soncy Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 dons sem pa res neki, sam pojma nimam kaj :hmm: sam vem, da so bile prijetne sanje. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Včeraj sem sanjal, da nas je en model (ki se zdej zdravi za alkoholika) učil v šoli slovenščino. Pa da so ble vse knjige v srbskem jeziku... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Po enem mescu pa pol enih in istih sanj :headbang: bi si vsak žmuksl že zapomnu....tko d ja, se jih spomnem :headbang: ....žal, k zdj jih mam pa rahlo dovolj :headbang: . klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Hm, spomim se sanj, v petek, po Prešernovi furci ... bile so sanje, ki bi bile takšna resničnost, ki si jo lahko le želim. Ampak, sanja svinja kukuruz ... :( . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Morski pes noru po zalivu, kjer se je kopala moja sestra. Niso ble preveč dobre Zdaj te še Roy Scheider ne bo mogel rešiti... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Da sm spil 1,5 litra Sprite-a, pa sm bil še vedno žejen... mogoče bi mogu pir ruknt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena2 Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 da sem mela svoj motor :blink: pa ni da ki si ga želim. je bil pa ful frajerski filing :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Mahhhhhhhhhhhh......kaj ti bo motor.....to so sam stroški.......sej maš joške..........no, vsaj še za nekej cajta :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Donc pa neki čudnga..pomešana klapa in situacije.. brez veze :closedeyes: Sm pa ene par tednov nazaj sanjala neki, kar si nism misnla da se bo uresničl... :glare: pa se jee :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 pol so ble pa zihr lepe sanje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 da pešačim domov..iz bolnce...pa direkt na motor...kam sm pelu ne vem...važn da sm se B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 da sem brusil drsnike po ovinkih :worship: ... ah .. to so bile le sanje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 dns tud jz sanjala lepo da se mi je kolegica k žal nima več motorja prpelala z zeleno FZ1S na kofe oziroma je kofe kr sabo prpelala :worship: pa tud sonce in lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 kar mi je ostalo v spominu, da sem neki počeu z lepo sosedo sam nevem kaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Nekoga sm neki ganjala v krogu :naughty: , pol k sm ga pa ujela.......sm se pa zbudila, pa lih zanimiv je ratal klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 zdej en dan sm sanjala da so ušli mladi odojkci iz kamjončka in so tavali po rakeku jz pa sem jih hitela lovit in se z njimi basat,sam da so bli pečeni mi pa ni glih jasn,no ja pa da so bli čist miniaturni je blo tud čudn da sm u celga zagrizla k u jabuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 zdej en dan sm sanjala da so ušli mladi odojkci iz kamjončka in so tavali po rakeku jz pa sem jih hitela lovit in se z njimi basat,sam da so bli pečeni mi pa ni glih jasn,no ja pa da so bli čist miniaturni je blo tud čudn da sm u celga zagrizla k u jabuk zakon sanje, sm ratu kar lačen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 stepu sm se z best frendu :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 tolk je bil lep...modr Zjček...mmmm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) sm kupla neki za 49e, k sm pa na blagajno prnesla so mi pa 160 zaračunal, kao tm na polic j biu pa predračun :blink: po sm se pa zbudla, tk d nwm č sm kupla hehe :hmm: Popravljeno April 21, 2009. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 da bo mela zajkla mlade in kaj mislite kaj sem videl zjutraj? da ima mlade zajc!!! heh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 tolk je bil lep...modr Zjček...mmmm... pa sej ti nism dovolila da mojga sanjaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Yamaho YZF-R 125 sem vozo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Dns je pa blo......mmmmmmm :naughty: .......ni čudn d se pol človk zmatran zbudi klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Snežilo je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se