Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

vse je v pikobello :trance_27_notworthy: ....sam tavelka registerska pa sucks :kva2: s

Vem ja, to mi folk nonstop meče pod nos... bomo zrihtal

Živjo, evo, končno. Nov lonec, pa gume. Brez dušilca ga je užitek peljat, bobni... Z killerjem pa je tiho. Za Akra sem se odločil ker mi izgleda bolje kot Leo. Lonec izgleda fantastično na Z-ju :trance_27_notworthy:

Maš kaki posnetek,da se čuje kako brez in z?

LP

posnetka nimam, edina kamera ki si jo finančno lahko privoščim je že 2 leti kamera na GSM. Razlika je velka. Z dušilcem je še bolj tiho kot original lonec.

Objavljeno

To da je tišje kot original lonc glih ne bo držalo, je pa res da ima drugačen zvok :blush:

Kdaj bo spet kaka skupna turca, js se prejšnje nism mogu udeležit:), jao slabo mi letos grejo kilometri:)

LP

Objavljeno

vse je v pikobello :trance_27_notworthy: ....sam tavelka registerska pa sucks :kva2: s

stari brez zamere, vem, da hočeš bit legaln, samo tadolgi akrapović tudi ni zgled lepote(vsak ma sicer svoj okus). poleg tega, če nimaš dbja not nisi več legaln, pol je pa bolš, da maš takratkega. ti povem iz lastnih izkušenj.

Objavljeno

stari brez zamere, vem, da hočeš bit legaln, samo tadolgi akrapović tudi ni zgled lepote(vsak ma sicer svoj okus). poleg tega, če nimaš dbja not nisi več legaln, pol je pa bolš, da maš takratkega. ti povem iz lastnih izkušenj.

hm,,, tako kot praviš, vsak ima svoj okus... danes sem vstavil BD killerja v lonec, in šel na turo... srečal policaja na motorju in me ni ustavil. Lepo piše v certifikatu da odstranitev db killerja za zaprte ceste, piste. Mene osebno db killer čisto nič ne moti, in je vseeno užitek peljat. Kot sem rekel, dam glas Akrapoviču, ker mi izgleda dober, tud zato, ker sem privrženec dolgih in večjih loncev. Ne maram kratkih "skompresiranih" zadev. "Vsake oči svojga malarja, Vsak uho drugače uglašen"...

Objavljeno

a se dobi za z-ja l. 07- nosilec za kovček in kje

Objavljeno

+ ali ima kdo stranske torbe na z-ju, katere, in kako se obnesejo?

Objavljeno

Zdravo,jst mam torbe iz Louis-a dost hude ogromn gurtn ampak sm se kr namatru da sm jih namonteru.

ti priporocam nakup nosilcev za lepso in lazjo montazo.

Objavljeno

živ,

sem gledal te iz Luisa in me je zanimalo ravno to. Hvala za odgovor :)

še eno vprašanje.... nekaj vas ima nosilec tablice in osvetlitev od Lightecha (HyperJack?). Se da to zadevo homologirat v kombinaciji z original žmigavci?

(očitno grejo moji mali žmigavci in home made nosilec policajem zelo v nos :/ zdej so me že na parkirišču čakal jaoo)

Objavljeno

živ,

še eno vprašanje.... nekaj vas ima nosilec tablice in osvetlitev od Lightecha (HyperJack?). Se da to zadevo homologirat v kombinaciji z original žmigavci?

(očitno grejo moji mali žmigavci in home made nosilec policajem zelo v nos :/ zdej so me že na parkirišču čakal jaoo)

Nikakor ni mogoča homologacija, vsaj tako so rekli na LPP.ju, ker pač proizvajalec ni predvideval menjave originalnega blatnika.

Tudi papirjev ne dobiš poleg osvetlitve in nosilca.

Malo poslikaj zadevo, na čem stvar stoji. Mam pri hiši še en motor, na katerem sem sam naredil nosilec tablice, pa ni bilo iz strani policaja nobene pritočbe, razen naklona, ki pa sem ga na licu mesta spremenil, ker sem pač naredil premičen nosilec :)

Objavljeno

sem vprašal na servisu...se dobi nosilce ki pa so cca70€...samo nosilci,se razume :D

Objavljeno

sem vprašal na servisu...se dobi nosilce ki pa so cca70€...samo nosilci,se razume biggrin.gif

Ni neka huda cena, jst sm dal lan za hornetko 55€, seveda zravn mors dodat se plosco... Hvalezna zadeva, vsekakor..

