Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

haha, manjak :slap: ! To je pa moglo trest ko svina :kva2: ! Jest sem šel največ 180.

Aja pa da še odgovorim na zgornji post za auspuh: Akrapoviča bom nabavil ker mi dejansko bolje zveni in izgleda od Leovince.

ja sm se tresu pol ja :P jebiga,mogu sm sprobat ;)

Objavljeno

248 po števcu...ne boj,bilo je mesarsko klanje trance_44_wink5.gif

253 po stevcu pa z nahrbtnikomph34r.gif js bi se mal vec pa on ni hotuwink.gif

Objavljeno

A mi zna kdo povedat, katere gume imaje Z-ji v originalu gor, se pravi ob nakupu novega motorja.

Konkretno me zanima za Z750S, letnik 2005.

LP

R

Objavljeno

Glede preluknjanih tablic...stvar načeloma ni legalna, ampak je bil nekje na MS članek, kjer je dejansko policija priporočala, da se tablice preluknja in prišravfa...

Objavljeno

Zmesana..

Objavljeno

Glede preluknjanih tablic...stvar načeloma ni legalna, ampak je bil nekje na MS članek, kjer je dejansko policija priporočala, da se tablice preluknja in prišravfa...

To ni res!

Preluknanje tablic je LEGALNO in PRIPOROČLJIVO. Pazit je potrebno edino, da se ne poškodujejo (preluknjajo) številke oz cifre. na tablicah...

Objavljeno

Aja je celo legalno, my mistake, but for the better :OK:

Objavljeno

To ni res!

Preluknanje tablic je LEGALNO in PRIPOROČLJIVO. Pazit je potrebno edino, da se ne poškodujejo (preluknjajo) številke oz cifre. na tablicah...

in kje v našem zakonu to piše?

Objavljeno

Vi niste normalni :)

Objavljeno

u mater :worship: dobr ti tole stiskaš :P že jst sm čist ležu na tanku čez balanco...

kaj a u ruzaku si mela pa padal za ustavt se?? .)

Objavljeno

u mater worship.gif dobr ti tole stiskaš tongue.gif že jst sm čist ležu na tanku čez balanco...

kaj a u ruzaku si mela pa padal za ustavt se?? wink.gif

jah dobr, sej ni blo tolk panike, probat je treba kolk gre rolleyes.gif

ne, rukzak je bil mogoce mal odvec, hotla sem rect, da bi se mogoce se kak km/h vec dal stisnt brez..

pa ne se prevec zgrazat, sj ponavadi se ne vozim tkotrance_17_emot-angel.gif

Objavljeno

Z leovince izpuhom in original zobnikom po števcu max 254km/h, po števcu da se razumemo, obrati se ne spomnem?

Z leovince izpuhom in zadaj +2 zoba po števcu max 265km/h po števcu,ki itak laže,pa vseeno je blo lepo videt to cifro:naughty:, obrati blizu rdečega polja, nekje 11750 obr/min.

Seveda to po avtocesti in cesta je bla navzdol, pa tudi upoštevat je treba, da števec laže,zdj še verjetno bolj, ko je zamenjan zobnik,pač laže števec itak vsakemu, je pa blo dobr za videt:naughty:. Pa ni me treba zdj napadat, da sem norc, pač je bla fajn prazna cesta, pa je treba tud končno sprobat ane:yes:

Kolega ima isto Z-ja in ma gor akrapoviča, pa ga kar konkretno pihnem,ne vem sicer zakaj,verjetno zato, ker sem dost lažji (-30kg) in se tud čist uležem na tank.

Glede zvoka akrapovič in leovince, sta čist različna zvoka, akrapovič ima bolj globok zvok in je tišji, moj leovince GP style z DB killerjem se bolj dere, kot kolegu akrapovič brez DB kilerja. Leovince ima rezek zvok, v tunelu se dere ko formula, uglavnem men osebno ima leovince božanski zvok, kar kliče po priganjanju. Je pa to pač stvar okusa, da se razumemo.

Lp

Objavljeno

Občudujem vse, ki majo dovolj moči da se z z750 peljejo več kot 220 km/h. Danes sem ga hotel malo sprobat na prazni avtocesti, pa sem pri 212 km/h mislim da me bo odneslo z motorja, med tem ko sem včasih na Fazerju pri 235 skoraj užival za šipico. Absolutno ma pa motor druge prednosti in mi ni žal za menjavo.

Je pa Leovince v tunelu res zverina, jaz sem se prvič prav vstrašil :).

Objavljeno

Eno vprasanje glede gum: Kere ponavad dajete gor za Z750-tke?

Objavljeno

Jst mam zdle že 3 komplet Dunlop Qualifier RR pa nasledno bodo sigurn tut te :OK:

Objavljeno

prej Qualifier RR (ki so sicer zakon) ampak so cist prevec prehitr sle, tko da sem za pokusino zdej kupla roadsmart...nisem pa se preizkuslaninja.gif ..

Objavljeno

Metzeller M3 - tretji komplet

Objavljeno

koliko km pa narediš za eno zadnjo gumo??

Objavljeno (popravljeno)

koliko km pa narediš za eno zadnjo gumo??

menjam obe na cca 7000 km,

je pa letos prišla ven njena naslednica M5, ki naj bi zdržala še nekaj km več

Popravljeno . Popravil morfej
Objavljeno

Moj je pa obut kar v Dunlop Roadsmart, nisem exstremenist, ne brusim tačk po ovinkih, ampak če kdaj zapaše se da tudi zelo lepo zapeljati z njimi. Trenutno so na 9kkm, ampak bo počasi potrebno menjati...

Objavljeno

Michelin pilot power 2CT, z njo prevozil 5000km pa bo počasi fuč, naslednja bo verjetno dunlop sportsmart.

Lp

Objavljeno

Enako, zelo zadovoljen ...

Objavljeno

Torej ni nekega soglasja katere so najboljse...

Zanima me, ker sem zadnjic videl en par na crnem Z 750, MB tablice... nagibala sta se preko vseh meja, pa je vseeno zgledalo mirno in brez mezenja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!