Skoči na vsebino

Novo Mesto Meeting 2

Priporočene objave

Objavljeno

super :OK:

upam, da se bosta še kukec pa brodar odločila dol prit, drugač je pa še en iz sevnce mi nekej reku, da če zrihta motor, mogoče pride, zato pravm, da bi se vsi ob eni uri na enem mestu zbral, zdej pa ko je še Brumer tko predlagau, bi blo pa res najbolš :OK:

Objavljeno

super :OK:

upam, da se bosta še kukec pa brodar odločila dol prit, drugač je pa še en iz sevnce mi nekej reku, da če zrihta motor, mogoče pride, zato pravm, da bi se vsi ob eni uri na enem mestu zbral, zdej pa ko je še Brumer tko predlagau, bi blo pa res najbolš :OK:

Vsi ste dobrodošli,tudi s skutrji, sploh pa potencijalni bodoči člani zdaj nas je ca 50. :OK:

Objavljeno

Brumer...

pa se vas bo vseh 50 zbralo tam? to bo potem kar lepa skupina že :OK: drugač pa koci gre verjetno s svojimi, k so se že tko zmenil. zdej ostanem sam še js, moj bratranc s skuterjem pa še ene dva njegova kolega. nekam bi se tud mi prklučil, sam še ne vemo, bomo vidli kako se bomo zmenil, mogoče pa pridemo do vas :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Brumer...

pa se vas bo vseh 50 zbralo tam? to bo potem kar lepa skupina že :OK: drugač pa koci gre verjetno s svojimi, k so se že tko zmenil. zdej ostanem sam še js, moj bratranc s skuterjem pa še ene dva njegova kolega. nekam bi se tud mi prklučil, sam še ne vemo, bomo vidli kako se bomo zmenil, mogoče pa pridemo do vas :OK:

Nevem koliko jih bo,obveščeni so vsi,vsak je dobrodošel saj do Mirne Peči ni daleč in nas boš komot dohajal OK.

Popravljeno . Popravil Brumer
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kdaj bo še kkšn meeting u novm mestu?

• 2 mesecev pozneje...
  • 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

dober dan zanima me kdai bo še kakšen meting pa kje :naughty:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

27.7 meeting na Cikavi pri mercatorju ob 14h če koga zanima .)

Objavljeno (popravljeno)

Še vabil:

meeting.jpg

Popravljeno . Popravil andro007
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

ja sm iz metlike blizu novega mesta pa bi se isto lahk komu pridružu ker sem v nakupu 50 ccm mopeda(ali bo tzr ali dt nwm še)pa se pol lahko kaj zmenimo.Pa še včlanu bi se v kako društvo če obstaja :drunk: :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil raikonen
Objavljeno

pa še dobro poznam novo mesto ker mam tam sorodnike in tak da nebo problem :winkiss: :winkiss:

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

kaj je zdej dolenci, bo kakšen miting al nč

drugač če ni nobenga bom jst z prjatli enkrat v kratkem organizerav skutermiting na cikavi. ns se je nabralo okol 20 k da bi pršli.

vsa obvestila sledijo . kdor hod na ŠCNM bo pa videl v auli šole hmal letake za scootermiting.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!