Objavljeno

živ,

Jaz tudi imam od lightech pa tudi ni bilo nobenih papirjev zraven. Če boš deval gor original smernike, se boš moral malo pomatrat z montažo:) Saj so originali na nek poseben način pritrjeni na original nosilec. če hočeš se oglasi pogledat kako sem zmontiral, ker na sliki se ne vidi dobro.

LP

post-14445-127792746959_thumb.jpg

Objavljeno

Ni neka huda cena, jst sm dal lan za hornetko 55€, seveda zravn mors dodat se plosco... Hvalezna zadeva, vsekakor..

res...ni ultrasupermega drago...ampak to so SAMO nosilci...kovček in plošča posebej :P sam upam da nabavim čez zimo ko mi uspe mal našparat :D

Objavljeno

Da spet malo oživimo tole temo o Z-ju, zadnje cajte je malo poniknila...

Zanima me do koliko K obratov žgete mašino pri konstantni vožnji, predno se odločite za prestavljanje navzgor? To govorim pri vožnji brez Overtaking-a, se pravi brez prehitevanja, lohk pa napišete tud za prehitevanje kakih fancy 4 kolesnikov za ceno 30.000 ki se odločijo nasprotovat taki 4 krat cenejši strupenjači kot je Z :evilgrin:

Pri meni nekako do 5 K obratov, potem grem na višjo prestavo

Overtake pa tja do 8-9 k obratov.

Ajde, mal se razpište

Objavljeno (popravljeno)

zakaj je pa to pomembno????

odvisno od situacije, želja, potreb,....

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno (popravljeno)

Pomembno verjetno ni, ga pa pomojem zanima, da se lahko primerja...

Pri meni very easy riding tja do 4k (čim manjkrat ker potem položnice dobivam)... Normalna vožnja tam okoli 5-6k, bolj vesela pa kar lepo 11-12k. Naj diha.

Nisem bil zelo dolgo prisoten na forumu in moram še zapisat, da je res lepo videti, da ta tema še vedno živi in vztraja na prvi-drugi strani. Sam tako naprej "Zedovci".

lp

Popravljeno . Popravil Scremer
Objavljeno

Kakšno pametovanje nekaj. Samo pravim, da meni na Z750 ne potegne šipca, ker je to naked bike in ga s to šipco delaš nekaj kar ni. Sicer, pa delaj s svojim motorjem kar je tebi všeč, itak se ti z njim voziš.

Pod tole se podpišem. Najbolj so mi smešni ljudje, ki gredo kupit nakeda in potem jim preveč piha. Ni en teden in že je na njemu en kup plastike :evilgrin: . OMG! Za mene nobenih šipc, bug spojlerjov, dodatne plastike. Šipca in kovčki bi bili okej, če bi obstajal sistem za hitro montažo in snemanje (minutka gor in minutka dol), ker včasih na potovanjih si tega zaželiš.

Objavljeno

Ampak mu pa malO manj šprica po hrbtu :D . Čeprav motorček je tolk čist, da dvomim, da je videl kakšno drugo vodo kot samo tisto iz cevi. :winkiss:

Objavljeno

Čestitam za lastništvo Zeda. Tole z vetrom se strinjam, zadnjič sem vozil z 180 kmh po avtocesti, in to definitivno ni več užitek, ampak bolj borba za obstanek. Če mene vprašate je tale bike za kake podeželske ceste in za hitro pospeševanje, prehitevanje ... no ne vem, ampak da bi pa cel čas vozil nad 150 kmh, hvala lepa :rolleyes:. Drugače pa sem sedaj pred nakupom teh zadev:

Vizir (ampak ne preveč povišan)

Nove gume

Akrapovič

Spodnji spojler

Navigacija (zadnjič sem hotel it na morje, pa sem se zgubil)

Blažilec krmila (morda bo kaj ublažilo suvanje balance pr višji hitrosti.

