Skoči na vsebino

Omejevalnik Obratov

scoot-fr3ak

Priporočene objave

na kakšen način ga pa teb zaduši????kot bi benza al pa el. zmankalo????

al ti ga zaduši kot bi bilo pač tolk obratov (original) je čist drugačen zvok.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

A mogoče kdo kej ve kje bi dobu za ditecha ta omejevalec obratov? Zato ker na forumu sr50-community.de sm prebral neki o omejevalcu obrbratov k je na ditechu delov sam je kao una firma k jih dela propadla! Ime firme je pa Motorland!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene zanima če ma kdo to na spidfajtu al pa če pozna kdo koga ko ma na spidfajtu, ker sem nekajkrat slišal da na spidfajtih to ne dela, nekajkrat pa da dela, zdaj pa nevem kak je s tem (pomoje bi moglo, ker nevem v čem bi se tu razlikoval od ostalih skuterjev .) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene zanima če ma kdo to na spidfajtu al pa če pozna kdo koga ko ma na spidfajtu, ker sem nekajkrat slišal da na spidfajtih to ne dela, nekajkrat pa da dela, zdaj pa nevem kak je s tem (pomoje bi moglo, ker nevem v čem bi se tu razlikoval od ostalih skuterjev .) )

Emmmm...........jst sem za dragsterja tud iskal pa sem pol pač enega kupu in je delalo. Mislim da to paše na vse skuterje razen tiste z morrinijevim motorjem (za tiste so posebni).

Ne me za besedo držat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni čist res to! Ena firma Motorland je delala za ditecha serijsko te omejevalce obratov samo je pol propadla!! Sej jih še prodajajo na www.ebay.de eni!! Pa drugač vse vredu deluje samo ful ga je komplicirano montirat (zvezat)!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

morini = ditech

ni omejevalca za ditech, oz so samo prototipne varijante nekje na enem forumu

Ne Morini ni Ditech.

Formula 50 ma morinijevo mašino in formula 50 ni ditech

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. DiTech ma Morini mašino

2. Omejevalec za DiTech res obstaja, samo če ga boš redno uporablal 2,3 mesce ti bo pumpico zamašilo. Ni omejevalec priporočljiv za DiTeche. Bi si Aprilia morala kaj bolj iznajdljivega zmislit za svojo elektroniko <_< <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Evo, dubu sem končnooo omejevalec. (trajalo je sto let pri skuterkitu.com) :angry:

Ta zadeva je tok mejhna, sploh nisem vedu :)

Kako pa zdej to vgradit? Kakšen nasvet bi prosu.

Lp

post-24-1094898958.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

mater #%!"%&" si len. Mas temo, 8 strani. Blo je 100000x povedano kje se dobim.

Eni ste pa res leni ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

js sem dobo zdej ta omejevalc in ma tam ko štimaš obrate dva kroga ki jih lahko vrtiš. zravn nism dobo nč navodil. mal sem probaval kombinacije ampak nikakor ne spravim otorja čez 4000 obratov tako da je končna okoli 20 oz. še manj. a ma kdo kak načr al pa kaj da vem kako morš vrtet ti

sta dva kroga

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

zanima me če bo ta stvar pasala na moj skuterček oziroma v njega

mam pa aprilijo arejo 51.

vem kje dobit pa vem kolk satane

zanima me pa še kako to pol deluje ko zvežeš pa vse

pa ti pol motor pride do teh obratov ko jih naštimaš a je pol tisto opazno pa ka sploh dela ko pride do teh obratov. šteka al ka a lahk mal opišete

aja pa če maš to na stikalo a je možno pol omes vožnje vklopit pa izklopit brez da bi se ostavu pa ogasno motor.

to ko je ogasnjeno nima efekta an >mislim ne ovira motorja ko je izklopleno.

mel bi pa sam tedi vklopleno ko so težave s cajkani pa za tehničnega- vmes pa skoz izklopleno.

vem da je velik sam prosim za pomoč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!