djeZo Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 rofl :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bringgg Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Jst tud razmišlam da bi si menu nick :hmm: mogoč :fredy: ne, a že vem 2fast4me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 imam eno vprašanje glede tegale omejevalča obratov, in sicer, kolega ga je kupu ima minarelli mašino in sicer aeroxa, pa k ga priklopi po navodilih, vžge motor, potem vklopi omejevalec, in motor zablokira, ampak ko spusti gas motor ugasne.. zakaj? men je pa posodu kolega tto blokado ko sem meu tehničnega pa je lepo delala brez problemov, js mam pa NRGja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Sem bral nekej da ima en isti problem....Pa nevem zakaj....Mogoce kaka masa dela sranje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 verjetno si to bral nekje kjer je že on spraševal, al pa jaz :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Jaz nisem cist dobro razumel, a ce si das ta omejevalnik notr te spustijo cez tehnicnga? A oni ne pogledajo ce mas slucajno kej takga not? Jaz kupujem skuterja pa je vecina tistih ki prodajajo (rablene) dal blokade vn.. Zanima me kako bi mel najvec sans da s takim motorjem pridem cez tehnicnga (tut ce bi dal blokade nazaj not, sm tut z 50 zadovoln)? Najbolj me zanima za runnerja. Hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inspectah Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 ja lahko mas blokade vuni pa nevem ke vse not, pa ce ti 50 oz 45 leti te spustijo, oni to nic neje glejajo, samo eni ti tezijo ce se ti prevec dere al pa ke takiga. Pa ce bos mel samo blokade vuni si jih pac te das not kak bo tehnicni, potli pa naze vun pa je to to, ni neka umetnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 (popravljeno) Ja sej to mi ni jasno (nisem tehnični tip preveč), a blokado ko jo daš ven jo ne moraš dat nazaj not al jo lahko daš? Sicer mi pa ni škoda dat denarja za omejevalnik, če se zadeva obnese, a potem z njim ni nič glasnejši kadar omejuje (zaradi tehničnega)? Mislim maš lahko sploh težave na tehničnem če maš noter ta omejevalnik blokad pa ne? A pride omejevalnik v gilera runner (50)? Pa glede hitrosti, sicer sm že nov post dal ampak a če ti gre 50 oz. 55 prideš vseeno čez (ker enim skuterjem gre tolko če je eden težek 60kg gor npr., če sta dva gre že 50..). lp Popravljeno Maj 13, 2005. Popravil mrbrdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Aja pa še to me zanima, a se zadevo že da dobit v sloveniji (v ljubljani se najbolje)? Če ja, lahko da kdo kakšen kontakt? Če je zajeban vgradit tudi kak sevis kjer bi to naredili poceni :) Še vedno prosim če kdo odgovori tudi na moj prejšni post, ker me res precej zanima.. Hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 Se opravicujem ker je to ze tretji post zaporedoma samo se ne da dat Edit (vsaj jaz ne najdem).. Ce je kdo ze narocil to iz www.scooterkit.com me zanima kaksna navodila je dobil zraven (a je mozno vgradit ce nimas prevec pojma kako motor not zgleda)? Pa a je res 10.000 SIT vkljucno z postnino? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 To kaj si vprašal v zadnem postu, maš vse že napisano in tudi slike je mislim da psiho ali nekdo dal, kako zgleda načrt in omejevalcem, pa napisano je tudi da stane okrog 10 tisoč z poštnino :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Ja pa res.. Edino ne vem kam naj dam stikalo.. A si moras to prov lukno v plastiko narest al kaj? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Sem isko na scoterkit strani pa nism najdo omejevalca,lahk kdo da tocen link!A majo na tej strani tud za rs50,proda kdo mogoc rabljenga da ne nuca vec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 justaboy: imajo oba, samo ne pise na strani, imajo pa slike: Omejevalec na kodo: www.scooterkit.com/razno/Image25.jpg Omejevalec na stikalo: www.scooterkit.com/razno/Image17.jpg Drugače ti na mailu vse povejo (vsaj meni so) Nekaj bi še vprašal, bi bil kdo, ki ima izkušnje s tem, pripravljen pomagat vgradit omejevalec na kodo (baje da ni tako lahko), bom kaj primaknil $$$ za par pijac.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Kolko je meni znano se tega na kodo ne da več dobit, vsaj na SK ne.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Ja men so po mailu rekl da se da po naročilu.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desk-Star Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Živjo! Zanima me če bi si kdo upal tole škatlco odpret, da vidmo kašno vezje je notri.Ker bi sam to naredu :yes: Al pa če je že kdo doma delu kej pa da ma kakšen električni načrt.Ker 10ksit je vseen neki dnarja. No ja če ima kdo kej bi lepo prosu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Mislim da ti je boljs dat 10k kot pa potem cez 100k za kazen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 (popravljeno) Kaksno kazen? Kot da bo kdo gledal ce si ga sam naredil oz od koga si kopiral, fora te zadeve je itak to da se je ne vidi.. Sej tudi ce mas kupljenega noter pa te dobijo verjetno ni vse OK.. Popravljeno Junij 2, 2005. Popravil mrbrdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shatzy Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 OK, sam klele pa je ene par kandidatov za RETARD OF THE MONTH! Kok ste stari, 13, 14? Omejilc obratov košta 10 čukov, če vas kej zanima pokličte na Scooter-Kit, telefonska je verjetno na njihovi spletni strani, kenede? Fak, na 7ih straneh piše: A to paše na SR-ko? Kok pa koša? Kako se pa zveže?? Unfuckingbelievable... Kar vas bom jest uprašu je mal bolj konstruktivno, in zahteva mal več premisleka, tko da pazte: Kam boste skril škatlco, in kam šteker? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Shatzy: a to je bolj konstruktivno vprašanje? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 In pol ti Shatzy vprašaš tako vprašanje. Skrij nekam kamor se nebo vidlo...vsak ma na svojem skutrju lahko drugje..pač tam k je plac. Stikalo pa na roki dosegljivem mestu. To res nemoreš vrjet kake sprašujejo. A ti Shatzy si pa 11 str pol :lol1: :slap: :slap: Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 aja še glede telefonske številke, ja je nek mobitel na njihovi strani samo ko pokličeš reče ta številka ne obstaja :D email pa dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Jst sem zdaj dobil omejevalnik obratov!So mi razlozli kam naj bi se prikloplo imam tudi nek nacrt zraven,vendar pa se vseeno ne vem kam naj priklopim rdec kabel(na rs 50)(Pa prosim brez taksnih in drugacnih(neprimernih)odgovorov)!!!!Pa ce ima mogoce kdo kako sliko kam je priklopo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Jst sem zdaj dobil omejevalnik obratov!So mi razlozli kam naj bi se prikloplo imam tudi nek nacrt zraven,vendar pa se vseeno ne vem kam naj priklopim rdec kabel(na rs 50)(Pa prosim brez taksnih in drugacnih(neprimernih)odgovorov)!!!!Pa ce ima mogoce kdo kako sliko kam je priklopo! ← Jst sem mu to zvezal, pa star deluje zelo SLABOOO. Sem mislil, da bo omejilo obrate na neko št. sam v praksi to ne dela! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se