Noise Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 *cough* Evo ti ga na... (galerija)
Dave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Evo ti ga na... (galerija) CAR! Sej vem da sem bil ze mal naporen :)
Teya Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Slikice!!!!!!!!! :yea2: noise, res si car! :wub: :rolleyes: B) Mater kak mi R6 paše! Moram jo kupit, pa če ne zaradi drugega vsaj zato, ker je tak lepo barvno usklajena z mojim kombinezonom :D . LP, Teya
Perla Objavljeno Oktober 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 uauuu, res odlicne slikce! kake face ste! :OK:
Dave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Upam, da dons pride miljardo novincev v OLP. Da se zbondamo. :P
klimbra Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Odlično :yea2: :yea2: :OK: :notworthy: :notworthy: Ampak......NOISE.....a nisi ti neki ene filmčke poizkušal posnet......al se motim???? :? :hmm:
Dave Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Upam, da dons pride miljardo novincev v OLP. Da se zbondamo. :P Pih... nobenih novih ni bilo v OLPu... <_<
Black Knight Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 P***a zaradi službe vse ta najbol zamudim.Bo treba menat drugač nou šlo... :angry: :angry: :angry:
Hanzi Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Ja nekaj filmčkov smo res posneli samo smo jih posneli s digitalci in pri hitro premikajočih motorjih je to bolj tako tako. No ne vem, to je noisova odločitev če jih bo gor dal ( če se sploh dajo? :rolleyes: )
Windsurf Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Ah,tisto kar že dalj časa sumim: Lojzi + Pepe ! :notworthy: :lol1: :yea2: Za dobro jutro ze že dolgo nisem tako sladko nasmejal!!! DO SOLZ!!! LP Windsurf
Nata Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 - pa se bom pol v štric s tabo in tvojim najlepšejšim Trophy-jem z najlepšejšim :wub: šoferjem :wub: peljala. ;) O:-) O:-) O:-) Ahm... Jaz nič ne vem o tem da se boš z mano okoli vozla... ;) :P :D ljubica - ti si najlepšejša v ženski kategoriji - Rocky pa v moški --> OK??? bom mela čast in bom carica, ker se bom poleg dveh najlepšejših lahko vozla ... :wub: ;) :kva1: :OK: :yea2: :004
Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Evo ti ga na... (galerija) CAR! Sej vem da sem bil ze mal naporen :) :OK:
Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Malo pozno, a bolje pozno kot nikoli :rolleyes: galerija fotk iz Ribna Gospoda Motosvetovska :kva1: Spostovani fomrumasi, TO SI VELJA ZAPOMNIT! :notworthy: O:-) :lol: Noise bravo :OK: Samo za tiste, ki jih zanima, tukaj link za se nekaj fotk iz Jesenskega forumskega srecanja :naughty: : motosvet.tripod.com :OK: Pa prijetno brskanje :yea2:
Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 P***a zaradi službe vse ta najbol zamudim.Bo treba menat drugač nou šlo... :angry: :angry: :angry: :kva1:
Priporočene objave