Guest kala Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Ahaaa, sem ravno od včeraj ponosen lastnik letnika 2005 me vseli krava, Andro82, roko in 1 other 2 2
Andro82 Objavljeno Februar 9, 2011 Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 Kje ste kaj kupovali nosilce za tablice...sm po e-bayu gledau pa ni nič pametnega
bender Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 mi lahko kdo pove kako se ura nastavi ki je na levi strani?
hector Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Kje ste kaj kupovali nosilce za tablice...sm po e-bayu gledau pa ni nič pametnega ..tole sem ravno na e-bayu kupil....
Andro82 Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 mi lahko kdo pove kako se ura nastavi ki je na levi strani? pri kontaktu al pa pri zalaufanmu motorju, držiš nekaj sekund oba gumba (select + reset), potem pa z reset nastaviš čas, s selekt pa menjaš ure/minute ..tole sem ravno na e-bayu kupil.... lep...jes sm ga naročiu pol tukej (http://www.carpimoto.it/EN/)...ta teden ga moram dobit. Pa še malo tablco maš
hector Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Pa še malo tablco maš ...normalno, saj velika ne paše na tako lep moped.... roko in suzuki 1 1
Andro82 Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 (popravljeno) Sm na netu najdu eno zanimivo predelavo originalnih rorov...če se komu valja doma original auspuh 04-06 se priporočam :naughty: (kupim za pameten denar) http://cgi.ebay.co.u...=item4aa87f9775 (komplet kit za predelavo) Popravljeno Februar 18, 2011. Popravil Andro82 Izek 1
BenX Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 ... kaj pa pri 2:12 naredi... jujuju... ko (če) boš to zmontiral pridemo vsi poslušat! Ervin93, carmagedon, hilton in 1 other 1 3
bikez Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Pa se vam še da poslušat te izpuhe. Se vid, da sem že malo v leta prišel :yawn: . svobodnaptica01, Frips, Ervin93 in 1 other 3 1
bender Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Sm na netu najdu eno zanimivo predelavo originalnih rorov...če se komu valja doma original auspuh 04-06 se priporočam :naughty: (kupim za pameten denar) http://cgi.ebay.co.u...=item4aa87f9775 (komplet kit za predelavo) evo. ti jih jst prodam! kok daš?
Urban K. Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Sm na netu najdu eno zanimivo predelavo originalnih rorov...če se komu valja doma original auspuh 04-06 se priporočam :naughty: (kupim za pameten denar) http://cgi.ebay.co.u...=item4aa87f9775 (komplet kit za predelavo) Tole se mi zdi pa dobra zadeva, tako da bom mogoče kupil tale komplet!
Andro82 Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 (popravljeno) evo. ti jih jst prodam! kok daš? Bemti...je pa na ebayu oglas poteku Te bom imeu v mislih za rore (lahko mi pa useeno na PM napišeš kolk € približno bi hotu imet) , sam zdej morm pa najprej najdt kje bi lahko tale kit še naroču...edin tole sm najdu, sam je pa amerika http://www.aandrmoto...ew&product_id=3 Popravljeno Februar 20, 2011. Popravil Andro82 Izek 1
bender Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Bemti...je pa na ebayu oglas poteku Te bom imeu v mislih za rore (lahko mi pa useeno na PM napišeš kolk € približno bi hotu imet) , sam zdej morm pa najprej najdt kje bi lahko tale kit še naroču...edin tole sm najdu, sam je pa amerika http://www.aandrmoto...ew&product_id=3 ko boš potreboval mi sporoči pa se zmenva za ceno.
