Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
hja in beseda je meso postala ! In kje je tu kaj romantike ??

Upam , da bomo med drugim tud blazeni med zenami, pa bos ti vidu romantiko takoj :lol1:

Objavljeno

MimogredE: a kdo ve, KDAJ naj bi bil zbor v Brdih? Pa da spet napademo tisto gostilno?! Je blo fajn.... :yea2:

Objavljeno

Zbor v Brdih sploh ni pomemben. Bolj je pomembno, da bomo mi ponovno naredili skupno furo v Brda. Vesoljna Slovenija v eni koloni od LJ do primorske :yea2:

Več info sledi...

Objavljeno
Bolj je pomembno, da bomo mi ponovno naredili skupno furo v Brda. Vesoljna Slovenija v eni koloni od LJ do primorske :yea2:

Več info sledi...

Mogoče pa se še jaz priključim tej koloni, da vas malo bolje spoznam :P

Objavljeno
Zbor v Brdih sploh ni pomemben. Bolj je pomembno, da bomo mi ponovno naredili skupno furo v Brda. Vesoljna Slovenija v eni koloni od LJ do primorske :yea2:

Več info sledi...

Ja!

Npr. dopoldne se zberemo v LJ in jo krenemo na Motosvetovo kosilo, ki bo v gostilni v Brdih nekje okoli 13-stih. Po kosilu pa prosto po Prešernu - eni domov, eni še na furo, eni pa na moto zbor za zaključek sezone, kjer jo bomo predebatirali še z ostalimi prijatelji motoristi, ki niso "člani" Motosveta.

Moto zbor kluba BRDA bo v soboto 9. oktobra!

Tadej

Objavljeno
Moto zbor kluba BRDA bo v soboto 9. oktobra!

Tadej

A si ti to le prebral iz koledarja :blink: , ali je to po novem potrjeno?

Kaki teden nazaj sem govoril z nakaterimi njihovimi člani, pa še sami ne vejo kako bo to potekalo...

Se je govorilo da bo spet odpadlo, eni so govorili da bo le za povabljene klube , drugi pa da bo kot neki piknik...

Mislim da ni še prav nič potrjeno :grrr

Objavljeno

Kdo pa rabi nek "MK zbor"? Lani smo se imeli bolje brez njega, definitivno.

Objavljeno
Kdo pa rabi nek "MK zbor"? Lani smo se imeli bolje brez njega, definitivno.

Si pa zadenu prov prst u luknjo,al kako se že reče :hmm: :yea2:

Objavljeno

Kako hitro se je pa lani vozilo, k je bila tako velika kolona motoristov?

Objavljeno (popravljeno)
MimogredE: a kdo ve, KDAJ naj bi bil zbor v Brdih? Pa da spet napademo tisto gostilno?! Je blo fajn....  :yea2:

ga ne bo. vir: eden od članov

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno
ga ne bo. vir: eden od članov

Razlog: Poglejte datum pri naslovu teme!! Je že bil! :lol1: :lol1: :lol1:

Hec hec!

Kaj ga res ne bo al kaj :? :cry: ?? Skoda!

Lp Burnout

Objavljeno
Kaj ga res ne bo al kaj :? :cry: ?? Skoda!

bo, ma samo za povabljene goste z vstopnino 20 EUR pol pa žri in pij kolkor upaš <_< baje pa da bo drugo leto MEGA za vse "navadne" motoriste. Upajmo na najbujše. baje d nek briški svetnik komplicira zaradi hrupa in tralalitralala :doze:

Objavljeno
... baje d nek briški svetnik komplicira zaradi hrupa in tralalitralala :doze:

Mamu mu jebem svetnišku :angry: Sam nekaj se štulijo povsod! :fight2:

Ma ta stvor bi blo treba pospravit z obličja zemlje! <--- to je itak samo predlog :lol1:

Ja no upam da bo pol drugo leto tolko bol zažgalo :OK: ! Lansko leto je blo prow fajn :OK: :yea2:

LP Burnout

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!