Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

post-14445-0-57795000-1293792781_thumb.jpg

evo najdu sm eno mal slabš se vidi

Jp tak mi je všeč, saj je tudi tisti na linku ki sem ga dodal enak le da je iz karbona in cca 25€ dražji. Nisem se še dokončno odločil katerega bom nabavil.

Včeraj sem bil na izletu v Louis-u in kupil nosilec tablice z osvetlitvijo:

http://www.louis.de/_20fd1b3321c74d1308342685125d63f7e3/shop/shop_article_big.php?IMG=10005470.JPG&zusatz=1&TITLE=10005450

Tako da sedaj nabavim le še Belly-Pan in Rear-hugger ter vse skupaj zmontiram potem pa prilepim kakšno :photo:. Komaj čakam da slišim nov izpuh GP pro.

lp Robert

Objavljeno (popravljeno)

evo ti eno varianto blatnika

Takšnega dobim pobarvanega za cca. 140 € ( http://www.motomania...category_id=643

ampak jaz nebi tako zaobljenega, gledam nekaj v tem stilu če že ne tega http://files.bs-moto...ile/ck12020.jpg seveda ni nujno da je carbon.

Če narediš kopijo? :notworthy: ga vzamem. Cena carbona je cca 166€.

Popravljeno . Popravil DRVOWP
Objavljeno

sposodi si ga nekje pa ga bomo skopirali

Objavljeno

Poglej, da nimaš mogoče od pastike, ki je notranja, tisti del, v katerega gre zatič zlomljen/ odlomljen.post-10955-0-39847200-1293745043_thumb.jpg(Predstavljaj si, da so to notranje plastike na tvojem tipu motorja, bolše slike nism najdu na interenetu :blush: )

Upam, da sem pomagal.

aha,sm zdej šu pogledat in nevem al sta oba zlomljena al je pa tako narejeno ne vem,a mora bit od barvane plastike tisti zatič okrogel k gre pol ta šraufek notr al ne,ker jest nimam okroglega,se pravi al sta oba odlomljena al pa je tako prav...prilagam slike

na prvi sliki mi manka ta zatič in noče prjet ker nima kje očitno,na drugi je pa notri samo ne drži čist nč,vn ga pa tud ne morem dobit, sm pa vidu da je tista barvana plastika pol krog za zatič in ne krog tako kot pri prvi sliki...

a kdo ve al mora bit tisti oranžen krogec al samo pol krog, da potem pride zatič notr,pomoje bi mogl bit krogec...

post-13727-0-57672300-1293973568_thumb.jpg

post-13727-0-93603600-1293973605_thumb.jpg

Objavljeno

Shibby, krogec mora bit.

Iz slike se vid, da je ta zgorn zlomljen.

Tk, da če najdeš koga ki ti bo znal to prbližn zrihtat zadevo mu dej, če ne pa bo treba novo plastiko kupt.

Oprosti za slabo novico, ampak...

Objavljeno

zadevo je treba vzet dol in dodelat tisti manjkajoči del...mislim da je ABS in da se da to lepo popraviti z poliestrom...nič posebnega

Objavljeno

Da še jaz dodam kakšen post v letošnjem letu, namreč odločam se za menjavo ročice sklopke in bremze. Prvo kot prvo me zanima, ali je postopek menjave zakompliciran, povdarek za bremzo, ki me skrbi vse skupaj z cilindrom.

Ogledane imam od PP tuning, pa prosim, če ima kdo izkušnje še z katerimi drugimi.

And one more.... krajše ali daljše. Nekako mi krajše delujejo bolj lične...

Hvala, LP

Objavljeno

FP Racing tudi zelo všečno, in dokaj ugodno, komplet 170$

Objavljeno

Obvezno zlate ali pa rdeče po mojem mnenju, da se vidi da so menjane, pač uno, nek se vidi prestiž ane :D

Objavljeno

Nekje na ebayu sem našel tudi takšne, da si lahko sam dolžino nastavljaš! Če boš naročeval povej, mogoče bi jih jaz tudi:) LP

Objavljeno

Sm jih jz tut na ebayu gledu. V bistvu me že ful dolg v rit pečejo.

