minca Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Minca preveč bereš, potem pa še razmišljaš zraven. Meni se je danes sanjalo, da sem nekaj prijateljav vozil naokoli s svojim letalom. Bil je to nekakšen frčeplan v stilu DC9 brez trupa, sedeži so bili pa kar na spodnjo stran kril obešeni. Ful adrenalinsko bi se reklo po domače. Minca, kaj neki pomenijo moje sanje ?? to je pisal v knjigi :grim.... ključna beseda semi zdi, daje letalo.... LETALO: - v njem leteti: obeta se ti zmešnjava,pomanjkanje - videti kako pada: izguba - da odvrže bombe: zvedel boš žalostne novice LETETI: uspeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 to je pisal v knjigi :grim.... mina ?? me too!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 ah huj k moje ne morjo bit,...prvi mesec ko sva bla skup z missi, sem sanjal da mi je v rokah pogorela-zoglenela :krneki: aja pa Šmarjetna gora in Kranj sta tud že pogorela v mojih sanjah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 menda še nikoli nisem mela lepih sanj... :unsure: zmer bežim...se grem detektiva..vojne..poplave...čuuunde more ful... :doze: mina ?? me too!? :grim BEŽANJE: - tvoje želje se bodo uresničile - nekdo ti pripravlja maščevanje - bežiš, a ne moreš zbežati ---->uspel boš - bežati skupaj z nekom---->romal boš : VOJAŠKA OBLEKA: - imeti jo na sebi--->nekje te bodo slabo sprejeli VOJAK - biti vojak----->tuje obljube se še ne bodo uresničile VOJSKA -čaka te velika zmeda VOJVODA -biti ----->tvoj načrt se ne bo uresničil POPLAVA - tolažba to bo to :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 :grim BEŽANJE: - tvoje želje se bodo uresničile - nekdo ti pripravlja maščevanje - bežiš, a ne moreš zbežati ---->uspel boš - bežati skupaj z nekom---->romal boš : VOJAŠKA OBLEKA: - imeti jo na sebi--->nekje te bodo slabo sprejeli VOJAK - biti vojak----->tuje obljube se še ne bodo uresničile VOJSKA -čaka te velika zmeda VOJVODA -biti ----->tvoj načrt se ne bo uresničil POPLAVA - tolažba to bo to :hmm: :) :004 denkju pol skoz uspevam :hmm: po moje bolš da še za kađija pogledaš,k missiko žge :blink: kađi pa da te missi ne užge , ko to prebere :wacko: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 to je pisal v knjigi :grim....LETETI: uspeh Pridna Minca :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 dons pa premal spal, da bi sploh sanjal :closedeyes: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 dons pa premal spal, da bi sploh sanjal :closedeyes: :yawn: no vidš, ti skoz govorim, da preveč spanja škoduje :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Sanjal da Mausek častil pir na Kalu.Je res tako slabo z mano...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 da sm se ga nažgal v šolski kolesarncležu sm zravn motorja naslonjen na držala za kolesa zravn mene pa je bil še vedno en mrtu maček k je že zdavni umru v kolesarnc eko še slikca te kolesarnce kva to pomen :eek: :eek: :eek: :eek: Tis res car, da kr takole slike delaš iz sanj. A to greš File > Outport? Pismo ko pa js še fajla ne najdem, pa ravn dons sem med knjigam nekj tko dobrga nasanjal. Joke Še ene g33kovske izpred par let, bile so res mora. Bil sem v situaciji neizbežne realne smrti. Groza je bila, da nikakor nisem najdu tipkovnice da bi dal reload. Pa še ena prošnja za minco: Če pogledaš zame kaj pomeni da nenehno skačeš z višine (raznih stavb in mostov) in preživiš, ko pa ti nekaj skoči na hrbet pa umreš. In potem si neskončo želiš da bi kje dol skoču in preživel, napadalec pa ne. To zadnje, želja, se je pomoje pojavlo kasneje, ker sem to svoje cajte (nekaj let let nazaj) kar pogosto to sanjal. Da niso bile to že napol lucidne sanje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 Jest sem sanjal o Sandi7 (v 5 s Sebotam) in Tanjuški (v 1 z R). Pa ni nič blo. A se lohk zdej zbudim ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 ...da sm seksal z drugo!? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 ..,sem sanju,da mi je en pezde orodje za šraufat ukradu.....svašta-- :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 da sem padu v kurji drek, ti ki to prebiraš pa v med potem sva se pa lizala :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 Sanjal da Mausek častil pir na Kalu.Je res tako slabo z mano...? temu se reče .. sanja svinja o kukuruzu :lol1: kar se pa tiče častit ... nema problema ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 ....da sm posilila enga :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 ....da sm posilila enga :lol1: :evilgrin: ...daj mene!!! plis,plis,plis!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 Da sem se vozu po Bosni in dober jedu v Sarajevu. Ohhhhhh Potem sem se pa zbudu .......... :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 zadnje dni kr ene čudne sanje ... čist nepovezane brez vsebine ... rabm dopust :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 sanjala sm, da sm imela bouhe :headbang: :headbang: kar pomeni da bom imela srečo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 ..da sem skoraj pritisnil sodelavko (fejst baba). Tik preden, sem se pa zbudil. Drek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 sanjala sm, da sm imela bouhe :headbang: :headbang: kar pomeni da bom imela srečo :whistle: Ja odvisno, če je posiljeni imel samo bolhe... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 nč kot ponavadi. :cry: vsaj v sanjah bi mal akcije :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Ja da sem plesala klasične dvoranske plese :headbang: To bi pa rada vidla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Že tretji dan isto...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se