Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Slikice!!!!!!!!! :yea2: ... :yea2:
Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 uauuu, res odlicne slikce! kake face ste! :OK: :notworthy:
Max Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Slikice!!!!!!!!! :yea2: ... Mater kak mi R6 paše! Moram jo kupit, ... Cuj, nea morm verjet, res kak ti pase :grim B)
SiR Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Maxi sine, a lahko drugič, ko imaš namen prlimat 20 fotk, od tega 15 takih, na katerih je LuCy v bolj ali manj romantičnem položaju, slike pošlješ našim administratorjem, da bodo naredili posebno galerijo, ali jih v tonamensko galerijo s srečanja vključili? Ker če daš tolk fotk ,je to malo preveč nasitno ...
Rocky Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Sym, saj ni panike. Naj se imajo ljudje radi. :wub: :004 Hvala Bogu! Mene tukaj najbolj moti tista fotka, ko nazdravljata sredi brajd in vinogradov s sokom. To pa je resnično greh in bogoskrunstvo. :kva1: :o <_< Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)
Hanzi Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Max zakaj se matraš z objavljanjem slikc na forumu(pa manjšanjem). Pošlji na info@motosvet.com pa bodo slikce delale družbe ostalim slikcam ne pa tukaj samevale po enem mescu :wacko:
Hanzi Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Mene tukaj najbolj moti tista fotka, ko nazdravljata sredi brajd in vinogradov s sokom. To pa je resnično greh in bogoskrunstvo. :kva1: :o <_< Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Pol oproščeno ker je od Fructala in ni od Raucha :devil:
Nata Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 (popravljeno) O:-) ... jaz pa verjamem, da je sine Maxi želel samo malo spet oživeti temo in listanje po njej ... O:-) ... ... saj se približuje novoletno :010 ... in spominja ... kako je ... :kva1: :D ... ko smo skupaj ... :kva2: :yea1: Popravljeno November 8, 2003. Popravil Nata
Max Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Sym, saj ni panike. Naj se imajo ljudje radi. :wub: :004 Hvala Bogu! Mene tukaj najbolj moti tista fotka, ko nazdravljata sredi brajd in vinogradov s sokom. To pa je resnično greh in bogoskrunstvo. :kva1: :o <_< Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) 1. Rocky ma nas rad :OK: 2. Ejga, saj smo hoteli nekaj iz grojzdja, pa so mimogrede, po tihem prisepnili, da so jih malo prej obiskali neki motoristi O:-) :lol1: Enivej, poj smo pa spil neki od primorcev (Ajdovscina), pa je blo! :naughty: :lol1:
LuCy Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Maxi sine, a lahko drugič, ko imaš namen prlimat 20 fotk, od tega 15 takih, na katerih je LuCy v bolj ali manj romantičnem položaju, ..... .... could be even worse :hmm: :cry: :wacko: ampak ... naj ma veselje :wub:
Rude Boy Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 .... could be even worse :hmm: :cry: :wacko: ampak ... naj ma veselje :wub: hja in beseda je meso postala ! In kje je tu kaj romantike ?? To bolj mimogrede ! Sem mislil da je zadeva septembra pa je šele oktobra ! Se vidimo !
Priporočene objave