Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo!

Ali mi lahko kdo slika stikalo za zadnjo zavoro iz notranje strani.

Nekaj mi manjka ker mi ne deluje in ne vem kako deluje sploh

aja 2005 letnik

lp

Popravljeno . Popravil NeJc89
Objavljeno

Zdravo!

Ali mi lahko kdo slika stikalo za zadnjo zavoro iz notranje strani.

Nekaj mi manjka ker mi ne deluje in ne vem kako deluje sploh

aja 2005 letnik

lp

Slikaj ti, pa ti točno povem kaj manjka ;)

Objavljeno

Mam eno oprašanje glede gum :) katere gume bi blo najbl dt na Zja da bi držale in da bi tut neki km prevzile saj do 10000km :)

Objavljeno

Dunlop roadsmart.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če ti je cilj taka kilometrina potem res najboljše nekaj v sport-touring rangu. (michelin pilot road, metzeler roadtec z8. pirelli angel st, roadsmart 2, ...)

Objavljeno

Če ti je cilj taka kilometrina potem res najboljše nekaj v sport-touring rangu. (michelin pilot road, metzeler roadtec z8. pirelli angel st, roadsmart 2, .. .)

jst bi mel raj sportsmart gumo :) sam če sm naredu od 13.7 od kar sm kupil motor do danes 5200km bo drugo leto ko bo cela sezona sigurno čez 10000km nimam pa tuk financ da bi vsake 5000km menov gume :) 

Objavljeno

jst bi mel raj sportsmart gumo :) sam če sm naredu od 13.7 od kar sm kupil motor do danes 5200km bo drugo leto ko bo cela sezona sigurno čez 10000km nimam pa tuk financ da bi vsake 5000km menov gume :)

Ja, si prehud dirkač. Boš moral malo spustiti gas. Želim ti čim več kilometrov drugo sezono.

L.p.

Objavljeno

Jah če boš na gumah šparal in se boš razbil, bo škode sigurno več kot še en dodaten komplet gum. Pač motor je strošek in če se misliš bolj športno vozit...potem to pač plačaš. So pa mitas sportforce najbolj ugodne zaenkrat.

Objavljeno

Če hoče kdo šparat, naj ne kupuje motorja. Moped je luxus in košta, sploh če uživaš v vožnji.

Objavljeno

Če hoče kdo šparat, naj ne kupuje motorja. Moped je luxus in košta, sploh če uživaš v vožnji.

Ko je prevelik strošek,ga razbiješ in iz AO+ kupiš drugega :ninja:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ko je prevelik strošek,ga razbiješ in iz AO+ kupiš drugega :ninja:

to je pa na "hard way" način.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Slikaj ti, pa ti točno povem kaj manjka ;)

Eto slika!

post-17558-0-26162000-1384107175_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil NeJc89
Objavljeno (popravljeno)

nejc manjka ti vzmet, ki poveže stikalo s zavoro, si jo verjetno kje izgubil, se rado zgodi. poglej v manual boš videl kako more bit, če ne najdeš pa, se bomo potrudli poslikat

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

nejc manjka ti vzmeti, ki poveže stikalo s zavoro, si jo verjetno kje izgubil, se rado zgodi. 

kam in kako pa je pritrjena ta vzmet?

Objavljeno

slika je sicer iz z750 letnik 2008 in je malenkost drugače kot pri tebi (če prav vidim) ampak princip je isti. Tista dolga tanjša vzmet povezuje stikalo in zadnjo zavoro in to tebi manjka.

drugače maš pa še kakšno stran nazaj link do manuala, bo gotovo še lepša slika, pa še razloženo točno kaj je kaj.

post-23082-0-06586400-1384108374_thumb.jpg

Objavljeno

slika je sicer iz z750 letnik 2008 in je malenkost drugače kot pri tebi (če prav vidim) ampak princip je isti. Tista dolga tanjša vzmet povezuje stikalo in zadnjo zavoro in to tebi manjka.

drugače maš pa še kakšno stran nazaj link do manuala, bo gotovo še lepša slika, pa še razloženo točno kaj je kaj.

se pravi porine tist drok iz stikala vn da vklopi. mogoče veš če se da dobit to al je kaka druga rešitev. pa hvala za hitr odziv

Objavljeno

ja tisti črn "čep" je stikalo, če ga potegneš vn naj bi vkloplo zadnjo luč. če to vse deluje ti manjka samo tisti dol feder. rezervne dela pa verjetno imajo v elisi, al kjer pač imate kawasaki servis. ta zjček drgač ni moj :D

Objavljeno

ja tisti črn "čep" je stikalo, če ga potegneš vn naj bi vkloplo zadnjo luč. če to vse deluje ti manjka samo tisti dol feder. rezervne dela pa verjetno imajo v elisi, al kjer pač imate kawasaki servis. ta zjček drgač ni moj :D

okej nejlepša ti dala... :OK:

Objavljeno

Ni res :D

Če ga potegneš čist vn, se luč ugasne, se pravi ti, ki nimaš vzmeti gor, ti stalno sveti štop luč...

lp

Objavljeno

Če ga potegneš čist vn, se luč ugasne, se pravi ti, ki nimaš vzmeti gor, ti stalno sveti štop luč...

lp

sva tle na hitrco spesnila, tko da verjetno maš že ti prou. sicer sej vidiš kdaj ga vklopi, če poskusiš.

drgač mi je pa tudi že stalno svetla stop luč ja, sm neki čudno un fedrček k nejcu manjka zahaklala, al neki je blo s tem fedrom no :P

Objavljeno

lp

luč mi ne sveti. samo če na prvo pohodm posvet. zato mi je čudn... potem je tudi stikalo fuč?

Objavljeno

ja zavorna luc s sprednjo zavoro dela pol seveda isces okvaro pri vklopu z zadnjo zavoro. in ce stikalo pri zadnji zavori ne vklaplja ga bos moral zamenjat, pa un federček tudi.

Objavljeno

Živjo, če daš Sportsmart gumo gor ne boš zgrešil, je pa seveda odvisno od načina vožnje, kdaj jo boš uničil. Meni recimo zdrži zadnja guma med 9000 in 11000 km, s tem, da bi jo bilo bolje zamenjati že par sto km prej, če že ne zaradi obrabe, zaradi boljšega občutka pri varnosti med vožnjo.

LP Robert

Objavljeno

Živjo, če daš Sportsmart gumo gor ne boš zgrešil, je pa seveda odvisno od načina vožnje, kdaj jo boš uničil. Meni recimo zdrži zadnja guma med 9000 in 11000 km, s tem, da bi jo bilo bolje zamenjati že par sto km prej, če že ne zaradi obrabe, zaradi boljšega občutka pri varnosti med vožnjo.

LP Robert

no meni je pa zadnja ss zdržala manj kot 5kkmjev. pač odpiranje plina žre gumo.drugače sem bil z njo zelo zadovoljen.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!