bmw Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 To niso bile preroške sanja ampak povsem jasna diagnoza. Egoist si. Boli te k**** če vnašaš nasičene maščobe v telo. Drugih. :evilgrin: :grim mes je mes......tako so mi strici dejali..... in res boli k***c, če ne mažeš..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 neč sm spal ku top Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Čudne sanje.. :hmm: Najprej se je dogajal v našem mestu, ko sem ves čas vohunila za svojim fantom :huh: , potem pa sva se s prijatlom odpeljala v Italijo v eno lepo mesto (sam ga ne bom izdala katero :grrr ) pa je bil tam en ful bogat pa debel pa plešast američan, ki je imel zalo velkiga chopperja kateri je bil na polovico iz zlata... Katera znamka je bila se na žalost ne morem spomnit pa koliko kubikov je bilo, ampak se je lepo spomnit nanj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 jst sm mel dva dni nazaj dobre sanje šu sm na morje, pokosu sm travo kasnej sm šu u menzo neki jest pol sm se kr neki ulegu pod 1-2 metrov mejhno palmo in odpru sm karlovačko :grim pol pa sm se ob 4-ih zbudu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 pol pa sm se ob 4-ih zbudu :hmm: Jah... piva je zmanjkal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 jst sm mel dva dni nazaj dobre sanje šu sm na morje, pokosu sm travo kasnej sm šu u menzo neki jest pol sm se kr neki ulegu pod 1-2 metrov mejhno palmo in odpru sm karlovačko :grim pol pa sm se ob 4-ih zbudu :hmm: Zveni kot klasični blackout. Ker pa smo izredno pronicljivi je dokaj brez pomena, da zamolčiš podatek o sodomiji, ki sta jo uganjala s tjulnom, na poti od menze do "1-2 mejhne palme". Tukaj pa je moč zaznati precejšnjo zmedo. Zmešnjavo glede števila živali, ki so te obkrožale ob ponovnem utelešenju, pa bi lahko pripisal efektu dature. :wacko: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 men se pa že kar sanja o sanjanju :slap: ker delam seminarsko nalogo za psihologijo iz te teme in morm priznat, da je zelo zanimivo prebirat vaše izkušnje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Včasih se :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 divje sanje :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 adrenalinske so ble prejšno noč :P :D nea vem kak to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) men se zdi da sem fuku tino iz BB :yea1: drugace pa ful poredko sanjam Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil tada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 včasih ja,včasih ne!odvisno kaj sanjam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 divje sanje :whistle: :rolleyes: Na kak način divje? A so te divje zveri podile? Al si ti divje jahala kakšno zver,ali....? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Dobil sem dooolgi spisek od moje kaj moram kupit v trgovini. Jaz sem nakupil in zložil v prtljažnik karavana robo, potem pa sem šel z znancem na en pir. No ja, mal se je vse skupi zavlekl :drunk: Ko pridem do avta ugotovim, da je vmes spustila en kokta in se polila po tleh, sladoled se je stopil in jogurte je napihnilo.... K sreči sem se zbudil, tako da mi v nadaljevanju sanj ni bilo potrebno poslušati moje kako se repenči :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Na kak način divje? A so te divje zveri podile? Al si ti divje jahala kakšno zver,ali....? :hmm: sva se z zverjo jahala pa tko naprej :lol1: :lol1: :lol1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Dans se mi je sanjalo,da sem dobil en hud terenski avto. Z vitlo in vsemi temi zadevami. Ko bi mu mogel naročit nove gume,sem se na srečo zbudo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Sanjal sem, da sem ostrostrelec, in čakam nad maxijem že od sobote, nakar se na vratih prikaže Janša...Pa sem bil cel prešvican... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 huh, neko krožno križišče ob morju...pa neko mesto. vedno eno in isto. že 5x zapored sanjano :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 z 750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ....bile so take, kot si želim,da bi bilo res.... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 sanjo sem, da mi je mama za rojstni dan kupla staro nemško strojnico mg-42, ata pa 156mm flak gun (heavy artillery).... kot vsak otrok, ki hoče čimprej sprobat novo igračo, sem tudi jaz zaropotal po okoliških hišah :kva2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Meni se je sanjalo,da sem poljubiv eno MS-ovko! Blo je sladko! :blush: (men se zmeraj sanja,kar podnevi mislim) Aja,samo nobene kurvarije ni blo naprej,ker me je budilka fuknila v kruto realnost! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Umrla tašča od prjatla, potem še prjatu na koncu pa še umor (s tem, da sm jst mela prste vmes) :blink: Kdo bi še spal v takem :alien1: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 ...njega sm sanjala... :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 sanjo sem, da mi je mama za rojstni dan kupla staro nemško strojnico mg-42, ata pa 156mm flak gun (heavy artillery).... kot vsak otrok, ki hoče čimprej sprobat novo igračo, sem tudi jaz zaropotal po okoliških hišah :kva2: :D Ko boš mev cajt,se oglasi v naši fabriki! Ti bom jaz enih par tarč pokazo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se