Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

jst prisegam samo na trakce na feltnah,bug spoiler en dober ror .......vse druga bi bilo zame že preveč načičkano....sicer pa vsake oči imajo svojega malarja.

Itak to je že vse gor :), vendar bi še vseeno rad malo spremembe naredil in popestril z kakšnim rdečim detailom :)..

Objavljeno

A bi mi lahko kdo svetoval, če zna seveda. Zgleda je biu moj motor paden pri prejšnemu lastniku in naj bi crash bunka prbila v pokrov od alternatorja in mi zdej mau pušča olje (ne uno v curkih,ampak se pozna sled), je pa samo majhna udrtinca, morš dobr pogledat, da jo vidš ... Z njem sm naredu že več kot 2k km in nobenga problema do zdej, razn pri večjih obratih mi itak več vn spusti. Sam se mi zdi, da mi olja tko in tko ne more zmankat.

A bi blo res dobr kupt nov pokorv alternatorja, ki pride 150 pa še mau al bi se to dal kako zbrust, itd.

Hvala za odgovore!

Veš kako je, se vzame poškodovani del dol, se ga prebrusi zavari znotraj. Potem pa ga še prebarvaš, če pa bi rad imel vse poštimano brez poškodb, pa je ebay poln teh delov, malo preglej. Iz amerike dobiš paket za slab teden...

lp

Objavljeno

Zdravo.

Če koga zanima imam za tanovega Zja nov DID komplet(zobnika, veriga)... Ne vem pa če paše tudi na tastarega.

Lp

Objavljeno

Levi pokrov motorja (deklc) je takole opraskan sedaj pa me zanima če bi bilo izvedljivo da bi motor

previdno zvrnil na desni bok pokrov odstranil da dal ličarju pobarvat!Zanima me zaradi olja če je kakšen problem

in pa tesnilo predvidevam da je bakreno tesnilo pa vseeno me zanima da nebo kaj narobe:) Hvala in Lp

post-27757-127601503901_thumb.jpg

Objavljeno

Levi pokrov motorja (deklc) je takole opraskan sedaj pa me zanima če bi bilo izvedljivo da bi motor

previdno zvrnil na desni bok pokrov odstranil da dal ličarju pobarvat!Zanima me zaradi olja če je kakšen problem

in pa tesnilo predvidevam da je bakreno tesnilo pa vseeno me zanima da nebo kaj narobe:) Hvala in Lp

Nikakor ne, spusti olje ven, previdno odvijači in odnesi barvat, s tem da ko boš zadevo montiral nazaj, obvezno zamenjaj tesnilo!

Če pa ne je pa možnost, da kupiš karbonski dekelc, in ga prilepiš čez obstoječi del.

lp

Objavljeno

žiujo z-jevci :)

evo ena nova izkušnja s policaji, ki bo mogoče še koga doletela al pa samo zanimala:P

danes so me ustavil in mi težil glede zadnjih žmigavcev. Gor mam tamale karbonske ( tut prevelik naklon, brez osvetlitve tablce ampak to jih ni zanimal). Policaj mi je ene parkrat reku da, ko me naslednič dobi brez originalnih bo 400€ kazni.

Zdej me pa zanima kako imate vi to zrihtan? Obstaja kakšna varianta, ki je za policaje sprejemljiva in zgleda cool :). Od ermaxa al pa od rizone bi šlo skoz????

hvala za odg. pa srečno !

Objavljeno (popravljeno)

evo ena nova izkušnja s policaji, ki bo mogoče še koga doletela al pa samo zanimala:P

danes so me ustavil in mi težil glede zadnjih žmigavcev. Gor mam tamale karbonske ( tut prevelik naklon, brez osvetlitve tablce ampak to jih ni zanimal). Policaj mi je ene parkrat reku da, ko me naslednič dobi brez originalnih bo 400€ kazni.

Zdej me pa zanima kako imate vi to zrihtan? Obstaja kakšna varianta, ki je za policaje sprejemljiva in zgleda cool :). Od ermaxa al pa od rizone bi šlo skoz????

Jaz imam prirejeno na drugi nosilec, sem dokupil še osvetliev tablice, smerniki sem pustil v original, izgleda pa full dobr :)

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Jaz imam prirejeno na drugi nosilec, sem dokupil še osvetliev tablice, smerniki sem pustil v original, izgleda pa full dobr :)

res dobr zgleda:OK:

predvidevam da si nosilec sam naredu? ... osvetlitev mi je pa tut ušeč ker je mejhna :) kje si pa to dobu?

Objavljeno

res dobr zgleda:OK:

predvidevam da si nosilec sam naredu? ... osvetlitev mi je pa tut ušeč ker je mejhna :) kje si pa to dobu?

Nosilec in osvetlitev sta od firme Lightech.. Moram še vijake zamenjat, ki držijo nosilčke za žmigavce... :P

Objavljeno

jst sem dal svoje mini blinkerje homologirat in je problem rešen!

Objavljeno

Sam Jaka, se mi zdi, da maš ti srečo ker maš še tamalo tablco pa ti paše, ko boš pa "ta velko" fasu boš pa mogu spet švasat pa šraufat :)

Objavljeno

Sam Jaka, se mi zdi, da maš ti srečo ker maš še tamalo tablco pa ti paše, ko boš pa "ta velko" fasu boš pa mogu spet švasat pa šraufat :)

Zakaj bi pa veliko fasal :D, še malo imam v okvirju, prav lepše zgleda kot brez njega :P

Objavljeno

Zdravo, tudi jaz imam originalne smernike pritrjene na lightechov nosilec tablico pa kar prilepljeno z obojestranskim. Na sliki še ni odsevnika , vendar sem tudi tega dal gor.