Ja fantje na to je pa treba mal prej pomislit. Nakedi so doma v urbanem okolju. Je okreten za easy mestno igranje, pa tud na krajši izlet se lahko z njim zapelješ. Ima rad ovinke je pa res, da z njim rossi#2 ne boš postal. Tud na na daljše fure sem šel z njim, ampak sem moral vmes mal pojamrat, da smo se ustavili. Tolko pač da preverim če so prašniki še tam kjer morajo biti.

Ko sem šel z njim na hrvaško sem v šusu z njim naredil nekaj malega čez 500km od tega tistih dobrih 100 km po slovenskih avtocesta s konstantno hitrostjo nad 150 km/h. Okej bili so vmes postanki ker je blo potrebno pač nekaj stvari uredit. Prvi postanek je bil na benciski na avtocesti, drugi na meji ker so mi pogledal v vsak žep, tretji pa potem v Đakovu na pumpi kjer sem tankal. Ampak to je trajal tolko, da sem opravil vse potrebno. Sem pa ta dan sladko spal :) .

Objavljeno

lep pozdrav

kot novopečen lasnik zeja 750 2009 oražne barve vas najprej pozdravlam

mam par vprašanj

ker mi še manjka leto da izpolnem zahteve naše države, da lahko vozim odprtega z-ja imam sedaj notri 25kw blokado

in sledi moje 1. vprašanje

kaj se bi zgodilo če me policija ustavi v naši državi, kjer so še bol ko ne neizobraženi glede tega in kaj bi se zgodilo izven naše države,

ko že malo bolje poznajo razmere (avstrija, italija), saj še nameravam potovati kar precej dokler nism 21, in nebi imel blokade notri oz. bi bila ta predelana.?

potlej mam še vprašanje glede akrapoviča

nagledanega imam takšnega

01072010690-copy.jpg

vendar takšen nima ustrezne homolgacije kar bi predstavljalo v sosednjih državah problem in moda celo v sloveniji

napram temu ko se ga da homologira vendar mi ni toliko všeč kot prejšnji

hbw-fotogr.jpg

kaj bi se dalo narediti da nebi imel prblemov s policijo

in še vprašanje glede blokade

kaj bi se zgodilo v primeru prometne ali tesiranja motorja(odrejen tehnični) da bi imel blokado predelano tako,

da bi jo laho izklopil in vklopil in bi imel tedaj vkljopljeno se pravi motor bi bil zablokiran vendar z neoriginalno blokado?

upam da ni preveč za začetek

najlpša hvala

Lovro

Objavljeno

se upravičujem za nov post

gledal sem za leovince in sicer klik

bi me pa zanimalo kaka je razlika med tem in akrapovičem

in tudi katerega bi mi vi priporočali (mora imeti lep zvok - globok) lahko je tudi kater drug samo da se da homologirat

hvala

lovro

Objavljeno

Tudi js mam eno vprašanje?

kolko moreš napolnit gume gre se za z750 05..

hvala za odgovore

Objavljeno (popravljeno)

CaGiVA_MiTo

Iz kirga dela velenja pa si? Vidim, da si slikal črno-zelenega Z-ja v velenju, a? :naughty:

Glede zvoka leovince vs akrapovič, sta precej različna, če hočeš met bolj globok zvok , potem bo vsekakor akrapovič zate, je pa akrapovič dosti tišji od leovince izpuha, moj kolega ima akrapota in brez DBKillerja pa je tišji od mojega, ki imam leovince z dbkilerjem.

Če hočeš bolj rezek zvok in da se orng zadare motor ko ga pršpanaš, pa je leovince zakon. jaz imam leovince GPstyle in sem izredno zadovoljen, ga ne bi menjal za akrapota v nobenem primeru, to je pač moje osebno mnenje.

In ja, tistega karbonskega akrapoviča se ne da homologirat (preverjeno), dočim onga drugega pa se da. Leovince se da brez problema homologirat.

Lp

Popravljeno . Popravil renyy
Objavljeno

Tudi js mam eno vprašanje?

kolko moreš napolnit gume gre se za z750 05..

hvala za odgovore

prepisano iz priročnika za uporabo za 2009 letnik

ko so pnevmatike hladne je

spredaj 2,5 bara ali 250 kPa

zadaj 2,9 bara ali 290 kPa

l.p.

p.s. hvala za odgovor

ali še ima ker kakšen predlog

lovro

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!