Kruse Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 (popravljeno) Zadnje dve leti....mogoce samo zadnje leto...ampak , ne....zadnji dve leti... In kar je Anubis napisal o raku....Ce bi pisal o gobavosti in raku, bi imel prav....ampak, nima veze.... Gobavost, rak, smrt, Motor(ji), pes, drek, duhovi: sploh barve.......dost mam takih bednih sanj...... Ampak.... Zadnji dve leti sanjam o vedno istih osebah......recimo dveh, treh,...... In zdej, kaj.... razen ,da bo moj sine hotel biti z mano (kar hoce že sedaj), In mi je problem preogovarjanja, kam naj gre...... Ampak,..... moj sin bo z mano .....neglede s katero babo bom......Najraje z nobeno .......Ampak tukaj dobiva neko negativno energijo..... ali pa izkusnje teh generacij.... Sine.... Nikoli ne verjemi babam.... to so kace, prasice, golazen, .....Ampak po drugi strani, lahko je kraljica....KURBA, ...PRASICA.... Sine,....Babe so svinje.... ne jim verjeti besede,.... preveri, kaj hocejo.... Ne zanimaj se, kaj hocejo njeni starsi, ... Sine, Babe so svinje..... Ne pozabi tega. Kdo je tvoja mati? Sine, tvoja najboljša prijatelja sta meč in ščit. Brani se pred golaznijo....Treniraj....Bodi boljši kot tvoji nasprotniki..... Sine....Ti si moj ponos.....Moja misel, moj duh, Popravljeno April 30, 2006. Popravil Kruse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 Sanjam še samo o SONCU :cry: Zjutraj pa razočaranje :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 danes pa sem ležala na peščeni plaži zgoraj brez,pošteno mi je bilo vroče zihr sta kriva dva kovtra :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 Po dolgem času se današnjih sanj spominjam (najbrž zato, ker sem spala skot 12 ur :D ) ... in bile so vredne nasmeha :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 trenutno sanjamo še o enem pivu, jaz Pervy in KeC (v ono temo o pijanosti pa se še bomo potem vpisali) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Sanjam o Anđelini Žoli. Nagi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Sanjaj dalje. Sploh pa ta tema ni namenjena vašim fcantaziranjem in neuresničljivim željam, ampak sanjam, ki jih sanjate ponoči. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 aaaaaaaaaaaaaa.....v tem tiču grmi zajec Pol bolš, d ne pišem, kaj mi je polnilo glavo ponoči......bi lahko kako opozorilo fasal :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Sanjaj dalje. Sploh pa ta tema ni namenjena vašim fcantaziranjem in neuresničljivim željam, ampak sanjam, ki jih sanjate ponoči. :P Pa saj sem jo sanjal ponoči :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 jst ne sanjam oziroma se ne spomnem, da bi kaj sanjal že en lep cajt...dobro? slabo? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 včeraj o tragičnem 11.septembru :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Sanjala, da sem dobila darilo. Ful nekih daril v škatli. Na koncu odprem še majhno škatlico in v prvem šoku vržem vse po mizi....notri so bile velike gosenice. Črna, pa zelena, pa ena rumeno kosmata.....Ma, so bile full lepe in potem sem iskala škatlo, da jih bom pospravila in da bojo ratali metuljčki! Pa še ene gosenice sem sanjala isto noč. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Pa še ene gosenice sem sanjala isto noč. :) :hmm: :hmm: :grim [attachmentid=69104] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Sanjala, da sem dobila darilo. Ful nekih daril v škatli. Na koncu odprem še majhno škatlico in v prvem šoku vržem vse po mizi....notri so bile velike gosenice. Črna, pa zelena, pa ena rumeno kosmata.....Ma, so bile full lepe in potem sem iskala škatlo, da jih bom pospravila in da bojo ratali metuljčki! Pa še ene gosenice sem sanjala isto noč. :) Vampirske gosenice! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Bumbarji. To pomeni spremembo. Ki se je bom najprej ustrašila, ampak bo sprememba na bolje. Ker iz gosenice potem rata najlepši metulj. Matamorfoza. Vse bo OK. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Prosim lepo, poglej v sanjsko knjigo kaj pomeni če sanjam Anđelino Žoli. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Prosim lepo, poglej v sanjsko knjigo kaj pomeni če sanjam Anđelino Žoli. Hvala. Da si v bistvu želiš Brada Pitta. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 (popravljeno) Da si v bistvu želiš Brada Pitta. :P Ti je že kdo povedal, da si mu neverjetno podoben? :blush: Popravljeno Maj 3, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Prosim lepo, poglej v sanjsko knjigo kaj pomeni če sanjam Anđelino Žoli. Hvala. Da še vedno upaš, da obstajajo pravljice. Da boš našel popolno žensko, ki bo idealna. Daj se raje zbudi in idi na pivo. Bo bolj pasalo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Da še vedno upaš, da obstajajo pravljice. Da boš našel popolno žensko, ki bo idealna. Daj se raje zbudi in idi na pivo. Bo bolj pasalo. B) Maš prav, grem raje na pir. :grim Hvala za nasvet. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Ti je že kdo povedal, da si mu neverjetno podoben? :blush: Šit, stari, ne ga srat. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 jst ne sanjam oziroma se ne spomnem, da bi kaj sanjal že en lep cajt...dobro? slabo? :blink: dobro, če sanjariš slabo...in slabo, če sanjariš dobro (nage ženske) :D Prosim lepo, poglej v sanjsko knjigo kaj pomeni če sanjam Anđelino Žoli. Hvala. da bi rad sekal drva.... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 za vse, ki verjamejo, da so v sanjskih knjigah pravi odgovori Velika sanjska knjiga osebno pa ne dam nič na svoje sanje .. .. dočim moje Kraljice sanje so pa :kva2: :yes: :worship: zelo nenavadno, zelo ... :hmm: ... preroško ampak kljub temu njene sanje nimajo veze s knjigo nekje sem čital, da mora vsak človek nekako določiti (z dnevnikom) simbole svojih sanj in potem mu podzavest na podlagi vseh podatkov, ki se skrivajo v glavi (in zavesti niso dostopni), dejasko skozi sanje sporoči tudi kaj uporabnega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 osebno pa ne dam nič na svoje sanje .. Bla bla bla.... kaksno leto nazaj si napisal cisto nekaj drugega.... Sicer pa.... mene se to ne tice. Jest mam svoj sanje. S kom jih bom delil..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 Nič, ker sem se vsako uro (še manj) budil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se