju od menjave gume, mi je začela tresti...da bi kam nabil se ne spomnem, bil je rob na eni strani pritisnjen..dost da je guma šla gor in dol..
ludiluka Objavljeno Julij 4, 2013 Objavljeno Julij 4, 2013 Mehke feltne jst sm jo tudi na kawasakiju zvil ko sem v ovinku v eno luknjo prbil pa sploh ni bila velika
skyscan Objavljeno Julij 6, 2013 Objavljeno Julij 6, 2013 (popravljeno) Še moja nova pridobitev Popravljeno Julij 6, 2013. Popravil skyscan 3
klopko Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 wooohov! Čak to je home made ? (pred časom sem tudi sam nekaj razmišljal o ročkah ) Kako se obnese in pa če je zadeva moteča ko sedi sopotnik zadaj!
Gasperr Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 Kakšne imate kaj tank-torbe na Z-jih? A paše to vse po vrsti al kako je to? nisem še nikoli kupoval.
DRVOWP Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 Hej, jaz uporabljam dve eno majhno IXS (kmc cca 45E) ter malce vecjo Motodetail (Louis cca 20E) obe magnetni in ni tezav...
cikadina Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 (popravljeno) Kakšne imate kaj tank-torbe na Z-jih? A paše to vse po vrsti al kako je to? nisem še nikoli kupoval. če nimaš žive prtljage na zadaj, predlagam tail bag. magneti radi odrsajo barvo in naredijo raze. na podkvice pa niso ravno najbolj cenovno ugodne se mi zdi. Popravljeno Julij 8, 2013. Popravil cikadina
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 Jaz sm tank oblepil s prozorno folijo, ki se dobi namensko za zaščito in sedaj uporabljam lepo magnetne torbe
DRVOWP Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 če nimaš žive prtljage na zadaj, predlagam tail bag. magneti radi odrsajo barvo in naredijo raze. na podkvice pa niso ravno najbolj cenovno ugodne se mi zdi. To z magnetnimi torbami je res, čeprav zeloooo pazim se da videti odrgnine...ampak...je pa full praktično...
črna strela Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 js mam tole na slide... http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2996&detailID=8511&ime=Tank_torba_Held_Puck_-_slide_sistem + http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2996&detailID=8913&ime=Slide_adapter_Held pa še raztegne se fajn...
cikadina Objavljeno Julij 8, 2013 Objavljeno Julij 8, 2013 (popravljeno) pri nas je v uporabi tale zadeva http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2998&detailID=9584&ime=Torba_za_zadnji_sede%C5%BE_Oxford_X30_-_OL140 sicer ne na zjčku ker smo daytono določili za tovorno mulo na zjčka bi šla mogoče boljše tale, ker je manjša http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2998&detailID=8513&ime=Zadnja_torba_Oxford_X4 ima pa sw mototech veliko zelo lepih torb Popravljeno Julij 8, 2013. Popravil cikadina
rok22 Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 živjo... mene pa zanima, če je tudi pri vas se pojavila tale težava: - na sprednjem blatniku je lak počil v obliki črt... kot da bi to bilo od lukenj na cestišču in da je počasi pokal lak na blatniku. zadeva mi je malo nenavadna ,samo lahko da je material že malo utrujen? se je komu to že pokazalo? imam pa cca 32000km. lep dan, Rok
norc 16 Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 živjo... mene pa zanima, če je tudi pri vas se pojavila tale težava: - na sprednjem blatniku je lak počil v obliki črt... kot da bi to bilo od lukenj na cestišču in da je počasi pokal lak na blatniku. zadeva mi je malo nenavadna ,samo lahko da je material že malo utrujen? se je komu to že pokazalo? imam pa cca 32000km. lep dan, Rok Letnik ? Je bil motor že barvan ?
rok22 Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 Letnik ? Je bil motor že barvan ? 2007. ne ni bil.
norc 16 Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 2007. ne ni bil. Si prvi lastnik ? Najboljše bi bilo če prilepiš sliko nastale situacije. Lahko je da je od treslajev popokal lak, lahko pa da je bilo barvano/kitano in je zaradi tega popokalo. Bilo kak gledamo, če te zelo moti boš moral daj na novo prebarvat.
skyscan Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 wooohov! Čak to je home made ? (pred časom sem tudi sam nekaj razmišljal o ročkah ) Kako se obnese in pa če je zadeva moteča ko sedi sopotnik zadaj! home-made itak danes so šle še na barvanje.. sej glih zarad sopotnika so narejene
Cofko Cof Objavljeno Julij 10, 2013 Objavljeno Julij 10, 2013 Pa sta ročki učinkoviti? Se je zajebano držat? Pobarval si jih pa na črno, ne? Itak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se