Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

aha hvala hvala.sm zanima me sm še to pač kok jih je kdo naredu z sportsmart,če je ful razlike?

tenks useen bomo šli v akcijo

Objavljeno

aha hvala hvala.sm zanima me sm še to pač kok jih je kdo naredu z sportsmart,če je ful razlike?

tenks useen bomo šli v akcijo

....kolega je sadaj pri 8 čukov pa še kr zadovoljivo izgledajo.....

Objavljeno

Pozdravljeni!

Imam prošnjo:

mi lahko kdo približno izmeri razdalje,ki sem jih označil? Na Kwaku od 2007 letnika naprej.

Prosim in hvala!!!!

Že dobil mere? Drugače ti lahko jaz popoldne izmerim?

Objavljeno

Že dobil mere? Drugače ti lahko jaz popoldne izmerim?

Nisem še!

Da,če se spomniš! Prosim!

Hvala!!!!

Objavljeno

odločil sem se za dunlop roadsmart in za širnika,ma res zelo ugodne variante...pa še 50€ dobim nazaj od dunlopa če naročim do 15.4. dunlopke.tk da super...ž

lp

Objavljeno

...pa še 50€ dobim nazaj od dunlopa če naročim do 15.4.

?????

Objavljeno

Naj še kamerad mal posmeti v vaši temi !!

Sosedov fant je nabavu z750 l.2005 in sicer v rahlo poškodovanem stanju :blush: Zdej nas pa zanimajo vaše iskušnje kje nabavt kose po neki pametni ceni ?? Pozna kdo koga ??

Rabi pa kompletno luč,ogledala,prednjo plastiko,števec pa še kej bi se najdlu.... Vsaka info dobrodošla :notworthy:

Sm pa tega Z-ja prvič pogledal od blizu in moram reč,da je kar huda zadeva :OK:

:beer2:

LP

Objavljeno

?????

....res je.....ampak 50 eur se dobi nazaj zato ker se vrnejo stare gume k Dunlop-u......so že kej naštudiral....kr tak že nebi talal 50 eur oz sofinanciral......

Objavljeno

?????

ja nevem, klicov sm v eliso in sm za roadsmart mel ceno 285 pa rekli so da če jih zamenam od 15.3.-15.4. dobim 50eur nazaj od dunlopa,

pol sm klicov še k širiku in je isto povedov s tem da je cena za komplet 225 - 50 pač od dunlopa za isti termin....tk da.... zakon ne:)

lp

Objavljeno

ja nevem, klicov sm v eliso in sm za roadsmart mel ceno 285 pa rekli so da če jih zamenam od 15.3.-15.4. dobim 50eur nazaj od dunlopa,

pol sm klicov še k širiku in je isto povedov s tem da je cena za komplet 225 - 50 pač od dunlopa za isti termin....tk da.... zakon ne:)

lp

:lol1::lol1::lol1:

A zdej imajo pa že Bigbang finte z darilnimi boni in vračilom in ne vem še kaj?

Normalna cena za komplet Roadsmart je 225 EUR. Tistih +50 -50 je pa samo marketinška finta. Itak se vse gume prodajajo vsaj z 30% popustom (tako avto kot moto gume), kar mi ni čisto najbolj jasno zakaj. Ampak marketing mojstri najbrž že vejo...

Objavljeno

:lol1::lol1::lol1:

A zdej imajo pa že Bigbang finte z darilnimi boni in vračilom in ne vem še kaj?

Normalna cena za komplet Roadsmart je 225 EUR. Tistih +50 -50 je pa samo marketinška finta. Itak se vse gume prodajajo vsaj z 30% popustom (tako avto kot moto gume), kar mi ni čisto najbolj jasno zakaj. Ampak marketing mojstri najbrž že vejo...

ja....sej ni važn, ti vseeno profitiraš......za 175 eur dobiš komplet :notworthy: ......tak pocen ti jih noben vulkanizer ne bo dal....

Objavljeno

...a se je že kdo spravil delat sprednje stopalke v svoji režiji?......sem jih gledu na netu in pridejo najcenejše, takšne kot bi si želel cca 75 eur....Ker sem pa mal sam svoj mojster, bi to probal naredik kr sam......če je že kdo poskušal se priporočam za načrte.....HyperJack.....ti si že en takšnih...... :rolleyes:

Objavljeno

a je že kdo menjal pozicijsko na svojmu Z 750? kaj bi mogu vse dol pošraufat?

Objavljeno

Živjo!

Jst imam pa Kawasaki Z 750, letnik 2008 in nevem kaj ga muči, da noče vžgat... Sem že zasledil na forumu eno debato o tem podobnem problemu, samo iz tistega nisem razbral kaj bi lahko bilo narobe. Torej jeseni, ko sem ga pospravil v garažo, je bilo še vse normalno. Letos pa, ko sem ga hotel malo zalaufat, sem pa nafilu akumulator, obrnu ključ, vse normalno. Motor vrti normalno hitro, ampak ne vžge... Sveti mi rdeča lučka in FI(fuel injection) na display-u. Ali morda kdo od vas ve, kaj je lahko narobe. Z nobenim od treh ključev ne vžge.

Lp!

