rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Sem v MB, ampak se mi nebi bil problem zapeljat v 03 regijo, ker bi res rad opravil eno testno vožnjo s tem motorjem. Bi se lahko kdaj zmenila?
NejcZ Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Na privat mi piši, pa se boma zmenila.
matej22 Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 prodajam tole yamaho. super ohranjena, skratka motor u nulo. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8714213
gp2 Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 HyperJack, on 23 Jul 2014 - 08:57, said:čist možno, men je prvi dan nakupa 5x crknila...sploh pri igranju z gasom pred semaforjem...TPS zamenjali pod reklamacijo gratis, pa je bil motor star že 7let ... lpNejcZ, on 23 Jul 2014 - 07:49, said:04,05 so imeli vpoklice za TPS. Pošlji svojo VIN številko na Yamaho pa povprašaj če je tvoj tudi defekten. http://www.vosa.gov....eText=Blank&tx=Hvala obema za hitro informacijo! Preverim na tem spletnem obrazcu potem pa naprej.Porocam. Vezano na zgornji pogovor ispred par dni... Sem kontaktiral Yamaho in so preverili, da TPS se ni bil menjan tako, da sem se zglasil na najblizjem uradnem servisu, kjer so mi po brez problemov uredili brezplacno menjavo!! Vsekakor dodatna tocka za yamaho, ko se bom odloceval za nakup naslednjega konjicka Hvala vsem za pomoc.
mitjae Objavljeno Avgust 2, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2014 zdravo, jst pa nastavlam vzmetenje na moji enduri xt660r (wilbers), pa me zanima original višina motorja zadaj, pri prednapetosti(3-4) ker sem jo pozabu zmert.. tko da če ma kdo takle motor pa se mu da zmert bi biu zlo vesel..) prodam pa tudi nov povišan vizir piug, če koga zanima, na motorju zlo dobr zgleda, sm jst mam rajši prepih.. hvala in lep pozdrav.
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Pozna kdo to Yamaho:KLIK Je to realna cena?
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Danes sem postal ponosni lastnik Yamahe XT660X in sicer te:KLIK Razen nekaj popraskane plastike in drugih manjših lepotnih napak, je sam motor ohranjen in lepo vozen. Upam, da ne bo kaj resnejših skritih napak. Sam motor je videti nedotaknjen. Bi pa imel eno vprašanje. Država proizvajalka: Francija. A te motorje sestavljajo v Franciji? LP
NejcZ Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Čestitke. Akrapovič izgleda precej bogi, je možno da je bil prej na drugi strani motorja? Če je popraskan na desni strani, potem je to to. Sicer pa nima kaj bit, olje pa filter zamenjaj, pa samo vozi. MBK Indrustrie, ja, to tudi mene piše, tak da zgleda jih francozi skupaj zlagajo.
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Ja. Akrapovič je bil prej na drugi Yamahi in je dobil udarec s ketno, ki jo je utrgalo... Na eni strani pa je malo opraskan... Predvidevam, da je nekdo malo podrsal z motorjem v ovinku... V glavnem ni nič hujšega...
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 9, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2014 Pozdravljeni. Evo, motor je danes bil pripeljan domov in sem z njim naredil že nekaj voženj... Navdušen, seveda je pa to moj prvi motor. Imam pa en problem in sicer, ko se peljem in stisnem sklopko ter prestavim prestavo nižje, motor crkne... Se to dogaja še komu? Motor je 2007 letnik... :mellow:
NejcZ Objavljeno Avgust 9, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2014 Te težave so imeli starejši. Vseeno napiši mail na Yamaho Slovenija z številko šasije, če je tudi za tvojega kak vpoklic.
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Fantje, se opravičujem, ker gnjavim. Kakšne gume mi priporočate za XT660X? Večina terena bo asfalt in mogoče par procentov urejenega makadama. Kakšne gume ima vi na svojih Yamahicah?