Evo:

post-14445-127608803366_thumb.jpg

post-14445-127608810185_thumb.jpg

P.S. Kdaj bo spet kaka skupna fura? :) ta vikend mogoče? Da pregledamo malo nosilce hehe

LP

Objavljeno

kreksimon ali si že naročil alu nosilčke za nove tačke? Ko jih boš dobil, bi te prosil, če bi mi lahko mere spisal, da grem potem narediti kakšne, hehe :D

Objavljeno

Jagnček, dobr da si prlepu tablco, ker so men že težil policaji, ker mam preluknano tablco in da bom dobu 400 € kazni pa take ...

Objavljeno

kreksimon ali si že naročil alu nosilčke za nove tačke? Ko jih boš dobil, bi te prosil, če bi mi lahko mere spisal, da grem potem narediti kakšne, hehe :D

Hmmmm... To bo pa zdaj malo težje, ker sem se zložil14 dni nazaj... Tako da... ČE rabi kdo kakšen del me lahko kontaktira... Npr. nosilec tabljice s smerokazi,,,

Se naredi... Jebi ga

Objavljeno (popravljeno)

Jagnček, dobr da si prlepu tablco, ker so men že težil policaji, ker mam preluknano tablco in da bom dobu 400 € kazni pa take ...

zdej me je pa ze mal zaskrbel...mam tud neoriginal ala karbon zmigavce pa preluknano tablco (ki je to ze bila ob nakupu, nocem pa imet tanove plahte)...samo mi pa v treh sezonah se noben policaj ni tezil (trkam!)...zna pa ocitno bit dragotrance_19_hmm.gifph34r.gif

kako je pa z raznimi karbonskimi dodatki (zascita hladilnika, deklov.. ), a tudi tezijo, ce ni homologirano?

Popravljeno . Popravil v3sn4
Objavljeno

No, da vas kot nov lastnik Kawasakija Z750 pozdravim še jaz. Kupil sem letnik 2009 v zeleno črni kombinaciji, z Leovince izpuhom. Motor vozim tri dni in sem nad njim zelo navdušen. Prej sem tri leta vozil Yamaho Fazer 600 letnik 2005 in moram reči, je Z750 sigurno dober razred nad Fazerjem. Razlika je očitna v pospeških, navorju in vodljivosti, moti me edino pomanjkanje sprednje šipice, veter postane precej moteč pri višjih hitrostih.

Zanima me, če se dajo dobiti tudi zeleni trakci za felne in kje (zelenih še nisem nikjer zasledil)?

Če je kdo za kako srečanje v okolici Maribora, naj se kar javi.

lp

Miha

Objavljeno

js mam tut težave s policaji zadnje čase(beri: avstrijci mi težijo, ker nimam odsevnika). a obstaja kaka izi varianta, npr. okvirček male tablice z odsevnikom, ali kaj podobnega?

Objavljeno
veter postane precej moteč pri višjih hitrostih.

Čestitam za lastništvo Zeda. Tole z vetrom se strinjam, zadnjič sem vozil z 180 kmh po avtocesti, in to definitivno ni več užitek, ampak bolj borba za obstanek. Če mene vprašate je tale bike za kake podeželske ceste in za hitro pospeševanje, prehitevanje ... no ne vem, ampak da bi pa cel čas vozil nad 150 kmh, hvala lepa :rolleyes:. Drugače pa sem sedaj pred nakupom teh zadev:

Vizir (ampak ne preveč povišan)

Nove gume

Akrapovič

Spodnji spojler

Navigacija (zadnjič sem hotel it na morje, pa sem se zgubil)

Blažilec krmila (morda bo kaj ublažilo suvanje balance pr višji hitrosti.

Objavljeno (popravljeno)

Res bi mogoče prišel prav kak blažilec krmila... Glede Akrapoviča pa ti lahko samo svetujem da si premisliš in kupiš Leovince izpuh - paše na motor, ker je veliko manjši, cena je nižja, zvok pa je fenomenalen. Seveda osebno mnenje.

Ne bi rad spodbujal tekmovanja ali prepirov (o resničnosti odgovorov :)), ampak me vseeno zanima, koliko ste se kaj največ peljali z Z 750.

lp

Miha

Popravljeno . Popravil termite
Objavljeno

248 po števcu...ne boj,bilo je mesarsko klanje ;)

Objavljeno

248 po števcu...ne boj,bilo je mesarsko klanje ;)

haha, manjak :slap: ! To je pa moglo trest ko svina :kva2: ! Jest sem šel največ 180.

Aja pa da še odgovorim na zgornji post za auspuh: Akrapoviča bom nabavil ker mi dejansko bolje zveni in izgleda od Leovince.

Objavljeno (popravljeno)

Največ 160km/h :D, z blokado :P

Končno dobil db-killer iz LeoVincija jooooj kakšna melodija, šaltam dol, sam pok-pok, res noro :).

Akrapovič brez db-killerja zveni malo manj kot moj z db-killerjem ;)

Popravljeno . Popravil HyperJack

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!