scoot-fr3ak Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 mene samo zanima kak je zaj s tem omejevalnikom obratov. kr sn pred nekaj časa bral da bi se to dalo dobit pa me zanima kak je zaj s tem. kolko je cena, če deluje in če je težko vgraditi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Jaz ga mam doma be be be :) :D :) :D :OK: 9840 pride +900sit postnina vgradit ga je cisto lahko ce zans tak da ni panike... :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Roba, kam se zadeva sploh priklopi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Na kable od klucavnice pa bremze pa masa.... :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Stvar deluje... Ceno je tak že Roba povedal. Dobi pa se na www.scooterkit.com ... Sej maš za vgradnjo navodila poleg, ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 dej roba...povej kej več o tem...je to ono k rihtaš tist neki z bremzo? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 To je to samo an ditechih ne dela :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 kaj pa ce bi si iz cinspule(ne vem kako se rece prov) potegnu zicke gor pa prklopu stikalo tak k je za une igrace vlake˙da reguliras hitrost a je kdo to probu ce ne bom jst to ta tedn probu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 sj rabs sam k gres na tehnicnega al pa ce ga das ksni zenski u roke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Za tehnicnega ja....za zensko pa pune gasa...da pade pol pa mas unz unz :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 evo na tem naslovu lahko kupiš omejevalnik obratov www.scooterkit.com/index.html :OK: :yea2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 zame nimajo tle nix ;D a ma kdo res kaki omejevalnik obratov..oz vsaj da vidim..kje to kupiš vem pa že, da meni ne pride to v poštev :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Jaz ga mam doli v delavnici na mizi samo nimam digitalca da bi sliko...Ma ga pa orka slikanega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 sem ga že najdu..na www.scooterkit...sm..fak k ni za diteche a ve kdo, kej tazga za diteche? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 moj omejevalček :D -- SLIKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 A si že probu kako to deluje? Če se mi splača kupt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeNoCiD Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 pa bi se kej tazga dal dobit tud za yamaho aerox??? al pa če vsaj obstaja kšn načrt kako to narest :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 A si že probu kako to deluje? Če se mi splača kupt? Jaz se nisem probal ker se nisn dobo cilindra nazaj pa motorne gredi z italije :cry: :cry: :) Se pa splaca pomojem zato sn ga kupo :) :D V petek al pa soboto ti bom mogoce lahko povedal kak dela ce ne pa naslednji teden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 pa bi se kej tazga dal dobit tud za yamaho aerox??? al pa če vsaj obstaja kšn načrt kako to narest :zzz: Na vse skutere pase razn na diteche pa purejete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 kako pa se to vključi a ma to kšn šaltr al kaj jst sm nekje prebral da moraš neki bremze stiskat :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 hmmm... :hmm: ...moj se mi zdi da ma blokado na 13.000... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 kako pa se to vključi a ma to kšn šaltr al kaj jst sm nekje prebral da moraš neki bremze stiskat :o On se sprozi sam avtomacko ker ma zascito proti kraji in pol si na bremzo ti kodo natipkas in se izkluci in na isti nacin ga spet vkljucis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 roba kak pa kej tvoj deluje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeNoCiD Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 (popravljeno) u tole zna bit pa zanimivo :naughty: saj kaj pa če pozabš kodo, al pa ti uni k kradejo motor bremzo odtrgajo :OK: se da naštimat recmo da bi meu u tisti lukni k je čelada eno stikalo, pa da bi pol tm izkluču pa ukluču??? :yea2: pa še neki me zanima....bi se mogoče dal, da bi to naštimu na unga dalinca za alarm....da bi namest alarma z dalincom ukluču pa izkluču to zadevco?? Popravljeno September 11, 2003. Popravil GeNoCiD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Ja to je pa druga vrsta stikal :) samo mislim, da se še v Sloveniji ne dobijo. Pa za tehničnega je boljše met na bremzo :) @_Roba_: se nena to samo vklopi, ko skuta prižgeš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se