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Kaj pravite na te:Continental ContiTrailAttack 2 Je že kdo imel na svoji mašinci? Še vedno pa me muči to vprašanje: Pozdravljeni. Evo, motor je danes bil pripeljan domov in sem z njim naredil že nekaj voženj... Navdušen, seveda je pa to moj prvi motor. Imam pa en problem in sicer, ko se peljem in stisnem sklopko ter prestavim prestavo nižje, motor crkne... Se to dogaja še komu? Motor je 2007 letnik... :mellow: Na Yamaho sem že pisal in čakam odgovor. Poskusil sem tudi z povečanjem mešanice goriva in zraka in je zadeva enaka. Lep pozdrav.
NejcZ Objavljeno Avgust 11, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 Jaz imam trenutno gor Pirelli Diablo Strada, dobiš komplet ugodno (pod 200€). Guma je ok, gre tudi do roba brez problema. Ta vikend sem naredil 500 kilometrov samih ovinkov in je držala kot je treba, tudi zaviranje na polno nobenega problema. Skratka če nisi res nek divjak bo vredu vsaka nova guma. Imajo pa te Strada ojačano sredino in naj bi držale dlje. Jaz po 2000km ne vidim obrabe nobene, šubler pa kaže 0,1 mm manj kot je imela nova. Tisti CO ima vpliv zgolj na delni gas, oz po domače ko se voziš recimo 50 v tretji in držiš zelo malo gasa, tako da z tem neboš rešil. Počakaj prvo na odgovor, stare so imele problem z TPS senzorjem in je zaradi tega ugašal.
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 11, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) NejcZ kako se pa kaj obnesejo na offroad-u? Aha, glede ugašanja, evo odgovor: Pozdravljeni, Vaše vozilo ni v obsegu številk za omenjeni vpoklic (menjava TPS senzorja). Vozilo je namreč proizvedeno po razpisanem vpoklicu. Vsekakor vam priporočamo, da se čim prej zglasite na enem izmed pooblaščenih Yamaha servisov, kjer vam bodo pregledali vaše vozilo in ugotovili vzrok omenjenih težav. Lep pozdrav, Adolf Ivačič Service ManagerAfter Sales Support ________________________________________________________D E L T A T E A M d. o. o. K R Š K O Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil rok.klobucar1@gmail.com
rok.klobucar1@gmail.com Objavljeno Avgust 11, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) Govoril z enim Yamaha serviserjem in pravi, da motor najverjetneje ugaša zaradi razštelanih ventilov... Pravi, da prevoženi kilometri ustrezajo temu (24.000km). Ga peljem naslednji teden, da se zadeva pogleda in nastavi. Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil rok.klobucar1@gmail.com
AnzeB Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 K proda kdo XT660X, pa da se da vozt z A2? LP.
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Z A2 se neda voziti nobena, samo naknadno blokirane.
matija1234 Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Z A2 se neda voziti nobena, samo naknadno blokirane. brez blokade se z A2 lahko vozi le letnika 2004 in 2005, ki imata v prometni točno 35kW.
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 V homologaciji pa 35,3, tako da ni legalno. Gre pa registracija skozi, ja. blazku 1
AnzeB Objavljeno Avgust 24, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2014 Ja.. ma kdo za prodat že blokirano?
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2014 (popravljeno) Če se bo kdo zanimal, bo kmalu naprodaj moja XTjka. V super stanju in brez napake, gume kot nove, zobniki in ketna isto, servis narejen 600km nazaj, homologirana blokada na 25kw... (ena slika v mojem profilu) Menjam z doplačilom samo za Hondo VFR800 2006+ LP Popravljeno Avgust 31, 2014. Popravil NejcZ
vr6 Objavljeno September 4, 2014 Opozori Objavljeno September 4, 2014 Pozdravljeni, Imam yamaho xt550 (let. 86 do 90 nekje) ko sem je hotel užgat je samo fejst počilo na auspuh in fertik ne užgat več. Pregledal sem svečko cin špulo tipko za ugasent motor vse ok pa me zanima ali kdo ve kako preverit ali je crkenla cdi enota s katere pride kabel na cin špulo oziroma kako izmerit signal iz cdi enote na cinšpulo? mogoče kak predlog kaj bi lahko bilo drugega krivo??? lp
NejcZ Objavljeno September 7, 2014 Opozori Objavljeno September 7, 2014 Vprašaj na ADVrider forumu, boš pomojem najhitreje dobil odgovor.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se