GeNoCiD Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Pa za tehničnega je boljše met na bremzo zakaj? sej ne pogleda pod sedež....k tista "koda" se mi zdi brezveze....k morš pol vsakič tist prtiskat da se lohka odpelš :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 sej odpelješ se lahko, pač samo do omejitve vrtljajev.. Edino če nastaviš vrtljaje pod tiste, da lahko spelješ. Pol pač vedno skuter vžgeš, pa malo itq morš pustit da se zalaufa v tem času pa ti že oblokiraš.. se to je sekunda Ja čuj boš ti prišo na tehničnega pa boš mel polini Evolution7 auspuh gor, pa kit evo pa zobnike itd. v glavnem.. drlo se ti bo ko prasica. In če bo stari kaj tečn tisit dan, bo suhtat okol začel. Isto je pri škifih.. sploh onih na motorjih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 hm..jzst mam zdele 20k..pa bi si še najraj kupu un..rpm monitor ;) da bi magar potem vidu unu..če je kaka``blokada´´ kot mitek pravi :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 a obstaja :? jst bi ga tut meu k to bi ful hudoo zgledal :D sam pomoje ga nebova dobila v SLO :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 QUOTE Pod: apriia-ditech-electric sem našel tole: Revcounter (digital) 1 Digital rev-counter based on induction impulses. Comes with a wire which is simply calmped onto the HT supply wire of the spark plug. Ideal for setting up the variomatic. Size: (8cmx6x3). €71 €69.58 OnlinePrice DM 136.08 ka s tem v bistvu delaš? enkrat sem nekje tole najdu...a ve kdo kje je blo to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 roba kak pa kej tvoj deluje :? Zankrat se nena dela ker je v delavnici na polici gor dal lepo ker se nimam motorja skup bom si ga pa juter priklopo gor :) :) Tak da upam da bol lahko drugi tedn povedal rezultate :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 @_Roba_: se nena to samo vklopi, ko skuta prižgeš? Se vklopi ja to je proti kraji varovalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 a obstaja :? jst bi ga tut meu k to bi ful hudoo zgledal :D sam pomoje ga nebova dobila v SLO :cry: V stupitu ga majo 10k pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 a ti to zdej govoriš o omejevalniku obratov..al o lcd displayu obratov za ditecha? :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 a za aprilio :? in kje je ta stupit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 o lcd displayu obratov za ditecha? :zzz: O njem ja :) :) Samo ni samo za Ditecha ampak za vse.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 kje pa to dobiš :rolleyes: al pa kupiš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 kje pa to dobiš :rolleyes: al pa kupiš :? Pri meni ga lahko dobis :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 a je nov 10k al mi ga ti prodaš za 10k pa a maš kšno sliko :D kam pa se ga ugradi pa kako.... :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Majke :=) Idi v en shop ko majo robo za motore notr pa predelave... jebemu mater če nimajo rpm monitorja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 hehe, polj pa bol da me kaki študent postreže, k ma še kolkr tolk mlado mamo ;D ja kurc, k pa tle v novem mestu ni nikjer nix...motorističnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 a je nov 10k al mi ga ti prodaš za 10k pa a maš kšno sliko :D kam pa se ga ugradi pa kako.... :? :hmm: Ja ja novega ti za 10k prodam zapakiranega :) Slike pa zal nimam dobene bom ga slikal enkrat :) Samo na kabl od svecke ga gor priklopis in to je to.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ej roba veš kaj sem jaz študiral, če bi naprimer dali mi tam gori (mogel,protner.....) vsak 2 jurja pa bi si omejevalnik kupli. Potem pa bi ko je čas za tehničnega pač sposojali :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ej roba veš kaj sem jaz študiral, če bi naprimer dali mi tam gori (mogel,protner.....) vsak 2 jurja pa bi si omejevalnik kupli. Potem pa bi ko je čas za tehničnega pač sposojali :lol1: :yea2: Ni slaba ideja ja :) :) :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ni slaba ideja ja :) :) :notworthy: :notworthy: Omejevalnik bos nucal ko te smrkci ustavijo. Se pravi za nenapovedane situacije. Za tehnicnega ga lahko zablokiras preden gres nanj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 heh...še zmeri pa čakam kakega pametnjakoviča, k bi vedu kak bi to na ditechu naredu ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 ja, sm več ali manj folk kupuje sm kite, pa prčakuje da bo potem pa letu 120....če misliš, moraš zdraven kupt še elektroniko, še raje pa posebej, če češ kvalitetno..--če tak gledaš, tut v kompletu ni tak slabo, glede kompatibilnosti-- bomo pač vidl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 a je res, da omejevalc obratov ne dela na speedfightih2 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 sej sm ti že na unmu forumu reku... Moj frend je kupu ta omejevalc in ga dal vgradit a ni deloval...Možno je, da je bil omejevalec pokvarjen ampak serviser je reku, da to ne dela na vsaki elektroniki... Dej rajš počakej z nakupom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) Zanim me kaj pa če kodo pozabis. ga lahk na novo programirat. kaj stisneš 5 x na premzo pa ga odblokiraš kolk časa to traja . HVALA LP M@T Popravljeno September 22, 2003. Popravil M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se