Objavljeno

...a se je že kdo spravil delat sprednje stopalke v svoji režiji?......sem jih gledu na netu in pridejo najcenejše, takšne kot bi si želel cca 75 eur....Ker sem pa mal sam svoj mojster, bi to probal naredik kr sam......če je že kdo poskušal se priporočam za načrte.....HyperJack.....ti si že en takšnih...... :rolleyes:

Nevem, koliko se ti to kaj splača, ko so v Lojzu tako pocen!, Edino mogoče kar je, da kupiš v louisu, samo nosilni del, ki se pritrdi na motor, ostali del tačke narediš sam.

Če pa bi že delal kompletno sam, potem pa kar lepo originalne dol in skopiraj originalni del ki se pritrdi. Obvezno boš moral rezkat, še najbolje in najhitreje na cnc, pa še vzmeti uporabiš originalne. Potem pa prideš do spoznanja če se to res splača delat.

Meni vsekakor pridejo prav originalni, ker po 400km na kosu kovine, nv če bi se dobro končalo za moje noge...

Objavljeno

Nevem, koliko se ti to kaj splača, ko so v Lojzu tako pocen!, Edino mogoče kar je, da kupiš v louisu, samo nosilni del, ki se pritrdi na motor, ostali del tačke narediš sam.

Če pa bi že delal kompletno sam, potem pa kar lepo originalne dol in skopiraj originalni del ki se pritrdi. Obvezno boš moral rezkat, še najbolje in najhitreje na cnc, pa še vzmeti uporabiš originalne. Potem pa prideš do spoznanja če se to res splača delat.

Meni vsekakor pridejo prav originalni, ker po 400km na kosu kovine, nv če bi se dobro končalo za moje noge...

....imamo v službi cnc frezo.....bom zrisal pol pa dal v izdelavo sodelavcu, ko bo imel kej viška časa.Stopalke sem pa že danes podrejal in narebril.....pol mi še sam z frezo potegne cca 20 stopinjski kot, da ne bo glih ravna......neki takiga kot kaže slika....bomo vidl.....JA lahko bi kupil......sam se mi pa tut fajn zdi če lahko

kej sam naredim.....zdejle ko je še malj več časa......

post-13063-0-63717500-1297098700_thumb.jpg

post-13063-0-35311100-1297098705_thumb.jpg

Objavljeno

Mal ga pretresi :P Pa ene parkrat zalaufat probej... jst sm tko naredu.. pa je lučka nehala goret. Si ga mogoče zalil... vem da se pr injektorjih to težko zgodi samo se da,... :P

Objavljeno

....imamo v službi cnc frezo.....bom zrisal pol pa dal v izdelavo sodelavcu, ko bo imel kej viška časa.Stopalke sem pa že danes podrejal in narebril.....pol mi še sam z frezo potegne cca 20 stopinjski kot, da ne bo glih ravna......neki takiga kot kaže slika....bomo vidl.....JA lahko bi kupil......sam se mi pa tut fajn zdi če lahko

kej sam naredim.....zdejle ko je še malj več časa......

Kako si pa narebril zadevo?

Objavljeno

Prav gotovo je podrejal. drugače itak ne gre :). Najprej z ene strani, prestaviš nož na drugo stran in je narejeno..

Objavljeno

Imamo v službi namensko priprav, ki je sestavljena iz dveh polžu podobnih koleščkov cca fi10.....(z oznako od 0.4 do 1.6 mm)...en ima levo vijačnico,drugi desno, ki se potem vrtita drug proti drugemo.Potem to pripravo samo z prečnim suportom pripelješ do surovca in počasi prebližuješ,ter potapljaš v material cca 3-4 desetinke....v bistvu material deformiraš oz gneteš pri zelo majhnih obratih amerikanarja.....zadeva je zelo počasna in zamudna......

Tole sem pa danes izrisal.......da bi tako naredil.......po zgornji flehi bi nalepil gumo cca 2mm debeline......na desni strani stopalke, bi pa še distančene čepe podrejo in jih privijačl na stopalko.......

Stopalka.bmp

Objavljeno

Izgleda super, le ideja z gumo mi ni preveč všeč, kajti ko sem sam delal stopalke za en motor, sem se prav tako posluževal gume, ki pa je ob dežju zelo nerodno drsela.

Tko da če imaš zadevo že dobro narejeno, pusti samo kovino, pa še kakšno slikco prilepi, da bomo vedli o čem se pogovarjamo :D;)

Objavljeno

Izgleda super, le ideja z gumo mi ni preveč všeč, kajti ko sem sam delal stopalke za en motor, sem se prav tako posluževal gume, ki pa je ob dežju zelo nerodno drsela.

Tko da če imaš zadevo že dobro narejeno, pusti samo kovino, pa še kakšno slikco prilepi, da bomo vedli o čem se pogovarjamo :D;)

Sedaj sem pa nekako spremenil idejo in bi naredil takole....Ravne površine za počivanje noge je sedaj 14mm.....(ideja hyperJack :worship: ).......ni veliko, je pa bolje, kot da bi bila noga samo na polkrogu!......Gumo bi narebril, se pravi da bi naredil vzdolžne brazde cca 45 stopinj glede na ravno fleho (obojestransko)......

Distančniki bi bili struženi iz vijaka trdote 8.8 ali 10.9 (glede obrabe bolje da so iz 10.9)......in privijačeni skozi polkrog in stopalko......Predlogi?

post-13063-0-32785500-1297159392_thumb.jpg

post-13063-0-40288400-1297159450_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!