Sam veliiko cenejše. Ka veste kakšna je kvaliteta takšnih- precej cenejših?

Še LINK...

Objavljeno

Premislte, preden boste menjali rocice, predvsem za prednjo zavoro... Ne bi blo dobr, d se ob ostrem zaviranju zvije..

Ko sem pred leti zletu v grmovje, se je rocica zavore malenkost upognila - zadel ob mal trse grmovje, vsi so mi predlagal menjavo in tako sem tud naredu (original sicer).

Previdno pri nakupu..

Objavljeno (popravljeno)

Fantje a je že kdo namontiral stranske tekstilne torbe na z-ja.....in če je?.........ali lahko potem sopotnica normalno sedi al ne?

Sem vidu ene na louis-evi strani za 80 eur......

....na drugi slikci kaže kok to zgleda.....

post-13063-0-48268100-1294514013_thumb.jpg

post-13063-0-78339400-1294514125_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil colin
Objavljeno

Men je podobno zadevo rešil na servisu Elisa z neko tekočo gumo al nekaj tazga.

:cry:

a ma kdo kkšno idejo kako bi tole zrihtov usaj približno?

Objavljeno

Fantje a je že kdo namontiral stranske tekstilne torbe na z-ja.....in če je?.........ali lahko potem sopotnica normalno sedi al ne?

Sem vidu ene na louis-evi strani za 80 eur......

Za Givi-jeve daš pa 90E pri nas:P tako da...

Objavljeno

Za Givi-jeve daš pa 90E pri nas:P tako da...

Sej bolj kot cena mi je pomembno to da se sopotnica nebo pritoževala.......je cool za sopotnico ali ne?

Enybody?

Objavljeno

Sej bolj kot cena mi je pomembno to da se sopotnica nebo pritoževala.......je cool za sopotnico ali ne?

Enybody?

Dolge zgledajo zato je tole najbolš/skor nujno pomerit. je pa odvistno od modela!! jaz sem Kappine tekstilne torbe kupil za mojga GPZ, in tam ni blo za spopotnico nobenga problema, na vtr pa so par cm predolge, in ji delajo napoto. noge ne more met lepo s prsti na taci, da je nebi torba motla. Zato pozornost ni odveč, je pa to dejansko treba met motor zraven in torbo vsaj provizoriš zmontirat.

Objavljeno

Enybody?

Moja se na GSXu ne pritožuje, je pa res da nemore čisto normalno stopit na tačko, pa tud, da se usede gor zna bit kar problem, če so torbe precej naložene.

LP

p.s dolžino trakov lahko vsaj na mojh torbah reguliraš

Objavljeno

Prodam Z750 letnik 2005:

Prodam Z750 letnik 2005:

post-5510-0-99824800-1294858403_thumb.jpg

Objavljeno

Vsekakor ne pozabi na dobre stranske nosilce, kajti z telimi torbami na trakce imam zelo slabe izkušnje, še dobro da ne na svojem motorju. Namreč, zelo lepo načnejo barvo, tam do plastike. Mogoče si pomislil, da narediš alternativo in si umisliš nosilce za zadnji kovček?, boš verjetno dosti bolj zadovoljen. Edino cena se ne more glih kosat z tekstilom.

lp

Objavljeno

Moje mnenje: Kupi drug motor! :)

Nekako ne vidim tega modela motorja z kovčki in da bi bil mišljen za "potovanje"...

Samo moje mnenje :rolleyes:

Objavljeno

Je pa res, da ima vsak človek svoje želje tko da mislim, da bolje da mu predlaga kdo predlog če kaj ve. Ker verjetno že sam ve, da ni kupil endure...

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!