OrkAA Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Če pozabiš kodo ob držanju bremze obrneš ključ in ledica na omejevalcu posveti kodo :) drugač pa...dolgi pritisk: več kot pol sekunde, kratki pritisk: manj kot pol sekunde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Če pozabiš kodo ob držanju bremze obrneš ključ in ledica na omejevalcu posveti kodo :) drugač pa...dolgi pritisk: več kot pol sekunde, kratki pritisk: manj kot pol sekunde Kam pa si ga bi naj namontiral na nrgja. kolk znakov pa morašmet. HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Pod zic not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 kok sekund traja,da ga odblokiraš, preden loh štartaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Eno sekundo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Koncno bom lahko mojega ta tedn stestiral :) :) :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Tale omejevalec pa zna bil dobra zadeva! :) Moje naslednje prevozno enosledno sredstvo bo imelo alarm, stikala, omejevalec obratov (na cca 12.000 rpm :D ), kondenzator priklučen na ročke od bremz in enega škrata pod zicom s kijem in smrdljivo plenico. Mislim, da je to več kot dovolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 btw: malossi dela zelo simpaticne omejevalce obratov......... cena cca 23k SIT (sluzi tudi kao kot sportna elektronka k je ugasnjen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 To sem jaz ze tudi gledal samo po tem takem si rajsi kupim celo novo elektriko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Pr malossiju maš tud na bremzo ono kodo napises. ker meni se brezveze zdi premzo stiskat. kak pa ce med voznji glih tako kombinacijo trofiš.ti zatrokira.al kaj :) HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 M@T: omejevalec se nazaj zablokira le, ko ugasneš mašino.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 (popravljeno) Kaj bi mi kaj pomagala malossi TORQUE DRIVER pa nova zadnja fedra om malossija kje se da dobit v sloveniji malossi. HVALA LP M@T Popravljeno September 24, 2003. Popravil M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Ce nimas 70-ke kewlar belta pa Speed Controla skorajda nic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 nekej glede tega me se zanima -a to paše a aprilio sr-50 racing( ni ditech) - a ta scooterkit je slo trgovina in ali ima tud kksno trgovino razen internetne - kolk folka ma to in če je dobra zadevca - a mogoče kdo ve kaj ti na tehničnem pregledajo če motor tja pripeljejo škifi? - a to je koda ze notr al jo sa das kakrsno hoces??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 nekej glede tega me se zanima -a to paše a aprilio sr-50 racing( ni ditech) - a ta scooterkit je slo trgovina in ali ima tud kksno trgovino razen internetne - kolk folka ma to in če je dobra zadevca - a mogoče kdo ve kaj ti na tehničnem pregledajo če motor tja pripeljejo škifi? - a to je koda ze notr al jo sa das kakrsno hoces??? -Ce je navadna SR-ka pase -To je Slovenski uvoznik ja -Jaz mam pa OrkAA ga ma -Na valcke ti ga dajo pa ti zmerijo koncno....potem pa gre na na servis in vse kaj ni original not se zamenja z orginalnimi deli -Lahko si svojo naredis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 kje v slo pa majo trgovino,če jo majo? a mata ze namontiran?je stvar dobra?(dobre&slabe lastnosti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 4, 2004 Deli Objavljeno Januar 4, 2004 Jaz ga mam ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Januar 4, 2004 Deli Objavljeno Januar 4, 2004 KOLKRAT SE PA TA NAPRAVCA ZMOT OZ KAKO UGOTOVIS AL JR OMEJEVALNIK PRIŽGAN AL SI DAL PRAVO KODO IN JE IZKLOPLJEN??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 4, 2004 Deli Objavljeno Januar 4, 2004 ja sj vids kolk motor gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Januar 4, 2004 Deli Objavljeno Januar 4, 2004 ja to vidis ko pride do tolk obratov,in pol se mores ustavlat.....................bom pa verjetn kupu zarad skifov :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 (popravljeno) meni osebno je najbols na knof, nekam ga skrijes, ga stisnes ko je treba pa je. zdej sam nekej delam na temu, da bi naredu obratomer + omejevalec, zaenkrat mi kar dobro kaze, vezje mam ze zrisano, samo se par delov mi manjka pa par podatkov od elektronike morm dobit, pol pa povem ce je ratal :hmm: :afro1: Popravljeno Januar 5, 2004. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 (popravljeno) Zakaj je tema umrla ko sem se glih uživel v branje :D LP Popravljeno Januar 28, 2004. Popravil _Aerox_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 A mogoče kdo ve če so u LJ še kakšni tehnični pregledi brez valarjev za skuterje?? :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 niso nikjer brez valjev langus:kako misls obratomer narest mal mi prosm razloz ce ni skrivnost pa kam ga misls dt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 ne, ni nobena skrivnost. v eni stari reviji svet elektronike sm zagledal ta nacrt, ko sem nekaj iskal v knjiznci. potem sm si narisov skico, dal bratrancu ki je absolvent elektrotehnike in je reku da je mozno naredit. trenutno mi manjka samo se cip (ga bo treba sprogramirat), pa vezje morm skup scint, aja vezje sva pa mal posvoje dodelala. evo klikn sm ce te zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se