Aless Objavljeno Julij 3, 2005 Deli Objavljeno Julij 3, 2005 Malo pozno pisem!Vendar omejevalnik deluje tako kot je treba,blo je treba samo na sosednjo zico prklopt kot smo pa mi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
secerko Objavljeno Julij 3, 2005 Deli Objavljeno Julij 3, 2005 Pravkar se vracam iz shopinga iz Italije in to mal razocaran, ker tam nisem dobil nic pametne elektronke za skuter. Vse kar so mi prodali je zgodba da omejevalci obratov pasejo le na 50ccm skuterje, na 125ccm in 180cmm pa baje ne delajo zaradi močnejse elektrike. Ali ima kdo izkusnje, rad bi omejil 180 runnerja.... na scooter-attack sem si ogledal par modelov za ceno okoli 50 evrov v kategoriji 50cmm runnerja. Prosim koga ki se spozna za odgovor. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 3, 2005 Deli Objavljeno Julij 3, 2005 Malo pozno pisem!Vendar omejevalnik deluje tako kot je treba,blo je treba samo na sosednjo zico prklopt kot smo pa mi! ← heh kdo pa je skup sparvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roulette_boy Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 heh kdo pa je skup sparvo ← daj ti pa samo tiho bodi, ko si za priklop omejevalca porabo cel dan!!! :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 daj ti pa samo tiho bodi, ko si za priklop omejevalca porabo cel dan!!! :lol1: :lol1: ← v pol ure je bil gori pa še to da nisem mel pojam kam kaj priklopit. zaj ga v 2 minutah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fulbos Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Mam neke novice za vas. Stric mi je policaj pa sem ga vpašau če maš omejevalec pa te dobijo pa kaj bodo delali? Pa je reko da skuter pogedajo optično pol pa ga pelajo na tegničnega in če vidijo da nekaj tam ka nebi smelo bit. Lahko naredijo iredni tehični pregled pri kaderem ti lahko se razšraufajo pa pregledajo. To sam za info da te vedli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 In kako bojo oni vidli da je kaj gori ce je za plastikami,stikalo je pa tak al tak skrito!Vidjo da je gor lahko samo ce ti gremo plastike dol sravfat in ce ti stikalo najdejo!Na tehnicnem pa ne verjamem da bi ti sli kr tak plastike dol sravfat,razen na kakem pooblascenem servisu!Se bom pa glede tega se pozanimal(poznam ene par policajel) in napisem kaj vec o tem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mna Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 ali je tukaj kakšen junak iz okolice celja, ki bi namontiral to reč na mojega aeroxa? proti plačilu seveda... lp... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 (popravljeno) ali je tukaj kakšen junak iz okolice celja, ki bi namontiral to reč na mojega aeroxa? proti plačilu seveda... lp... B) ← jaz ti ga namontiram samo sem malo daleč stran. še od mbja naprej v smeri šentilja.piši an pm če te kaj zanima Popravljeno Julij 13, 2005. Popravil norc 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mna Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 uh malo predaleč stran si... :? jah js sm si ga naroču, sam nevem kk pa kewi, ker niam pojma kar se tiče elektronike skuterja :SS tko da, kot prvo nevem kam naj skrijem stikalo, kot drugo nevem če bom mogu kakšne lukne delat v plastiko, pa kok deluje, ker je blo velik postov napisanih, sam še vedno niam blage veze.... uglavnem i'm a katastrofa .............. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) jaz ti ga namontiram samo sem malo daleč stran. še od mbja naprej v smeri šentilja.piši an pm če te kaj zanima ← Neb reko da bi ti ratalo tak ko na moji rski,ker nima vsak enako!Al ma? Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil justaboy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Seos folk !!! mene zanima kaj je pri skuterjih CDI in push up zundung in kje se to nahaja ??? Tam na tistih skeniranih navodilih sn videl da za Speed Fighta treba ta omejevalnik obratov vezat na belo-moder kabl,in ta kabl sn tudi našo.Samo se mi zdi malo sumljivo da treba na ta kabl priklopit, zato ker tisti belo-modri kabli gre not v posodo za olje(2-taktol). :? zaj pa mi vi povejte kateri kabl je tapravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Seos folk !!! mene zanima kaj je pri skuterjih CDI in push up zundung in kje se to nahaja ??? Tam na tistih skeniranih navodilih sn videl da za Speed Fighta treba ta omejevalnik obratov vezat na belo-moder kabl,in ta kabl sn tudi našo.Samo se mi zdi malo sumljivo da treba na ta kabl priklopit, zato ker tisti belo-modri kabli gre not v posodo za olje(2-taktol). :? zaj pa mi vi povejte kateri kabl je tapravi. ← poišći elektroniko in cinšpulo med tema dvema so kabli povezani in najdi pravega. belo morega. tisto kaj si pa ti omeno pa je merilec za olje ko ga začne primanjkovat. išči probavaj na kabli skurit nimaš kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Mam namen kupit omejevalec obratov z strani www.scooterkit.com, zaj pa nevem kako se to priklopi dal ga bom na aprilio rs, tu je neki načrt sam se ne razumem nič http://www.scooterkit.com/indexSL2.htm. Če ve kdo kako se priklopi mi naj prosim pove ali pa načrt nariše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Mam namen kupit omejevalec obratov z strani www.scooterkit.com, zaj pa nevem kako se to priklopi dal ga bom na aprilio rs, tu je neki načrt sam se ne razumem nič http://www.scooterkit.com/indexSL2.htm. Če ve kdo kako se priklopi mi naj prosim pove ali pa načrt nariše. ← priklopit ti ga znam ni problema. če te še kaj več zanima mi piši na pm. sem ga frendu priklopo na aprilijo rs50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Seos mam namen kupit ta omejevalec http://www.scooterkit.com/razno/Image17.jpg dal ga bom na rs, samo ga še nisem kupil zato ker nevem kako se zveže in če sploh deluje, zato mi prosim če kdo ve kako se priklopi naj pove slika ali bilo kako. Pa ne mi pravit da je to blo že omejeno 1000×. Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Je blo ia, pa se sliko nacrta dobis zraven, in slika j ebila v eni izmed prejsnih tem razlozena :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 ma PM, kaj te rabite 500 tem o omejevalcih, v vsak forum dajte po eno temo, bo najboljse. ffs. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Seos mam namen kupit ta omejevalec http://www.scooterkit.com/razno/Image17.jpg dal ga bom na rs, samo ga še nisem kupil zato ker nevem kako se zveže in če sploh deluje, zato mi prosim če kdo ve kako se priklopi naj pove slika ali bilo kako. Pa ne mi pravit da je to blo že omejeno 1000×. Lp! ← Mam jst omejevalnik na rski oz sem ga mel!Pa dela,vendar se ti ni priporoclivo dolgo vozit pod vkloplenim ker ti vtrga kajlo na magneti!Drugace pa dela!Sliko oz nacrt dobis zraven vendar je mal cudno narisano vse skup!Povej od kot si,ce vidim ce ti mogoc jst lahk to skup naredim ce nisi predalec,ce bos kupo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Mam namen kupit omejevalec obratov z strani www.scooterkit.com, zaj pa nevem kako se to priklopi dal ga bom na aprilio rs, tu je neki načrt sam se ne razumem nič http://www.scooterkit.com/indexSL2.htm. Če ve kdo kako se priklopi mi naj prosim pove ali pa načrt nariše. ← Povej s kje si da vidim ce ti ga lahk pridem jst priklopt!Drugace je pa tema o tem ze TLE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Sem z štajeske, natančno negova, ti??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Sem z štajeske, natančno negova, ti??? ← Kje je negova(prvic slisim),jst sem mal od catezk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 EH to je predaleč, saj vem zdaj kako se prklopi, en kabel gre na maso drugega pa od leve proti desni na drugi kabel od cinšpule (tuljave) priklopiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Mene pa zanima kaj priporočate. Omejevalc na stikalo al na kodo? Pa kam bi vi dal stikalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Mene pa zanima kaj priporočate. Omejevalc na stikalo al na kodo? Pa kam bi vi dal stikalo? ← Na stikalo!Pa kolko vem,ko sem jst kupoval se vec ni dalo dobit na kodo!Stikalo pa das nekam kje ga lahko takoj preklopis in tak da se ne vidi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se