minca Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Ja odvisno, če je posiljeni imel samo bolhe... :P picajzlov ni blo umes :whistle: :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 nč sanju :zzz: spal k top :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 picajzlov ni blo umes :whistle: :whistle: ;) JA SEVEDA NE, SO BILI NA BOLHAH... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 sanje trajajo v povprečju le 3 sekunde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 spet grde.. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 JA SEVEDA NE, SO BILI NA BOLHAH... :worship: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Porka duš.....že četrti dan isto............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Ravno sem vstala - mater kake sanje. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 kaj ste drugač mnenja da se sanje lahko uresničijo??? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 kaj ste drugač mnenja da se sanje lahko uresničijo??? :unsure: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Prišla na mesto nekega "pretresljivega" dogodka... Najprej žensko naprala potem pa še deca skloftala :lol1: :krneki: Zanimive, ampak upam, da neuresničljive sanje :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 dones sm sanju da se zbujam, pol sm pa budilko slišu in se zbudu :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Čisti horror show - razbil motor. :cry: A piše kej o tem v knjigi sanj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) Čisti horror show - razbil motor. :cry: A piše kej o tem v knjigi sanj :hmm: Ja, piše. Da kupiš novega. :winkiss: Popravljeno December 26, 2007. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 qrc pa te sanje...sama iluzija...zgodi se pa šist neki tretga :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) sanjala sm, da mi je na desni strani proteza vn padla :wacko: ...pa da mi je diamant pravtako iz zoba dol padu :headbang: ...sm se ustrašla da mi je res, ampak je k sreči še vedno gor :010 :010 Popravljeno December 28, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 sanjala sm, da mi je na desni strani proteza vn padla :wacko: ...pa da mi je diamant pravtako iz zoba dol padu :headbang: ...sm se ustrašla da mi je res, ampak je k sreči še vedno gor :010 :010 Kaj pa proteza,je še not? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Že zelo dolgo nisem nič sanjala .... vsaj spomnim se ne :hmm: Nazadnje sta mi gorela motor in avto :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Kaj pa proteza,je še not? :hmm: :P sej je nimam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Celo noč sem se "kesal"...!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 sanjala sm o GSRju...bilo je tko resnično..ko se zbudim pa kaj...nč s tega :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Morski pes noru po zalivu, kjer se je kopala moja sestra. Niso ble preveč dobre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 mene pa tk neki na splošno zanima...sicer se ne spomnm kaj sm sanjala, ampak sm kr jokala v sanjah :unsure: mislm ko sm se zbudla sm kr jokala...dj pa ne vem je to normalno al nenormalno??? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 mene pa tk neki na splošno zanima...sicer se ne spomnm kaj sm sanjala, ampak sm kr jokala v sanjah :unsure: mislm ko sm se zbudla sm kr jokala...dj pa ne vem je to normalno al nenormalno??? :unsure: A si se zbudila mokra? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 A si se zbudila mokra? :hmm: a dej zajebavat no :D ja okol oči.... :unsure: pa resno sprašujem no...da se nav kdo norca z mene delu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se