SiR Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 A se bo možno kdaj tudi z webcami gor konektat?Al pa vsaj mic.? ← ne. za webcam si lahk individualno MSN omisliš ...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 ne. za webcam si lahk individualno MSN omisliš ... ← Tega že imam,sem mislu,da bi se še tu šli...pa saj je kul. B)
Codeine Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Tega že imam,sem mislu,da bi se še tu šli...pa saj je kul. B) ← To lahko uvedemo takoj, vendar takšna storitev potem ne bi bila več popolnoma brezplačna. Zakaj? Preprosto zato, ker mora nekdo plačati strojno in programsko opremo, ki je za kaj takšnega potrebna.
nts Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Pomoč! Se prijavim na Chet, pridem na to stran, vidim kdo je trenutno na chetu, vendar mi namesto pogovora piše connecting... Z mojim imenom in geslom mi na drugem računalniku normalno deluje, kaj je narobe?
GrCaR Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 mam en problem: če se hočem vpisati v chat, vpišem uporabniško ime in geslo, ki ga imam za prijavo v forum, in mi napiše: Napaka! Vnesli ste napačno geslo.
GrCaR Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 Pa napiši pravega! .) :P Alla a je potrebno kakšno posebno geslo??? ker jaz se vpisal tega, ki ga imam za vpis v forum, pa je napisal, da je nepravilen! pol sm se odjavu v forumu, pa prjavu z geslom, tko da geslo je pravilno!
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 :cry: :cry: Naj mi prosim kdo obrazloži, kako se vključiv v Chat???? :cry: :cry: Zakaj mi javlja, da geslo ni pravilno???? ODGOVORNI???? :naughty: :cry: :cry:
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 :cry: :cry: Naj mi prosim kdo obrazloži, kako se vključiv v Chat???? :cry: :cry: Zakaj mi javlja, da geslo ni pravilno???? ODGOVORNI???? :naughty: :cry: :cry: :zzz: :zzz: :zzz:
Thundercat Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Nisem odgovoren, pa ti bom vseeno napisal. Čeprav o tem že piše nekje. Za vstop na chat se moraš ponovno registrirat. Torej klikni na "želim se registrirat" in uporabi isto uporabniško kot na forumu ali pa kako drugo. To je to. a bo šlo?
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Hvala TC, sem probal tudi to varijanto a ne gre!! :cry: Sicer pa ga tako ne uporabljam, ampak sem pač hotel zvedeti kako ga aktivirati. :cry: pa nič...
Thundercat Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 huh....rekord na chatu? :grrr :D
SiR Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 podoben je tistemu, ko je bilo cirka 600 ljudi na forum prijavljenih ;)
MareCBR Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Živjo! Mene pa zanima zakaj hudiča ni več chat takšen kot je bil prejšni,ko je pisalo koliko je uporabnikov gor in tudi imensko!Res škoda..(ZA EN K...),tako da zdaj nimaš pregleda več!No to je moja graja in upam da boste to tudi popravili. Lp od Mareta
Zdrawc Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Mene pa zanima zakaj hudiča ni več chat takšen kot je bil prejšni, Ker ni ekonomske računice !
MareCBR Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Še tisto kar je bilo dobrega je šlo v tri p.. m...! Ja nimaš kaj takle mamo.
riderrgirl Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Oj!Men se je tudi dogajalo da se sploh nisem mogla vpisat na chat... :headbang: zdej se pa lahko ...sam kaj ko se vpišem sem pa sama gor... :lol1:
Codeine Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Živjo!Mene pa zanima zakaj hudiča ni več chat takšen kot je bil prejšni,ko je pisalo koliko je uporabnikov gor in tudi imensko!Res škoda..(ZA EN K...),tako da zdaj nimaš pregleda več!No to je moja graja in upam da boste to tudi popravili. Lp od Mareta Chat je še zmeraj takšen ko je bil prej in tudi to se vidi kdo je na chatu na vstopni strani motosveta.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se