Andro82 Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 ko boš potreboval mi sporoči pa se zmenva za ceno. OK Izek 1
bender Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 bom kr tle gor napisal k se že o tem pogovarjamo. imel bom za prodat 2 orginal lonca+2 x fi 50 cevi, dolgi 60cm (naluknjani)+volno (ki jo dobim v sredo) za 280eur.Zraven dam tudi tistih deset netov. To je za yamaho r1 od 04-06. cevi bo potrebno še poševno odrezati in odrezati na pravo dolžino. cev sem sam naluknjal(ni vrtano ampak prebita) (naredu sem orodje) to je ista varianta (ali pa podobna) kot jo tile prodajajo na ebay.
xrider Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Pozdravljeni Tudi sam sem postal lastnik Yamahe YZF-R1 04. Sedaj sem pa kupil kit za predelavo izpuhov (tisto kar je objavil Andro82), montaža mi je vzela nekje en popoldan, z rezultatom sem pa zelo zadovoljen predvsem zvok Prilagam še slikci pred in po montaži: In še slika odvečnih delov iz izpuhov: P.S. Sedaj me pa samo zanima, če mi lahko kdo pove če ima motor varovalko za smerokaze in če ima kje se nahaja (če je na levem boku pod tankom?), ker mi je varovalka pregorela. BenX, Urban K., Andro82 in 2 others 5
Andro82 Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Dobr zgleda tole...sej verjetno se res tu dobr sliši...jes sm pa kr mal scagou in bom vretno kr original pustu tko k je...te morm kej srečat, da v živo slišim kako poje
xrider Objavljeno Marec 15, 2011 Opozori Objavljeno Marec 15, 2011 Dobr zgleda tole...sej verjetno se res tu dobr sliši...jes sm pa kr mal scagou in bom vretno kr original pustu tko k je...te morm kej srečat, da v živo slišim kako poje Ja ni problema se lahk zmenma sam ta vikend ne bo mnde cajta, drug vikend pa nobenga problema
Andro82 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 No, pa je dobrih 1000 km z R1 za mano...tko da sm se ga že nekako navadu in lahko rečem samo da je motor RAKETA Tudi položaja na motorju sem se kar hitro navadiu...sem pa tudi presenečen, da punca zadaj popolnoma nič ne jamra da bi jo kaj bolelo po daljši vožnji...še celo več mi teži da bi se vozila kot pa prej s FZ1 Upam da tudi vsi ostali tako uživati na vaših raketah...komaj čakam maj, da sprobam jadransko magistralo malakai, Izek in trebor 3
glavca1 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) Tud jaz kupu januarja R1 - 2008 - Črno... + Akrapovič - karbonski naredu prvih 1000Km, prvo furo 100km v Ljubljano. Po 15 letih mrka in 125 cm nazadnje... Se počutm kot fata v interšparu Ckratka. Brutalna zadeva l.p. Jože Popravljeno April 12, 2011. Popravil glavca1 Andro82, trebor in Kor13 3
zupteam Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Živijo! Zanimam se za nakup nove r1 pa me zanima kako je s 3 funkcijami "D-funkcija" podajanja moči na novih modelih? Je to mišljeno funkcije rain, turing, sport? A mi lahko kdo pove kaj več... Hvala za odgovore Izek 1
Andro82 Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Živijo! Zanimam se za nakup nove r1 pa me zanima kako je s 3 funkcijami "D-funkcija" podajanja moči na novih modelih? Je to mišljeno funkcije rain, turing, sport? A mi lahko kdo pove kaj več... Hvala za odgovore Nekaj dni nazaj sem imel možnost voziti novi model R1 z Akrapoviči....NORO ORGAZMIČNO Te funkcije se delijo na 3 stopnje...vozil sem jo na srednji stopnji, in je ravno pravšnja za na cesto...stopnja A je popolnoma brutalna...iz ovinka ti odnaša zadnje kolo konstantno, zadnje nastavitve pa nisem sprobal...je pa mišljena kot "rain" in je precej umirjena...mislim pa da bi se tudi v dežju dalo lepo peljati na standardni srednji nastavitvi, če nisi pregrob z ročico gasa.
Andro82 Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 Zadnjič sem biu na Hrušici ne motozboru in vidu tole :xx: :wacko: BenX 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se