Brdaus Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 Hudirja... zadnje čase mam tut jest čudne sanje. Sam razvrat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MteByKer82 Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 ... Ducati 1098... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Celo noč sem TDM vozila :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Da sem brez kosila ostal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 danes se mi je pa prav v živo sanjalo od Brdavsa,kako je vozil eno razbito cbr ter od Suzukija in SharpNinje oziroma bolj od Repsolke :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 men pa ...... ah nič ne povem........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 sanjao sam nočaš, da te nema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 sanjo sem, da mi je mama za rojstni dan kupla staro nemško strojnico mg-42, ata pa 156mm flak gun (heavy artillery).... kot vsak otrok, ki hoče čimprej sprobat novo igračo, sem tudi jaz zaropotal po okoliških hišah :kva2: :D Kul! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) danes se mi je pa prav v živo sanjalo od Brdavsa,kako je vozil eno razbito cbrter od Suzukija in SharpNinje oziroma bolj od Repsolke :whistle: Vauuu, nism vedla, da sem tok znan osebek, da še sanjajo o men :naughty: ......aja, pa še en majhen popravek: tist ni (bila :cry: ) Repsolka :nono: , ampak je (bil :cry:) Repsolček . Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 pil sm pir z okusom pomaranče pol pa sm se vozu po lesenem mostu čez en kanon pa za mano se je vse podiral pol pa sm spet pil tist pir :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Dva dni že sanjam :headbang: prvi dan, da je psica skrvavela, danes pa, da je cela dnevna soba bila v dreku... :headbang: da ne bo jutri ....... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 a ni neka stara vraza, ki pravi, da ce sanjas drek, da to prinasa denar? Vec kot ga je v sanjah,... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 sanjala sm, da sm bla noseča.....in otrok je biu v trebuhu preveč zamaknjen, zato so mi porodničarji roko tja not porivali, da so otroka poravnali :blink: boji moj bebek.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Vauuu, nism vedla, da sem tok znan osebek, da še sanjajo o men :naughty: ......aja, pa še en majhen popravek: tist ni (bila :cry: ) Repsolka :nono: , ampak je (bil :cry:) Repsolček . tud men ni blo čist jasno,ampak glede na tiste fotkice Repsolčka uh danes sm sanjala da so mi dolgi lasje zrastli kr preko noči,da mi ni bilo zjutraj nič jasno ko sem se zbudila z dolgo čupo kot sem jo imela pred leti ko sem se pa zares zbudila ni blo nič s to čupo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Danes sem pa imel res moraste sanje :closedeyes: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Eh sem na hitro prebral naslov teme kot "Sranje". Haj pol bi objava kr pasala sem notri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 a ni neka stara vraza, ki pravi, da ce sanjas drek, da to prinasa denar? Vec kot ga je v sanjah,... :whistle: :worship: samo danes ni bilo nič več dreka.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Glede sanj: V Sanjskih bukvah - piše nekaj na splošno..... pijani ali utrujeni ne sanjajo (sanjamo) nič... sanje prikazujejo dogajanje v podzavesti posameznika..(v naprej ali nazaj).. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Glede sanj: pijani ali utrujeni ne sanjajo (sanjamo) nič... Le kaj od tega je blo dons krivo, da se mi ni sanjal nič :hmm: ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 danes se mi je pa o živalih sanjalo,kr mal grozno je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 danes tako čudne sanje, da sem vesel ker sem še živ :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 sama kri se je pretakala :headbang: :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Sanjal sem 4000eurov plače....... Jo zapravil včeraj..... Danes sem dobil rčun...... A o plači......ne duha ne sluha!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeba na kvadrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 dons ko sm zaspal pr mati sm sanju da sm bil je švof mucek(mačk-mladič) in so me vsi bratje skoz odrival od posode za hrane stran pol pa sm umiru od lakote pol pa sm se zbudu v šol jst sm mislu da spim fakin doma :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 jaz sem pa danes v sanjah neke medvede preganjala... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se